Skip to main content

Kold menu – kræver minimal tilberedning

Premium buffet

Kold menu – kræver minimal tilberedning

Vores Premium buffet består af 8 lækre serveringer og rummer alt, hvad en festmiddag bør indeholde: Fisk, fugl, okse og chokolade. Her er noget for enhver smag. Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 minutter. 

Forret
– Rørt, koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost & friske urter

Hovedret
– Langtidstilberedt okseroast m. flagesalt & frisk rosmarin
– Tomat-braiseret kalkun m. paprika & salvie
– Sprød salat med årstidens grønt, vinaigrette & ristede kerner
– Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille
– Kartoffel med rosmarin & flagesalt
– Friskbagt brød og hjemmelavet urtemayo

Dessert
– Chokoladekage med coulis, syltede bær & crumble

320,- pr kuvert
  • Mulighed for tilkøb til menuen

  • – Bearnaisesauce
    + 20,-
  • – Portvinsglace
    + 20,-

Vegetarisk selskabsmenu

Opdag den perfekte blanding af smag og friskhed med vores eksklusive vegetariske menu, der bringer det bedste fra haven direkte til dit bord! Vælg vores helt grønne menu, der består af forret og hovedret, eller tilføj pescetariske alternativer for en ekstra dimension af smag.

Vegetarisk menu

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Vegansk alternativ

Vi har sammensat en alternativ version af vores menuer, der tilgodeser veganere. Menuen består af lækre veganske alternativer og er samtidig gluten- og laktosefri. På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.

Vegansk menu (gluten- og laktosefri)

Forret
– Safran syltet selleri m. citruscreme & ærteskud
– Humus m. citron, hvidløg & tahin
Glutenfrit brød

Hovedret
– Pandestegt linsedeller m.kikærter, små tomater & pesto
– Bagt spidskål m. hasselnødder & citronolie
– Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
– Årstidens salat m. vinaigrette & ristede kerner

Dessert
– Syltet frugt m. lufligt kokosmælk & frysetørret hindbær

OBS! Denne menu er også gluten- og laktosefri

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot

Praktisk information

Læs de mest stillede spørgsmål samt generel praktisk info og se om dit spørgsmål bliver besvaret.

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.


Bestil nu

Hvornår kan jeg senest bestille?

Hvis du skal bestille mad til lørdag eller søndag skal vi modtage din ordre inden onsdag kl 12.00
Alle andre dage kan maden bestilles 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.

Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere op senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82

OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.

Hvordan modtager jeg min mad?

Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

DiningSix koldmenu med minimal tilberedening

Har I vegetariske alternativer?

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.

Hvad koster levering af maden?

Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden?

Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

I hvilket tidsrum kan jeg afhente maden?

Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

Hvor tilbageleverer jeg servicen?

Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.

Spørgsmål omkring min ordre eller andet?

Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk

Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82

 

Opvarme / tilberede.

Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.

Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 20:00
  • Søndag: 11:00 – 20:00
Alternativer

Buffet ud af huset København og Århus

DiningSix har restauranter og catering-køkkener i både København og Århus. Du kan derfor afhente din Buffet ud af huset i begge byer. Vi har også mulighed for at levere Premium Buffet lige til døren hvis det er det, I ønsker.

Frokost buffet ud af huset – er det en mulighed?

Ja, det er muligt at få sin Premium Buffet leveret som en frokost buffet. Vi kan levere mad ud af huset til frokost både i hverdag og weekend. Alle DiningSix’ buffet ud af huset kan fungere som en frokost buffet ud af huset.

Hvorfor skal i vælge en buffet ud af huset?

Det gode ved at få leveret buffet ud af huset er, at maden altid er alsidig. Alsidigheden giver både voksen og børn mulighed for at vælge den mad de godt kan lide fra buffeten.

Ved større fester er det oftest svært at vide hvor meget mad den enkelte gæst spiser. Ved buffet undgår du madspild, og dine gæster får mad og drikke efter behov. Som vært er der store fordele ved at vælge at få leveret en buffet ud af huset.

Maden sørger vi for og det giver dig som vært mere tid til at slappe af og hygge med i dine gæster før og under middagen. Maden er et vigtigt element i et enhver succesfuld middagsselskab. Vi erfarer dog hos DiningSix, at tilstedeværelse og social interaktion mellen vært og gæster er det der værdsætter mest.

Kan catering buffet anrettes og gøre pænt?

Forret og dessert ankommer anrettet i portioner med stadig på fade, i vores Premium Buffet. Hovedretten ankommer i fade og skåle som almindelige buffetservering. Du får altså en Catering buffet med flere muligheder. Hos DiningSix har vi valgt denne løsning for give dig muligheder for at vælge mellem om du vil servere Stående- Siddende- eller Delvist anrettet buffet. 

Stående buffet
Her placerer du buffeten væk fra spisebordet. Buffet placerer ofte i køkkenet eller på bord ved siden af spisebordet. Her kan gæsterne hente maden i hold. Fordelen ved stående buffet er, at dine gæster, ved buffeten, kan få snakket med andre end dem, de sidder ved siden af.

Stående buffet kan være en god ide, hvis der er mange i selskabet, der ikke kender hinanden. Stående buffet fungerer godt til store selskaber. Det er let at fylde mere mad op og der er mindre oprydning efterfølgende.

Siddende Buffet ( Family style )

Med denne slags buffet placerer du maden fra Buffeten på spisebordet. Maden sendes rundt I skåle og fade ved bordet. Denne form for social dining hjælper dine gæster med at integrere med hinanden.

Siddende buffet skaber en intim og afslappet stemning. Det vigtigt at du som vært er god til at fylde mad op og sørge for, at buffetfadene kommer hele vejen rundt. Meningen er nemlig, at dine gæster skal blive siden under hele middagen.

Delvist anrettet buffet
Med denne løsning kan du vælge at anrette forret og/eller dessert. Hovedretten kan du servere som siddende buffet. Denne version giver en god oplevelse for dine gæster, da I kommer tæt på den vante restaurantoplevelse, men i hjemlige omgivelser. Du skal være opmærksom på, at det kræver ekstra af dig som vært i form af op service, borddækning og oprydning.

Oftest fungerer den delvist anrettede buffet godt til små selskaber. Når forret og dessert er portionsanrettet skal du som vært bruge lidt mere tid på at servere og rydde af. Det er vores erfaring at hvis man vælger denne løsning, kan det være fordel at dele værtsrollen eller at have lidt hjælp til servering og afrydning.

Lækker mad (Premium Buffet)

Lækker mad (Premium Buffet), rigelige mængder, nemt at tilberede. Alt i alt en god oplevelse

Anmeldelse fra trustpilot af Rasmus

Virkelig lækker premium buffet

Virkelig lækker premium buffet, både forret, hovedret og dessert sad lige i skabet. Kæmpe anbefaling herfra!

Anmeldelse fra trustpilot af Morten

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet…. De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Anmeldelse fra trustpilot af Yvonne