Premium buffet

Buffet ud af huset som kræver minimal tilberedning

Vores Premium buffet består af 8 lækre serveringer og rummer alt, hvad en festmiddag bør indeholde: Fisk, fugl, okse og chokolade. Her er noget for enhver smag.

OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca 20 min.

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Barnedåb

Vi havde brugt dem til vores datters barnedåb. Alle gæster var vilde med maden, og det er ikke sidste gang vi bruger dem. Vi fik et stort udvalg af deres tapas.

Anmeldelse fra trustpilot af Martin

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 15:00
  • Lørdag: 09:00 – 15:00
  • Søndag: Lukket

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Buffet ud af huset København og Århus

DiningSix har restauranter og catering-køkkener i både København og Århus. Du kan derfor afhente din Buffet ud af huset i begge byer. Vi har også mulighed for at levere Premium Buffet lige til døren hvis det er det, I ønsker.

Frokost buffet ud af huset – er det en mulighed?

Ja, det er muligt at få sin Premium Buffet leveret som en frokost buffet. Vi kan levere mad ud af huset til frokost både i hverdag og weekend. Alle DiningSix’ buffet ud af huset kan fungere som en frokost buffet ud af huset.

Hvorfor skal i vælge en buffet ud af huset?

Det gode ved at få leveret buffet ud af huset er, at maden altid er alsidig. Alsidigheden giver både voksen og børn mulighed for at vælge den mad de godt kan lide fra buffeten.

Ved større fester er det oftest svært at vide hvor meget mad den enkelte gæst spiser. Ved buffet undgår du madspild, og dine gæster får mad og drikke efter behov. Som vært er der store fordele ved at vælge at få leveret en buffet ud af huset.

Maden sørger vi for og det giver dig som vært mere tid til at slappe af og hygge med i dine gæster før og under middagen. Maden er et vigtigt element i et enhver succesfuld middagsselskab. Vi erfarer dog hos DiningSix, at tilstedeværelse og social interaktion mellen vært og gæster er det der værdsætter mest.

Fødselsdagsmenu

før 205,- nu 129 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

DiningSix De Luxe Menu

før 338,- nu 169 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Menuen, der passer til ethvert selskab. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Kan catering buffet anrettes og gøre pænt?

Forret og dessert ankommer anrettet i portioner med stadig på fade, i vores Premium Buffet. Hovedretten ankommer i fade og skåle som almindelige buffetservering. Du får altså en Catering buffet med flere muligheder. Hos DiningSix har vi valgt denne løsning for give dig muligheder for at vælge mellem om du vil servere Stående- Siddende- eller Delvist anrettet buffet. 

Stående buffet
Her placerer du buffeten væk fra spisebordet. Buffet placerer ofte i køkkenet eller på bord ved siden af spisebordet. Her kan gæsterne hente maden i hold. Fordelen ved stående buffet er, at dine gæster, ved buffeten, kan få snakket med andre end dem, de sidder ved siden af.

Stående buffet kan være en god ide, hvis der er mange i selskabet, der ikke kender hinanden. Stående buffet fungerer godt til store selskaber. Det er let at fylde mere mad op og der er mindre oprydning efterfølgende.

Siddende Buffet ( Family style )

Med denne slags buffet placerer du maden fra Buffeten på spisebordet. Maden sendes rundt I skåle og fade ved bordet. Denne form for social dining hjælper dine gæster med at integrere med hinanden.

Siddende buffet skaber en intim og afslappet stemning. Det vigtigt at du som vært er god til at fylde mad op og sørge for, at buffetfadene kommer hele vejen rundt. Meningen er nemlig, at dine gæster skal blive siden under hele middagen.

Delvist anrettet buffet
Med denne løsning kan du vælge at anrette forret og/eller dessert. Hovedretten kan du servere som siddende buffet. Denne version giver en god oplevelse for dine gæster, da I kommer tæt på den vante restaurantoplevelse, men i hjemlige omgivelser. Du skal være opmærksom på, at det kræver ekstra af dig som vært i form af op service, borddækning og oprydning.

Oftest fungerer den delvist anrettede buffet godt til små selskaber. Når forret og dessert er portionsanrettet skal du som vært bruge lidt mere tid på at servere og rydde af. Det er vores erfaring at hvis man vælger denne løsning, kan det være fordel at dele værtsrollen eller at have lidt hjælp til servering og afrydning.

Bestil nytårsmenu