Skip to main content

Julefrokost ud af huset Vejle

Julefrokosterne er lige om hjørnet, og derfor har vi selvfølgelig en masse julemenuer, der passer til lige dit selskab. Lad DiningSix stå for julefrokost catering i Vejle.  Maden kan bestilles allerede nu her hos DiningSix. Til jul er maden, snaps og kærlighed en stor del af aftenen. DiningSix står for din julemad ud af huset i Vejle. Der er i forvejen nok stress og forberedelser i juletiden. Med julemad ud af huset hos DiningSix har I muligheden for at springe køkkentjansen over, undgå for meget planlægning og koordinering. Vi gør det nemt og lækker med mulighed for levering lige til døren.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Det behøver ikke tage lang tid at forberede julefrokost

Vi slutter som altid året af med julemåneden. En december måned, der som altid står på gaveindkøb, familiebesøg og madindkøb. Der er tendens til at glemme at nyde de uundværlige momenter i juletiden – vi skal huske på, hvad der er vigtigt og finde tid til dem vi elsker. Vi må alle dog erkende at man ikke altid kan nå det hele! Skal det være året hvor du vælger at lade DiningSix står for din madlavning til julefrokosten? Det giver god mening at uddelegere opgaverne i juletiden. Lad vores erfarne, dygtige kokke smøge ærmerne op forberede din  julefrokost ud af huset i Vejle. 

DiningSix har mange forskellige restaurantkoncepter. Derfor henter vi altid inspiration fra flere sider. Vi lover en gastronomisk oplevelse, der er værd at prøve. Vores kokke har samme kærlighed til julemad, som julemanden har til Rudolf. Bestil din julemenu ud af huset i Vejle hos os – vi er sikre på, at vi her en menu, der falder i jeres smag. Alle skal være med, og vi sørger selvfølgelig også for vegetariske og veganske alternativer, samt hvis der skal tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Alle skal have muligheden for et mættende tilfredsstillende julemåltid.

Vi sørger for alt til jeres julefrokost ud af huset i Vejle. Hvis bare du sørger for et komfur, julesnaps og godt humør! Ved levering vil der kun være brug for minimal tilberedning. Brug den nemme guide, der følger med. Vi har sørget for alt forarbejde, så vi ønsker bare at du nyder selskabet og den gode julemad.

 Vores mad vil være anrettet ved levering, så der vil ikke være behov for at hive egne serveringsfade og skåle frem. Hvis I alligevel godt kunne tænke jer anretning på egne fade, vil det selvfølgelig også være en mulighed. 

Vi glæder os til at sørge for din årlige julefrokost ud af huset i Vejle. Bestil julefrokost ud af huset i Vejle hos DiningSix nu og vær sikker på en nem og lækker julemad.