Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julefrokost ud af huset Vejle

Julefrokosterne er lige om hjørnet, og derfor har vi selvfølgelig en masse julemenuer, der passer til lige dit selskab. Lad DiningSix stå for julefrokost catering i Vejle.  Maden kan bestilles allerede nu her hos DiningSix. Til jul er maden, snaps og kærlighed en stor del af aftenen. DiningSix står for din julemad ud af huset i Vejle. Der er i forvejen nok stress og forberedelser i juletiden. Med julemad ud af huset hos DiningSix har I muligheden for at springe køkkentjansen over, undgå for meget planlægning og koordinering. Vi gør det nemt og lækker med mulighed for levering lige til døren.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Det behøver ikke tage lang tid at forberede julefrokost

Vi slutter som altid året af med julemåneden. En december måned, der som altid står på gaveindkøb, familiebesøg og madindkøb. Der er tendens til at glemme at nyde de uundværlige momenter i juletiden – vi skal huske på, hvad der er vigtigt og finde tid til dem vi elsker. Vi må alle dog erkende at man ikke altid kan nå det hele! Skal det være året hvor du vælger at lade DiningSix står for din madlavning til julefrokosten? Det giver god mening at uddelegere opgaverne i juletiden. Lad vores erfarne, dygtige kokke smøge ærmerne op forberede din  julefrokost ud af huset i Vejle. 

DiningSix har mange forskellige restaurantkoncepter. Derfor henter vi altid inspiration fra flere sider. Vi lover en gastronomisk oplevelse, der er værd at prøve. Vores kokke har samme kærlighed til julemad, som julemanden har til Rudolf. Bestil din julemenu ud af huset i Vejle hos os – vi er sikre på, at vi her en menu, der falder i jeres smag. Alle skal være med, og vi sørger selvfølgelig også for vegetariske og veganske alternativer, samt hvis der skal tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Alle skal have muligheden for et mættende tilfredsstillende julemåltid.

Vi sørger for alt til jeres julefrokost ud af huset i Vejle. Hvis bare du sørger for et komfur, julesnaps og godt humør! Ved levering vil der kun være brug for minimal tilberedning. Brug den nemme guide, der følger med. Vi har sørget for alt forarbejde, så vi ønsker bare at du nyder selskabet og den gode julemad.

 Vores mad vil være anrettet ved levering, så der vil ikke være behov for at hive egne serveringsfade og skåle frem. Hvis I alligevel godt kunne tænke jer anretning på egne fade, vil det selvfølgelig også være en mulighed. 

Vi glæder os til at sørge for din årlige julefrokost ud af huset i Vejle. Bestil julefrokost ud af huset i Vejle hos DiningSix nu og vær sikker på en nem og lækker julemad.