Skip to main content
Nytårsaften København og Aarhus

Mad til Sommerfest

Det er sommer, og du skal holde et brag af en sommerfest, Måske er det en lille intim fest, eller måske du har inviteret gæster fra nær og fjern. Uanset hvilken setting, din sommerfest har, skal der en sommermenu til, og her kan Diningsix komme dig til undsætning med mad til sommerfest

Vi er en ærekær virksomhed med mange års erfaring i mad branchen, og de gode råvarer er vores hjertebarn. Vores talentfulde kokke giver oplevelser hver dag gennem de måltider, de kreerer til vores mange gæster og kunder.

Jylland & Sjælland

Sommerbuffet til din sommerfest

Bestil din sommerbuffet hos os, og gør det lidt nemmere for dig selv at holde fest. Mange tror, at god forberedelse i køkkenet kan garantere, at du kan koncentrere dig om dine gæster i stedet for madlavningen. Desværre er det bare sjældent tilfældet.

Derfor skal du bestille din sommerbuffet til sommerfesten hos Diningsix. Vi garanterer et måltid, der er lige til at sætte tænderne i – og det er tilmed et gastronomisk, velsmagende et af slagsen.

Aarhus & København

Tapas til Sommerfest

Ønsker du tapas til din sommerfest, kan du derfor være forberedt på, at en sådan menu både vil indeholde traditionelle tapas-elementer, men altså også ofte innovative elementer, der hæver din sommerfest menu op på et andet niveau. Vi arbejder bedst, når kreativiteten er i spil, og det er den heldigvis næsten altid.

Jylland – Aarhus

Smørrebrød til din Sommerfest

Mmhhhh… Smørrebrød! Sommerfesten med smørrebrød slår aldrig fejl. Der er altid noget for enhver smag. Hvis I kunne tænke jer smørrebrød til sommerfesten 2022, så er Restaurant Klokken din “go-to”. 

Klokken tilbyder smørrebrød i Aarhus

Denmark, Norge & England

Hvem er DiningSix

Diningsix har restauranter og catering køkkener i København og Århus, og de beskæftiger sig henholdsvis med det danske, italienske, asiatiske køkken samt social dining og kød i hobetal. Derfor kan du hos os sammensætte en menu til din sommerfest, der stemmer hundrede procent overens med det, du forestiller. Vi er til for at tilfredsstille dig.

Se dig omkring på vores menukort, og vælg den menu, du ønsker at servere for dine gæster. Det er sådan set det eneste, du skal foretage dig. Resten klarer vi. Vi sørger for, at maden til din sommerfest leveres i forsvarlige transportkasser – og vi sørger for, at maden ikke kræver tilberedning ved ankomst.

Sommerfest København og Århus – forkæl dine gæster

Det er ikke sikkert, du holder en sommerfest, der kræver en tre-retters menu. Ønsker du en lettere anretning, skal du bare sige til – det kan vi også klare. Der er mange forskellige måder at holde en fest på, og maden skal selvfølgelig klæde festen.

Tag kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvad for noget mad, der skal serveres til din sommerfest menu. Vi er professionelle, og vi har prøvet det før. Kender vi jeres rammer for festen, kan vi sammensætte den perfekte menu og give tips, tricks og inspiration til sommerdrinks

Holder du sommerfest København eller sommerfest Aarhus, må du derfor endelig kontakte os. Forkæl dine gæster med en sublim anretning af lækker mad. Vi lover gastronomi i yderste potens – for vores kokke har mange års erfaring med det, de laver.

Vi kan forkæle dine gæster med en traditionel dansk buffet, en italiensk rejse, luksusbuffet, festbuffet eller noget helt femte.

Du bestemmer – vi kokkererer.

Mad til firma Sommerfest 

Har du trukket det længste strå og fået lov at arrangere årets firma sommerfest, familie sommerfest eller noget helt tredje? – frygt ej; Du har en partner in crime lige her! Vi hjælper dig i mål med mad til sommerfesten og så er du allerede langt med planlægningen. 

DiningSix er efterhånden en gammel, garvet spiller, når det kommer til mad ud af huset til sommerfest – og mad ud af huset generelt. Derfor er DiningSix dit kvalitetsstempel, når du skal bruge mad til sommerfest. Vi er gode i køkkenet hele året rundt, men der er bred enighed blandt kokkene om, at det er ekstra skønt at lave mad til sommerfest. Når vi laver mad til sommerfest er det altid med en masse farver, de friske syrlige smage og sommerens skønne råvarer. Det kan virkelig gøre enhver glad i låget. Derfor håber vi også, at du kan både se og smage den kærlighed vi har puttet ind i vores mad til sommerfest. Læs meget mere om vores mad til sommerfest på siden her.

Sommerfest menu

Hvert år laver vi en sommerfest menu. Vores sommerfest menu er lavet til at passe til det arrangement, en sommerfest er. Derfor er den første servering i vores sommerfest menu er en snack-servering, der kan nydes stående, siddende, i haven, på terrassen eller et helt tredje sted. Vi synes, at en sommerfest menu skal være så fleksibel som muligt.

Hovedretten i vores sommerfest menu er bygget af sommerens gode råvarer. Den er farverig, frisk og smagfuld! Hovedretten kan sættes op som buffet, som dine sommergæster kan gå til og fra som det passer dem. Til vores sommerfest menu kan du også tilkøbe dessert, hvis du har lyst. Når der ikke følger dessert med til vores sommerfest menu som udgangspunkt er det fordi vi vil lade det være op til dig, hvilken dessert der skal være i din sommerfest menu. 

Hvordan skal du servere din sommerfest mad?

Den danske sommer er lunefuld. Så i vores optik er det som udgangspunkt altid et sats at servere sommerfest mad udenfor. Alligevel er en sommerfest i solskin under åben himmel altid bedst. Derfor foreslår vi, at du serverer sommerfest mad både ude og inde. Snack-serveringen kan du servere udenfor – den er nem at rykke ind, hvis det skulle blive nødvendigt. Hovedretten i din sommerfest mad synes vi du skal sætte op som en buffet inde. Så kan starte med at dække op ude og rykke ind hvis uheldet er ude.

Vi hjælper dig i mål med din sommerfest menu

Det er ikke sikkert, du holder en sommerfest, der kræver en tre-retters menu. Ønsker du en lettere anretning, skal du bare sige til – det kan vi også klare. Der er mange forskellige måder at holde en fest på, og maden skal selvfølgelig klæde festen. Tag kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvad for noget mad, der skal serveres til din sommerfest menu. Vi er professionelle, og vi har prøvet det før. Kender vi jeres rammer for festen, kan vi sammensætte den perfekte menu.

Holder du sommerfest København eller sommerfest Aarhus, må du derfor endelig kontakte os. Forkæl dine gæster med en sublim anretning af lækker mad. Vi lover gastronomi i yderste potens – for vores kokke har mange års erfaring med det, de laver. Vi kan forkæle dine gæster med en traditionel dansk buffet, en italiensk rejse, luksusbuffet, festbuffet eller noget helt femte.

Du bestemmer – vi kokkererer.

Sommer catering

Vores sommer catering kan leveres til din sommerfest, men du kan også hente din sommer catering i vores cateringkøkken i København eller Aarhus. Vores menuer er altid pakket pænt, i præsentabelt engangsservice. Det gælder også vores sommer catering. Derfor kan du sagtens sætte din sommermenu direkte på havebordet – du behøver ikke flytte vores sommer catering over i egne fade og skåle, men det står dig selvfølgelig frit for! Det er selvfølgelig nemmere at tage æren for maden, når den er i dine egen service – og det må du gerne!