Nytårsaften København og Aarhus

Mad til barnedåb

– En dåb bør fejres med familie, venner og skøn mad
Barnedåb, navngivningsfest, dåbsfest… Kært barn har mange navne! Nedenfor finder du et stort udvalg af Mad til barnedåb, der passer perfekt til en dåbsfest – uanset dit barns navn.

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer og familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. 

top 3 menuer

Mad til barnedåb ideer

Når du skal mad til barnedåb kan du finde inspiration i mange forskellige ideer. Vi har samlet vores bedste mad til barnedåb ideer på siden her, og vi håber, at du finder de mad til barnedåb ideer, som du har brug for.

Hvis du ikke finder de mad til barnedåb ideer, der passer bedst til dig og din lille nyes store dag, skal du være velkommen til at tage fat i os. Vi har mange forskellige menuer, og vi glæder os til at være en del af jeres store dag. Læs med og find masser af mad til barnedåb ideer

Sommerfest København og Århus – forkæl dine gæster

Det er ikke sikkert, du holder en sommerfest, der kræver en tre-retters menu. Ønsker du en lettere anretning, skal du bare sige til – det kan vi også klare. Der er mange forskellige måder at holde en fest på, og maden skal selvfølgelig klæde festen.

Tag kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvad for noget mad, der skal serveres til din sommerfest menu. Vi er professionelle, og vi har prøvet det før. Kender vi jeres rammer for festen, kan vi sammensætte den perfekte menu.

Holder du sommerfest København eller sommerfest Aarhus, må du derfor endelig kontakte os. Forkæl dine gæster med en sublim anretning af lækker mad. Vi lover gastronomi i yderste potens – for vores kokke har mange års erfaring med det, de laver.

Vi kan forkæle dine gæster med en traditionel dansk buffet, en italiensk rejse, luksusbuffet, festbuffet eller noget helt femte.

Du bestemmer – vi kokkererer.

Mad til firma Sommerfest 

Har du trukket det længste strå og fået lov at arrangere årets firma sommerfest, familie sommerfest eller noget helt tredje? – frygt ej; Du har en partner in crime lige her! Vi hjælper dig i mål med mad til sommerfesten og så er du allerede langt med planlægningen. 

DiningSix er efterhånden en gammel, garvet spiller, når det kommer til mad ud af huset til sommerfest – og mad ud af huset generelt. Derfor er DiningSix dit kvalitetsstempel, når du skal bruge mad til sommerfest. Vi er gode i køkkenet hele året rundt, men der er bred enighed blandt kokkene om, at det er ekstra skønt at lave mad til sommerfest. Når vi laver mad til sommerfest er det altid med en masse farver, de friske syrlige smage og sommerens skønne råvarer. Det kan virkelig gøre enhver glad i låget. Derfor håber vi også, at du kan både se og smage den kærlighed vi har puttet ind i vores mad til sommerfest. Læs meget mere om vores mad til sommerfest på siden her.

Sommerfest menu

Hvert år laver vi en sommerfest menu. Vores sommerfest menu er lavet til at passe til det arrangement, en sommerfest er. Derfor er den første servering i vores sommerfest menu er en snack-servering, der kan nydes stående, siddende, i haven, på terrassen eller et helt tredje sted. Vi synes, at en sommerfest menu skal være så fleksibel som muligt.

Hovedretten i vores sommerfest menu er bygget af sommerens gode råvarer. Den er farverig, frisk og smagfuld! Hovedretten kan sættes op som buffet, som dine sommergæster kan gå til og fra som det passer dem. Til vores sommerfest menu kan du også tilkøbe dessert, hvis du har lyst. Når der ikke følger dessert med til vores sommerfest menu som udgangspunkt er det fordi vi vil lade det være op til dig, hvilken dessert der skal være i din sommerfest menu. 

Hvordan skal du servere din sommerfest mad?

Den danske sommer er lunefuld. Så i vores optik er det som udgangspunkt altid et sats at servere sommerfest mad udenfor. Alligevel er en sommerfest i solskin under åben himmel altid bedst. Derfor foreslår vi, at du serverer sommerfest mad både ude og inde. Snack-serveringen kan du servere udenfor – den er nem at rykke ind, hvis det skulle blive nødvendigt. Hovedretten i din sommerfest mad synes vi du skal sætte op som en buffet inde. Så kan starte med at dække op ude og rykke ind hvis uheldet er ude.

Vi hjælper dig i mål med din sommerfest menu

Det er ikke sikkert, du holder en sommerfest, der kræver en tre-retters menu. Ønsker du en lettere anretning, skal du bare sige til – det kan vi også klare. Der er mange forskellige måder at holde en fest på, og maden skal selvfølgelig klæde festen. Tag kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvad for noget mad, der skal serveres til din sommerfest menu. Vi er professionelle, og vi har prøvet det før. Kender vi jeres rammer for festen, kan vi sammensætte den perfekte menu.

Holder du sommerfest København eller sommerfest Aarhus, må du derfor endelig kontakte os. Forkæl dine gæster med en sublim anretning af lækker mad. Vi lover gastronomi i yderste potens – for vores kokke har mange års erfaring med det, de laver. Vi kan forkæle dine gæster med en traditionel dansk buffet, en italiensk rejse, luksusbuffet, festbuffet eller noget helt femte.

Du bestemmer – vi kokkererer.

Sommer catering

Vores sommer catering kan leveres til din sommerfest, men du kan også hente din sommer catering i vores cateringkøkken i København eller Aarhus. Vores menuer er altid pakket pænt, i præsentabelt engangsservice. Det gælder også vores sommer catering. Derfor kan du sagtens sætte din sommermenu direkte på havebordet – du behøver ikke flytte vores sommer catering over i egne fade og skåle, men det står dig selvfølgelig frit for! Det er selvfølgelig nemmere at tage æren for maden, når den er i dine egen service – og det må du gerne!

Nytårsaften København og Aarhus

Martin Jensen

“Det skal være sjovt at have gæster”

I en verden, hvor vi alle sammen har fuld fart på, er det rart at kunne overlade forberedelse, indkøb, madlavning og gryde-pande-opvasken til nogle, der bare har styr på det. Det skal være sjovt at have gæster – det skal ikke være en energidræner. Jeg vil have god tid og hygge mig ved spisebordet – desuden laver DiningSix langt bedre mad end mig…

Derfor er jeg stolt af og glad for at være ambassadør hos DiningSix!

Martin Jensen

“Med DiningSix er du gæst og kok på samme tid”