Mad til Sommerfest

Sommerfest menu – Diningsix kan hjælpe

Det er sommer, og du skal holde et brag af en sommerfest. Måske er det en lille intim fest, eller måske du har inviteret gæster fra nær og fjern. Uanset hvilken setting, din sommerfest har, skal der mad til, og her kan Diningsix komme dig til undsætning.

Vi er en ærekær virksomhed med mange års erfaring i madbranchen, og de gode råvarer er vores hjertebarn. Vores talentfulde kokke giver oplevelser hver dag gennem de måltider, de kreerer til vores mange gæster og kunder.

Diningsix har køkkener i København og Århus, og de beskæftiger sig henholdsvis med det danske og italienske køkken samt social dining og kød i hobetal. Derfor kan du hos os sammensætte en menu til din sommerfest, der stemmer hundrede procent overens med det, du forestiller. Vi er til for at tilfredsstille dig.

Se dig omkring på vores menukort, og sammensæt den menu, du ønsker at servere for dine gæster. Det er sådan set det eneste, du skal foretage dig. Resten klarer vi. Vi sørger for, at maden til din sommerfest leveres i forsvarlige transportkasser – og vi sørger for, at maden ikke kræver tilberedning ved ankomst.

Så nemt er det.

Sommerfest København og Århus – forkæl dine gæster

Det er ikke sikkert, du holder en sommerfest, der kræver en tre-retters menu. Ønsker du en lettere anretning, skal du bare sige til – det kan vi også klare. Der er mange forskellige måder at holde en fest på, og maden skal selvfølgelig klæde festen.

Tag kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvad for noget mad, der skal serveres til din sommerfest menu. Vi er professionelle, og vi har prøvet det før. Kender vi jeres rammer for festen, kan vi sammensætte den perfekte menu.

Holder du sommerfest København eller sommerfest Aarhus, må du derfor endelig kontakte os. Forkæl dine gæster med en sublim anretning af lækker mad. Vi lover gastronomi i yderste potens – for vores kokke har mange års erfaring med det, de laver.

Vi kan forkæle dine gæster med en traditionel dansk buffet, en italiensk rejse, luksusbuffet, festbuffet eller noget helt femte.

Du bestemmer – vi kokkererer.

Buffet eller tapas til din sommerfest menu?

Vores vigtigste opgave er selvfølgelig, at vores kunder er tilfredse. Og vores kunder er tilfredse, når vi leverer sublime menuer, der tilfredsstiller gæsterne. Derfor arbejder vi altid på at bygge på, så vi ikke kun forfalder til det, vi kender og er trygge ved.

Vi eksperimenterer ikke på jeres vegne. Alt er gennemtestet, før det forlader et af vores køkkener, og vi sender først et måltid afsted, når vores kokke kan stå inde for kvaliteten af det.

Ønsker du tapas til din sommerfest, kan du derfor være forberedt på, at en sådan menu både vil indeholde traditionelle tapas-elementer, men altså også ofte innovative elementer, der hæver din sommerfest menu op på et andet niveau. Vi arbejder bedst, når kreativiteten er i spil, og det er den heldigvis næsten altid.

Det samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis du bestiller buffet eller en menu, der passer til en reception. Vi tager dig med på en gastronomisk rejse.

Lad os gøre det nemt for dig

Bestil din sommerfest menu hos os, og gør det lidt nemmere for dig selv at holde fest. Mange tror, at god forberedelse i køkkenet kan garantere, at du kan koncentrere dig om dine gæster i stedet for madlavningen. Desværre er det bare sjældent tilfældet.

Derfor skal du bestille din sommerfest menu hos Diningsix. Vi garanterer et måltid, der er lige til at sætte tænderne i – og det er tilmed et gastronomisk, velsmagende et af slagsen.

Vintermenu

199 DKK

Klar til servering

Med vores vintermenu er du sikret 3 lækre retter, der emmer af årstidens råvarer og smage. Start ud med vores version af den italienske klassiker ‘Vitello Tonnato’. Fortsæt med en lækker og mør okseroast, der får følgeskab af både sprød salat, portvinsglace og flødekartofler. Afslut middagen med vores kraftige chokoladekage lavet på mørk chokolade. Velbekomme!

Tapas menu – Luksus

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Selskabsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Reception

Fra 75 DKK

Klar til servering

Et bredt udvalg af “fingerfood” i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer.

Premium buffet

319 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Lækker 3 retters buffet med bla. Mørt rosastegt okse Ølbraisseret kalkun Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille Og meget mere

Luksusfestbuffet

369 DKK

Klar til servering

Luksuriøs buffet fuld af lækre smage, teksturer og farver. Gå på opdagelse i de mange forskellige retter og specialiteter, der med garanti både vil overraske og forkæle gæsternes smagsløg. Passer perfekt til konfirmationen, hvor den gerne ”må få lidt ekstra”.
Bestil nytårsmenu