Skip to main content

Julefrokost ud af huset Herning

Julen er lige om hjørnet, og det betyder ofte et tætpakket program med juleindkøb, familiesammenkomster og søde sager. I juletiden er der tendens til at glemme, hvad der betyder noget, fordi julestressen får lov til at tage over. I julen skal vi være der for hinanden – og DiningSix er her for dig! Lad os stå for maden til jeres julefrokost i Herning og brug tiden på samvær med dine nærmeste!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Lad DiningSix stå for maden til jeres julefrokost i Herning 2022

Et af de største stressfaktorer i julen er for de fleste næsten altid indkøb og tilberedningen af maden til juleaften og julefrokosten. Vores dygtige kokke står klar til at lave din maden til jeres julefrokost i Herning 2022. Der skal ikke mangle noget, og vi gør os umage, når vi sammensætter de velsmagende julefrokostmenuer. Til jeres julefrokost ud af huset i Herning, kan I både bestille kolde og varme anretninger, som enten skal varmes op eller kan serveres direkte. Til hver af menuerne hører selvfølgelig en mandelgave! Hos DiningSix forsøger vi så vidt muligt at tage hensyn til alle – vi tager højde for at tilbyde alternativer til veganere og vegetarer. Og ikke mindst, tager vi selvfølgelig også hensyn til, hvis der skulle være eventuelle allergener i selskabet. Måske er du og resten af selskabet ved at være trætte af juleand og brun sovs, og i stedet kunne tænke jer noget smørrebrød til jeres julefrokost i Herning? Eller måske I skal prøve noget helt andet og bestille en menu med inspiration fra sydens sol, f.eks. en italiensk buffet eller spansk tapas? Mulighederne er mange, og hos DiningSix sørger vi for, at maden til jeres julefrokost i Herning bliver netop, som I ønsker.

Bestil julefrokost ud af huset i Herning, og gør det let for dig selv

Hos DiningSix ønsker vi at gøre det så nemt som muligt, når du bestiller julemad ud af huset i Herning. Ved levering af maden, kræver det minimal tilberedning, og det vil være muligt at servere maden direkte på de fade, vi kommer med. Hvis du hellere vil servere på egen service, er det selvfølgelig også en mulighed – det er nemt at flytte maden over. Ved levering af jeres julefrokostmenu i Herning kommer der selvfølgelig også en guide med, som er let for enhver at følge. DiningSix har klaret det meste for dig, og med vores cateringservice kan du roligt læne dig tilbage, nyde julen og hygge om dine gæster.

Få tid til det, der er vigtigt

Vi leverer din julemenu i Herning lige til døren, hvis du ønsker det, og ellers kan du også hente maden hos DiningSix. Julen er hjerternes fest, og ofte kommer man til at bruge en masse tid på at stresse rundt. Spar besværet i køkkenet, og lad os om resten. Hos DiningSix elsker vi julemad, og vi står klar til at lave jeres julefrokost ud af huset i Herning. Når du lader os kokkerere og levere maden til jeres julefrokost i Herning, kan du i stedet 

bruge tiden på nærvær og samvær med din elskede familie og dine gode venner.

Skal vi også stå for maden til jeres juleaften?

Er du træt af at stå og stresse med madlavningen i flere timer juleaftensdag? Og kunne du i stedet tænke dig at bruge tiden på dine nærmeste – gå en tur med familien, se Disneys Juleshow med børnene eller bare sidde og snakke og hygge med dem, du holder af? Hos DiningSix er det ikke kun maden til jeres julefrokost i Herning, vi leverer! Hos os kan du nemlig også bestille mad til jeres juleaften. Slip for stress og jag juleaftensdag, og lad os stå for madlavningen!

Lækre råvarer i din julefrokostmenu i Herning

DiningSix huser en bred vifte af restaurantkoncepter og med inspiration fra hver især, er I garanteret en klassisk, men smagfuld julemenu, der sætter godt spark i julestemningen. God mad giver smil på læben! Det ved vores dygtige og erfarne kokke, som i årevis har sammensat lækre julemenuer med gode, lokale råvarer. Bestil jeres julefrokost ud af huset i Herning, og smag selv!

Bestil julefrokost ud af huset i Herning allerede i dag

Jo før, I bestiller jeres julefrokostmenu i Herning, jo bedre! Så er der nemlig styr på det, og så er det ikke længere noget, I skal bekymre jer om. Så snart I har bestilt jeres julefrokost ud af huset i Herning, er der bare tilbage at glæde sig til, at I sætter jer til bords! 

Vi glæder os meget til at høre fra jer og være en del af jeres julefejring. 

Rigtig glædelig jul og god appetit!