OBS! Vi oplever stor efterspørgsel på vores julemenuer i år, enkelte datoer kan blive udsolgt.
Vi opfordrer derfor til at du bestiller din menu senest en uge i forvejen. Vi glæder os til at lave mad til dig!

Udsolgt i uge 48

Kold menu – kræver minimal tilberedning

Premium buffet

Kold menu – kræver minimal tilberedning

Vores Premium buffet består af 8 lækre serveringer og rummer alt, hvad en festmiddag bør indeholde: Fisk, fugl, okse og chokolade. Her er noget for enhver smag. Du kan bestille minimum 4 kuverter. Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 minutter. 

Forret
Rørt, koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost & friske urter

Hovedret
Mør, rosastegt okse med hvidløg & timian
Ølbraiseret kalkun med urter & paprika
Sprød salat med årstidens grønt, vinaigrette & ristede kerner
Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille
Kartoffel med rosmarin & flagesalt
Friskbagt brød og hjemmelavet urtemayo

Dessert
Chokoladekage med coulis, syltede bær & crumble

320,- pr kuvert
 • Mulighed for tilkøb til menuen

 • – Bearnaisesauce
  + 20,-
 • – Portvinsglace
  + 20,-
 • – Veganer Alternativ (gluten- og laktos…
  225,-

Kødfri selskabsmenu?

Vi har sammensat en alternative versioner menuen der tilgodeser veganerer og vegetarer. Menuen består af lækre alternativer. På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.

Veganer Alternativ

Forret
– Syltede selleri m. røget creme, hasselnødder & ærteskud.
– Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder.
Glutenfrit brød

Hovedret
– Pandestegte linsedeller m. kikærte & rødbedesaft.
– Humus m.tahin & olivenolie
– Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
– Vintersalat m. grønkål & blod appelsin vinaigrette

Dessert
– Syltet frugt m. kokosmælk og ristet mandle


OBS! men er også gluten- og laktosefri

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot

Praktisk information

Læs de mest stillede spørgsmål samt generel praktisk info og se om dit spørgsmål bliver besvaret.

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.


Bestil nu

Hvornår kan jeg senest bestille?

Du kan senest bestille maden 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.

Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere op senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82

OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.

Hvordan modtager jeg min mad?

Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

DiningSix koldmenu med minimal tilberedening

Har I vegetariske alternativer?

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.

Hvad koster levering af maden?

Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden?

Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

I hvilket tidsrum kan jeg afhente maden?

Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

Hvor tilbageleverer jeg servicen?

Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.

Spørgsmål omkring min ordre eller andet?

Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk

Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82

 

Opvarme / tilberede.

Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.

Corona og afbestilling

Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.

Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.

Corona og mad:

Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”

På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.

Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.

Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.

DiningSix Køkkener:

Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
 • Man-fredag: 09:00 – 20:00
 • Lørdag: 10:00 – 20:00
 • Søndag: 11:00 – 20:00
Alternativer

Hverdags Julemenu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Holder du julefrokost en hverdag er der penge at spare! DiningSix lille julemenu til hverdagen byder på traditionel julemad. Vi har næsten lavet alt arbejdet for dig – du skal bare lune de varme retter. Denne lækre hverdagsmenu kan bestilles søndag til torsdag.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Buffet ud af huset København og Århus

DiningSix har restauranter og catering-køkkener i både København og Århus. Du kan derfor afhente din Buffet ud af huset i begge byer. Vi har også mulighed for at levere Premium Buffet lige til døren hvis det er det, I ønsker.

Frokost buffet ud af huset – er det en mulighed?

Ja, det er muligt at få sin Premium Buffet leveret som en frokost buffet. Vi kan levere mad ud af huset til frokost både i hverdag og weekend. Alle DiningSix’ buffet ud af huset kan fungere som en frokost buffet ud af huset.

Hvorfor skal i vælge en buffet ud af huset?

Det gode ved at få leveret buffet ud af huset er, at maden altid er alsidig. Alsidigheden giver både voksen og børn mulighed for at vælge den mad de godt kan lide fra buffeten.

Ved større fester er det oftest svært at vide hvor meget mad den enkelte gæst spiser. Ved buffet undgår du madspild, og dine gæster får mad og drikke efter behov. Som vært er der store fordele ved at vælge at få leveret en buffet ud af huset.

Maden sørger vi for og det giver dig som vært mere tid til at slappe af og hygge med i dine gæster før og under middagen. Maden er et vigtigt element i et enhver succesfuld middagsselskab. Vi erfarer dog hos DiningSix, at tilstedeværelse og social interaktion mellen vært og gæster er det der værdsætter mest.

Kan catering buffet anrettes og gøre pænt?

Forret og dessert ankommer anrettet i portioner med stadig på fade, i vores Premium Buffet. Hovedretten ankommer i fade og skåle som almindelige buffetservering. Du får altså en Catering buffet med flere muligheder. Hos DiningSix har vi valgt denne løsning for give dig muligheder for at vælge mellem om du vil servere Stående- Siddende- eller Delvist anrettet buffet. 

Stående buffet
Her placerer du buffeten væk fra spisebordet. Buffet placerer ofte i køkkenet eller på bord ved siden af spisebordet. Her kan gæsterne hente maden i hold. Fordelen ved stående buffet er, at dine gæster, ved buffeten, kan få snakket med andre end dem, de sidder ved siden af.

Stående buffet kan være en god ide, hvis der er mange i selskabet, der ikke kender hinanden. Stående buffet fungerer godt til store selskaber. Det er let at fylde mere mad op og der er mindre oprydning efterfølgende.

Siddende Buffet ( Family style )

Med denne slags buffet placerer du maden fra Buffeten på spisebordet. Maden sendes rundt I skåle og fade ved bordet. Denne form for social dining hjælper dine gæster med at integrere med hinanden.

Siddende buffet skaber en intim og afslappet stemning. Det vigtigt at du som vært er god til at fylde mad op og sørge for, at buffetfadene kommer hele vejen rundt. Meningen er nemlig, at dine gæster skal blive siden under hele middagen.

Delvist anrettet buffet
Med denne løsning kan du vælge at anrette forret og/eller dessert. Hovedretten kan du servere som siddende buffet. Denne version giver en god oplevelse for dine gæster, da I kommer tæt på den vante restaurantoplevelse, men i hjemlige omgivelser. Du skal være opmærksom på, at det kræver ekstra af dig som vært i form af op service, borddækning og oprydning.

Oftest fungerer den delvist anrettede buffet godt til små selskaber. Når forret og dessert er portionsanrettet skal du som vært bruge lidt mere tid på at servere og rydde af. Det er vores erfaring at hvis man vælger denne løsning, kan det være fordel at dele værtsrollen eller at have lidt hjælp til servering og afrydning.

Lækker mad (Premium Buffet)

Lækker mad (Premium Buffet), rigelige mængder, nemt at tilberede. Alt i alt en god oplevelse

Anmeldelse fra trustpilot af Rasmus

Virkelig lækker premium buffet

Virkelig lækker premium buffet, både forret, hovedret og dessert sad lige i skabet. Kæmpe anbefaling herfra!

Anmeldelse fra trustpilot af Morten

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet…. De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Anmeldelse fra trustpilot af Yvonne