Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julemad ud af huset Horsens

Er du stadig i tvivl om, om hvem der skal stå for julemaden til den årlige julefrokost? DiningSix leverer den færdige løsning direkte til døren. Når I skal bestille julemad ud af huset i Horsens, er vi her for jer! Vi har flere forskellige julefrokost menuer at vælge imellem og vi er sikre på, at der er mindst én, der falder i jeres smag. Lad DiningSix stå for mad til julefrokost i Horsens.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Det behøver ikke tage lang tid at forberede julefrokost

I kan i hvert fald få krydset maden af listen med det sammen! Julemad ud af huset skal være nemt og lækkert – og det sørger vi for. Lad DiningSix fikse forberedelserne til din julefrokost ud af huset i Horsens. Du har gæsterne, vi har julemaden. 

Kvalitet er det mest centrale ord, når vi lave julemad ud af huset. Vi går ikke på kompromis, når vi vælger råvarer. Når du bestiller julemenu ud af huset i Horsens kan du være sikker på, at maden er lavet med lige så meget kærlighed som julemanden har til Rudolf på en tåget julenat!  

Der er ofte travlt i juletiden og derfor er vi glade for at kunne tage en stor opgave på vores skuldre. Når du bestiller julefrokost ud af huset i Horsens har vi sørget for, at du skal lave så lidt som muligt. Vores julefrokost menuer ud af huset kræver minimal tilberedning. Du kan derfor bruge tiden med  dine gæster. Når du modtager din julemad ud af huset følger der en lille guide med, der forklarer dig præcist hvad du skal gøre. Det er dejlig nemt og vigtigst af alt – så lover vi, at det smager skønt. 

Du må gerne tage æren for maden! Det er trods alt dig, der serverer. Din julefrokost ud af huset kan serveres i den service, den kommer i, men du kan også sagtens flytte den over i egne fade. Julemad ud af huset i Horsens er til dig, der ønsker en lækker julefrokost menu, men ikke ønsker spildtid i køkkenet. 

Vi glæder os til at være en del af jeres søde juletid. Bestil din julemenu ud af huset i Horsens hos DiningSix. 

Glædelig jul og rigtig god appetit