Menuer til barnedåben

– En dåb bør fejres med familie, venner og skøn mad

Barnedåb, navngivningsfest, dåbsfest… Kært barn har mange navne! Nedenfor finder du et stort udvalg af menuer, der passer til dåbsfesten – uanset dit barns navn. Finder du ikke lige, hvad du søger, så er du velkommen til at kontakte os; så skræddersyr vi en menu, der passer til både dig, dit barn og jeres selskab.

Har du brug for hjælp til at koordinere dåben eller mangler du de perfekte rammer? Vi hjælper gerne med både lokaler og personale. Vi har flere samarbejdspartnere i både Aarhus og København; alle med unikke lokationer samt smukke og rummelige festlokaler. Læs mere her

Klassisk dansk julefrokost

Dansk julemad helt uden dikkedarer og som vi kender den. Med denne menu er både julefreden og juletraditionerne sikret.

219,- pr. person

KöD’s julemenu

Jul og kød går hånd i hånd, så ønsker du at redde julestemningen med kendte elementer fra KöD, så er dette den rette menu for dig og dit selskab.

339,- pr. person

Klokken’s julemad

Et klassisk dansk julebord med alt hvad der hører til. Med klokken’s julefrokost er du sikret både kvalitet og smag.
Hyggen, må I selv skabe.

249,- pr. person

Julebuffet

Dansk julemad helt uden dikkedarer og som vi kender den. Med denne menu er både julefreden og juletraditionerne sikret.

Fra 189,- pr. person

Studie julefrokost

En julefrokost, der passer til dig og dine medstuderende; god mad til en god pris – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fra 159,- pr. person

Vegetar julefrokost

Vegetariske alternativer til det klassiske julebord; fuld af smag, teksturer og farver. Vi bruger primært proteinholdige vegetabilske råvarer.

195,- pr. person

Til enhver lejlighed

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer eller familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores mad.

 

DiningSix A/S

Nørregade 28a
DK-1165 København K

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik