Skip to main content

Julemad ud af huset i Horsens

Er du stadig i tvivl om, om hvem der skal stå for julemaden til den årlige julefrokost i Horsens? DiningSix leverer den færdige løsning direkte til døren. Når I skal bestille julemad ud af huset i Horsens, er vi her for jer! Vi har flere forskellige julefrokostmenuer, I kan vælge imellem, og vi er sikre på, at der er mindst én, som falder i jeres smag. Lad DiningSix stå for maden til jeres julefrokost i Horsens!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Det behøver ikke tage lang tid at forberede din julefrokost i Horsens

Er du den, der skal stå for den årlige julefrokost i Horsens? Så kan du i hvert fald få krydset maden af listen med det sammen! Når du bestiller julemad i Horsens, skal det være nemt og lækkert – og det sørger vi for. Lad DiningSix fikse forberedelserne til din julefrokost ud af huset i Horsens og få en lækker julemenu, du kan nyde med dine kære. Du skal blot stå for at invitere gæsterne, så sørger vi for at levere julemaden.

Julemad i Horsens af gode råvarer

Kvalitet er det mest centrale ord, når vi lave julefrokost ud af huset i Horsens. Vi går nemlig ikke på kompromis, når vi vælger råvarer, og vores dygtige kokke kvalitetssikrer hvert et enkelt måltid, der tilberedes og leveres til din julefrokost i Horsens. Hos DiningSix har vi mange forskellige typer julemad, og du kan både finde klassiske varme og kolde julemenuer (inklusiv mandelgave), hvor eneste forskel er, om de skal varmes op eller er klar til at servere. Derudover tilbyder vi også en kødfri julemenu til de af gæsterne, der ikke spiser kød. Er du træt af flæskesteg, and og brun sovs, og har du i stedet lyst til at give dig i kast med en julefrokost, som smager af syden, kan du f.eks. finde menuer fra Spanien og Italien. Når du bestiller din julemad ud af huset i Horsens, kan du derfor være sikker på, at maden er lavet med lige så meget kærlighed som julemanden har til Rudolf på en tåget julenat!

Spar tid med hjælp fra DiningSix

Der er ofte travlt i juletiden, og derfor er vi glade for at kunne tage en stor opgave på vores skuldre. Når du bestiller julefrokost ud af huset i Horsens har vi sørget for, at du skal lave så lidt som muligt. Vores julefrokostmenuer ud af huset kræver nemlig minimal tilberedning. Du kan derfor i stedet bruge tiden på at hygge og snakke med dine gæster. Når du modtager din julemad i Horsens, følger der en lille guide med, der forklarer dig præcist, hvad du skal gøre. Det er dejlig nemt – og vigtigst af alt, så lover vi, at det smager skønt.

Imponér dine gæster med en sublim julefrokost i Horsens

Du må gerne tage æren for maden! Det er trods alt dig, der serverer den. Din julefrokost ud af huset i Horsens kan serveres i den service, den kommer i, men du kan også sagtens flytte den over i egne fade, hvis det passer dig bedre. Levering af julemad i Horsens er til dig, der ønsker en lækker julefrokostmenu, men som ikke ønsker spildtid i køkkenet. Lad os stå for din julefrokost i Horsens, og giv i stedet dig selv lov til at bruge tiden med dem, du holder af! 

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og en god appetit!