Skip to main content
Nytårsaften København og Aarhus

Mad til barnedåb

– En dåb bør fejres med familie, venner og skøn mad
Barnedåb, navngivningsfest, dåbsfest… Kært barn har mange navne! Nedenfor finder du et stort udvalg af Mad til barnedåb, der passer perfekt til en dåbsfest – uanset dit barns navn.

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer og familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. 

Jylland & Sjælland

Barnedåbsbuffet

En måde at servere mad til barnedåb er ved at vælge en en barnedåbsbuffet. En buffet til barnedåb skaber en dejlig uformel stemning til dåben, hvor gæsterne har mulighed for at gå lidt til og fra maden.

Ved din barnedåbsbuffet kan gæsterne tale med dem, de ikke lige sidder ved siden af. Med en barnebådsbuffet kan gæsterne desuden vælge lige det, de gerne vil have. En barnedåbsbuffet gør dit arbejde med maden lettere – fadene er let tilgængelige og kan derfor let fyldes op løbende.

Vi har flere menuer, der egner sig glimrende som barnedåbsbuffet. Du kan vælge den menu, du allerbedst kan lide. Se mere ved at klikke på knappen herunder.

top 3 menuer

Mad til barnedåb ideer

Når du skal mad til barnedåb kan du finde inspiration i mange forskellige ideer. Vi har samlet vores bedste mad til barnedåb ideer på siden her, og vi håber, at du finder de mad til barnedåb ideer, som du har brug for.

Hvis du ikke finder de mad til barnedåb ideer, der passer bedst til dig og din lille nyes store dag, skal du være velkommen til at tage fat i os. Vi har mange forskellige menuer, og vi glæder os til at være en del af jeres store dag. Læs med og find masser af mad til barnedåb ideer

Jylland – Aarhus

Mad til barnedåb frokost

Barnedåben finder gerne sted i kirken om formiddagen. Derfor har du ofte bruge for mad til barnedåb til frokost. Mad til barnedåb frokost kan være forskellige menuer. Det helt op til dig, hvilken menu du vil have som mad til barnedåb frokost.

Bor du i eller omkring Aarhus kan du bestille smørrebrød som mad til barnedåb frokost. Smørrebrød ud af huset kan bestilles fra Restaurant Klokken. Der er et stort udvalg af lækre madder på programmet og vi er sikre på, at der er noget, der falder i din smag.


Bestil mad til barnedåb hos DiningSix

Mad til barnedåb København

Når du skal bruge mad til barnedåb i København er vi hos DiningSix klar til at hjælpe dig. Barnedåben er en hyggelig dag med familie og venner, hvor jeres lille barn får lov at være i centrum (den første af mange dage i centrum).

Din mad til barnedåb i København kan vi levere til dig og alternativt kan du nemt hente mad til barnedåb i København hos vores cateringkøkken. Vores mad til barnedåb i københavn bliver anrettet i pæne engangsfade, som du nemt kan sætte direkte på din baredåbsbuffet. Hvis du vil, kan du også sagtens flytte din mad til barnedåb i København over i egne fade.

Mad til barnedåb Aarhus

DiningSix kan også hjælpe, når du skal bruge mad til barnedåb i Århus. Vi har både cateringkøkken i København og Århus, hvor mange af vores restauranter også er placeret. Din mad til barnedåb i Århus kan du hente i cateringkøkkenet. Alternativt kan vi levere din mad til barnedåb i Århus lige hvor du ønsker det.

Din mad til barnedåb i Århus bliver pakket så det fylder så lidt som muligt (og vores dygtige kokke er efterhånden blevet gode til tetris). Du kan få alle vores menuer som mad til barnedåb i Århus, men vi har her fremhævet en, som vi synes passer godt til lejligheden. Vi glæder os til at lave mad til barnedåb i Århus og være en del af jeres store dag.