Catering Slagelse

Når du skal bruge mad ud af huset i Slagelse, er DiningSix det oplagte valg. Vi sørger for din catering i Slagelse, hvis du sørger for lokationen og de glade gæster. Vi har mange års erfaring med cateringservice og vi glæder os til også at være en del af din store dag! Lad os stå for din catering i Slagelse og få streget en stor opgave af listen. Med mad ud af huset i Slagelse fra DiningSix får du overskuddet til at hygge dig med dine gæster. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tid med dem, du holder af.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

Spændende catering i Slagelse

Når vi sammensætter menuer lader vi os altid inspirere af de mange restaurantkoncepter, vi også driver. Vores dygtige og passionerede kokke arbejde hårdt på at skabe spændende menuer, som du får lyst til at prøve igen! Når du skal bruge catering i Slagelse kan du trygt vælge DiningSix. Vi lever for at give dig gode madoplevelser igen og igen. Vi har mange forskellige menuer at vælge, når du skal bruge mad ud af huset i Slagelse og vi har selvfølgelig også alternativer til de gæster, der ikke spiser kød.  Vi forsøger også så vidt muligt at tage hensyn til allergener.

Mad ud af huset i Slagelse til enhver lejlighed

Hvad end du skal holde bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller noget helt tredje, er vi klar til at levere en skøn madoplevelse. Din catering i Slagelse kan vi levere til dig, hvis du ønsker det, men du har også mulighed for at afhente maden i vores cateringkøkken selv. Din mad ud af huset til Slagelse fra DiningSix bliver anrettet i pæn engangsservice, så det er lige til at sætte på bordet. Hvis du synes kan du også sagtens flytte maden over i dine egne fade – på den måde er det også lettere at tage æren for maden – og det må du meget gerne. Din catering til Slagelse skal passe til dig og dine behov, så kontakt os gerne, hvis du har ønsker og forespørgsler.

Buffet og portionsanretning i kombination, når du bestiller mad ud af huset i Slagelse

Når du bestiller catering i Slagelse fra DiningSix bestemmer du selvfølgelig selv hvordan maden skal serveres. Vi er selv store tilhængere af en kombination mellem portionsanretning og buffet. Buffeten giver en afslappet stemning, hvor dine gæster får mulighed for at snakke med mange forskellige. Samtidig giver en portionsanrettet forret og evt. dessert en følelse af at være på restaurant.