Catering Slagelse

Når du skal bruge mad ud af huset i Slagelse, er DiningSix det oplagte valg. Vi sørger for din catering i Slagelse, hvis du sørger for lokationen og de glade gæster. Vi har mange års erfaring med cateringservice og vi glæder os til også at være en del af din store dag! Lad os stå for din catering i Slagelse og få streget en stor opgave af listen. Med mad ud af huset i Slagelse fra DiningSix får du overskuddet til at hygge dig med dine gæster. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tid med dem, du holder af.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Spændende catering i Slagelse

Når vi sammensætter menuer lader vi os altid inspirere af de mange restaurantkoncepter, vi også driver. Vores dygtige og passionerede kokke arbejde hårdt på at skabe spændende menuer, som du får lyst til at prøve igen! Når du skal bruge catering i Slagelse kan du trygt vælge DiningSix. Vi lever for at give dig gode madoplevelser igen og igen. Vi har mange forskellige menuer at vælge, når du skal bruge mad ud af huset i Slagelse og vi har selvfølgelig også alternativer til de gæster, der ikke spiser kød.  Vi forsøger også så vidt muligt at tage hensyn til allergener.

Mad ud af huset i Slagelse til enhver lejlighed

Hvad end du skal holde bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller noget helt tredje, er vi klar til at levere en skøn madoplevelse. Din catering i Slagelse kan vi levere til dig, hvis du ønsker det, men du har også mulighed for at afhente maden i vores cateringkøkken selv. Din mad ud af huset til Slagelse fra DiningSix bliver anrettet i pæn engangsservice, så det er lige til at sætte på bordet. Hvis du synes kan du også sagtens flytte maden over i dine egne fade – på den måde er det også lettere at tage æren for maden – og det må du meget gerne. Din catering til Slagelse skal passe til dig og dine behov, så kontakt os gerne, hvis du har ønsker og forespørgsler.

Buffet og portionsanretning i kombination, når du bestiller mad ud af huset i Slagelse

Når du bestiller catering i Slagelse fra DiningSix bestemmer du selvfølgelig selv hvordan maden skal serveres. Vi er selv store tilhængere af en kombination mellem portionsanretning og buffet. Buffeten giver en afslappet stemning, hvor dine gæster får mulighed for at snakke med mange forskellige. Samtidig giver en portionsanrettet forret og evt. dessert en følelse af at være på restaurant.