God tid giver god rabat – Bestil 15 dage i forvejen og få 15 % rabat – kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Vintermenu

Vintermenu kan bestilles frem til 14 marts

Med vores vintermenu er du sikret 3 lækre retter, der emmer af årstidens råvarer og smage. Start ud med vores version af den italienske klassiker ‘Vitello Tonnato’. Fortsæt med en lækker og mør okseroast, der får følgeskab af både sprød salat, portvinsglace og flødekartofler. Afslut middagen med vores kraftige chokoladekage lavet på mørk chokolade. Velbekomme!

Mad til døren, anrettet og klar til servering

Maden var super lækker og dejlig varm

Maden var super lækker og dejlig varm, da den ankom! Vi kan helt klart anbefale DiningSix 

Anmeldelse fra trustpilot af Liv

Det var bare i orden det hele

Det var bare i orden det hele, kødet var mørt og det der skulle være varmt var rigtig varm i varmekassen, sprød salat og en æblekage som var rigtig lækker og hjemmelavet. Og så var der nok af det. Det er ikke sidste sidste gang vi bestiller ved DiningsSx nemt og lækkert.

Anmeldelse fra trustpilot af Mikkelsen

En varm anbefaling..

En virkelig god oplevelse og varm anbefaling at få leveret mad fra DiningSix. Rigtig god mad og rigeligt af det som ikke kræver meget tilberedning. Vil helt klart benytte dem igen til mit næste arrangement. Og tak for god service

Anmeldelse fra trustpilot af Sarah

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 22.30
  • Lørdag: 10:00 – 22.30
  • Søndag: 11:00 – 22:30

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Du kan også prøve

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.