Tilberedning og anretning

Her finder I en punkt for punkt beskrivelse af, hvordan I tilbereder menuen. Det er lige til at gå til, og efter nem og kort tilberedning er maden klar til servering. 

Forret

Tilberedning forret

(Start med at tænde ovnen og lad den forvarme til 200 grader, så den er klar til hovedretten)

  1. Start med at sætte en kasserolle med vand over.
  2. Sørg for at vandet er rigeligt saltet (skal smage af havvand).
  3. Når vandet koger, kommes dumplings i vandet.
  4. Lad dumplings koge i 2-3 minutter.
  5. Find en ny kasserolle at hælde suppen op i.
  6. Begynd at varme suppen op, mens dine dumplings koger.
  7. Når dumplings er færdig, hælder du vandet fra.
  8. Når suppen er varmet op, er det tid til at anrette.

Anretning af forret

  1. Start med at lægge suppeurterne i bunden af en dyb tallerken.
  2. Dumplings placeres ovenpå urterne.
  3. Hæld suppen over dumplings og urter.
  4. Hæld derefter urteolien på, så det lægger sig i små perler.
  5. Til sidst pynter du med lidt grønne urter fra den spæde urtesalat .
  6. Så er forretten klar til at blive serveret.

Hovedret

Tilberedning hovedret

  1. Ovnen er nu opvarmet til 200 grader.
  2. Kartoffelgratinerne sættes i et ildfast fad.
  3. Oksemørbraden, miso rødbeder og kartoffelgratinerne sættes ind ovnen.
  4. Oksemørbraden og svampesouffléen skal have ca. 13 min. eller til kødet opnår en kernetemperatur på 54 grader.*
  5. *Tilberedningstiden på kødet kan variere alt efter ovnen og mængden af elementer i ovnen.
  6. Efter 13 min tager du kødet og svampesouffléen ud af ovnen og lader det hvile i 10 min. med sølvpapir over.
  7. Lad kartoffelgratinerne og rødbederne blive i ovnen, mens kødet hviler.
  8. Hæld nu saucen i en gryde og lun ved svag varme, mens kødet ligger og hviler.
  9. Hæld hindbærvinaigrette over den sprøde urtesalat og bland nænsomt. (Kan evt. også krydres med lidt salt og peber.)
  10. Inden anretning skæres mørbraden i skiver.

Udskæring af mørbraden

Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud. Hvordan kødet skæres er meget afgørende for mørheden. En god tommelfingerregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse. Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.

Anretning hovedret 

  1. Placér en kartoffelgratin og miso rødbederne ved siden af hinanden på den ene side af tallerkenen.
  2. Anret det skiveskårede kød på den anden side af tallerkenen (så det ligger i en trekant)
  3. Placér den sprøde urtesalat oven på kartoffelgratinen.
  4. Hæld lidt sauce på retten, og den er nu klar til servering.

Dessert

Chokoladekage med coulis, syltede bær & crumble

Tilberedning Dessert

  1. Tag chokoladekagen og placeres midt på den ønskede tallerken.
  2. Velbekomme

Valentines Menu

Kun den 14. februar 2022

Er der kærlighed i luften?
Hvis du sørger for kærligheden sørger vi for duft af en lækker tre-retters menu i luften

Mandag d. 14. februar har vores kokke lavet alt forarbejdet til din romantiske aften. Du skal blot lune, anrette og servere retterne for din heldige udkårne. Kunne du tænke dig en dejlig middag og en stressfri aften? Vi har sørget for, at du får den lækreste Valentins Menu og masser af tid til at være sammen med dem (eller den), du holder af.

Forret  
Asiatiske dumplings på suppeurter m. cremet kokos-yuzu -suppe. Pyntes m. urteolie

Hovedret
Oksemørbrad m. luftig svampe gratin, miso glaserede rødbeder, kartoffel gratin, årstidens salat & portvinsglace

Dessert:
Chokoladekage m. hvid chokoladecreme syltede bær & knas

UDSOLGT

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot

Praktisk information

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.


Bestil nu

Hvornår kan jeg senest bestille?

Du kan senest bestille maden 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.

Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere op senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82

OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.

Hvordan modtager jeg min mad?

Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

DiningSix koldmenu med minimal tilberedening

Har I vegetariske alternativer?

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.

Hvad koster levering af maden?

Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden?

Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

I hvilket tidsrum kan jeg afhente maden?

Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

Hvor tilbageleverer jeg servicen?

Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.

Spørgsmål omkring min ordre eller andet?

Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk

Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82

 

Opvarme / tilberede.

Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.

Corona og afbestilling

Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.

Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.

Corona og mad:

Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”

På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.

Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.

Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.

DiningSix Køkkener:

Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 22.30
  • Lørdag: 10:00 – 22.30
  • Søndag: 11:00 – 22:30
Alternativer

Premium buffet

320 DKK

Minimal tilberedning

Den her menu kan beskrives med udtrykket: creme de la creme. Vores premium buffet er til dig, der skal bede om hele pakken… Der mangler nemlig ikke noget, når du sætter dig til bords med denne menu. Der er både forret, hovedret med flere forskellige slags kød og en lækker dessert.

Anmeldelse fra trustpilot peter

Vores kunder siger

Spiller max
Virkelig god oplevelse med Diningsix. Alt fungerer, både med bestilling, hurtig og venlig kommunikation, og selvfølgelig maden som var af meget høj kvalitet. Det praktiske med både levering, afhentning og måden maden er emballeret på, fungerer super godt. Det vil jeg bestemt benytte mig af igen. Tusind tak!

Peter – Anmeldelse fra trustpilot

Fødselsdagsmenu

205 DKK DKK

Minimal tilberedning

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

Lækker mad (Premium Buffet)

Lækker mad (Premium Buffet), rigelige mængder, nemt at tilberede. Alt i alt en god oplevelse

Anmeldelse fra trustpilot af Rasmus

Virkelig lækker premium buffet

Virkelig lækker premium buffet, både forret, hovedret og dessert sad lige i skabet. Kæmpe anbefaling herfra!

Anmeldelse fra trustpilot af Morten

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet…. De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Anmeldelse fra trustpilot af Yvonne