Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julefrokost ud af huset Herning

Julen er lige om hjørnet. Det betyder juleindkøb, familiesammenkomst og søde sager. I julestressen er der tendens til at glemme, hvad der betyder noget. I Julen skal vi være der for hinanden. Lad DiningSix sørge for, at du ikke forsvinder helt ind juleforberedelserne.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Lad DiningSix stå for julemad ud af huset i Herning. 

Vi leverer din julemenu i Herning lige til døren, hvis du ønsker det. Du kan også hente maden hos DiningSix. Spar besværet i køkkenet og lad os om resten. Hos DiningSix elsker vi julemad og vi står klar til at lave din julemad ud af huset i Herning. Læn dig tilbage og slip for at svede i køkkenet hele dagen. Brug i stedet tiden på nærvær med din elskede familie og venner. DiningSix står for din julemad ud af huset i Herning. Du kan godt begynde at glæde dig til at nyde et dejligt måltid sammen med dem, du holder af. 

Et af de største stressfaktorer i julen er for det mest altid indkøb og madtilberedelserne. Vores dygtige kokke står klar til at lave din julemenu i Herning. Der skal ikke mangle noget og vi gør os umage, når vi sammensætter julefrokostmenuerne. Vi prøver så vidt som muligt at tage hensyn til alle – vi tager højde for at tilbyde alternativer til veganere og vegetarer. Ikke mindst, tager vi selvfølgelig også hensyn til, hvis der skulle være eventuelle allergener i selskabet. 

Hos DiningSix ønsker vi at gøre det så nemt som muligt, når du bestiller julemad ud af huset i Herning. Ved levering af maden, kræver det minimal tilberedning og det vil være muligt at servere maden direkte på de fade vi kommer med. Hvis du hellere vil servere på egen service, er det selvfølgelig også en mulighed – det er nemt at flytte maden over. Ved levering af maden følger der selvfølgelig også en guide med, som kan følges af enhver. DiningSix har klaret det meste for dig, og med vores cateringservice og du kan roligt læne dig tilbage, nyde julen og hygge om dine gæster. 

DiningSix huser en bred vifte af restaurantkoncepter og med inspiration fra hver især, er I garanteret en klassisk, men smagfuld julemenu, der sætter godt spark i julestemningen. God mad giver smil på læben. 

I kan stadig nå at bestille julefrokost menu hos DiningSix! Så snart I har bestilt julemad ud af huset i Herning, er der bare tilbage at glæde sig til at I sætter jer til bords! 

Vi glæder os meget til at høre fra jer og være en del af jeres julefejring. 

Glædelig jul