Catering Slagelse

Når du skal bruge mad ud af huset i Slagelse, er DiningSix det oplagte valg. Vi sørger for din catering i Slagelse, hvis du sørger for lokationen og de glade gæster. Vi har mange års erfaring med cateringservice og vi glæder os til også at være en del af din store dag! Lad os stå for din catering i Slagelse og få streget en stor opgave af listen. Med mad ud af huset i Slagelse fra DiningSix får du overskuddet til at hygge dig med dine gæster. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tid med dem, du holder af.

Nytårsmenu 2022

325 DKK

Minimal tilberedning

3 retters nytårsmenu ud af huset

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Juleaften menu

245 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Spændende catering i Slagelse

Når vi sammensætter menuer lader vi os altid inspirere af de mange restaurantkoncepter, vi også driver. Vores dygtige og passionerede kokke arbejde hårdt på at skabe spændende menuer, som du får lyst til at prøve igen! Når du skal bruge catering i Slagelse kan du trygt vælge DiningSix. Vi lever for at give dig gode madoplevelser igen og igen. Vi har mange forskellige menuer at vælge, når du skal bruge mad ud af huset i Slagelse og vi har selvfølgelig også alternativer til de gæster, der ikke spiser kød.  Vi forsøger også så vidt muligt at tage hensyn til allergener.

Mad ud af huset i Slagelse til enhver lejlighed

Hvad end du skal holde bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller noget helt tredje, er vi klar til at levere en skøn madoplevelse. Din catering i Slagelse kan vi levere til dig, hvis du ønsker det, men du har også mulighed for at afhente maden i vores cateringkøkken selv. Din mad ud af huset til Slagelse fra DiningSix bliver anrettet i pæn engangsservice, så det er lige til at sætte på bordet. Hvis du synes kan du også sagtens flytte maden over i dine egne fade – på den måde er det også lettere at tage æren for maden – og det må du meget gerne. Din catering til Slagelse skal passe til dig og dine behov, så kontakt os gerne, hvis du har ønsker og forespørgsler.

Buffet og portionsanretning i kombination, når du bestiller mad ud af huset i Slagelse

Når du bestiller catering i Slagelse fra DiningSix bestemmer du selvfølgelig selv hvordan maden skal serveres. Vi er selv store tilhængere af en kombination mellem portionsanretning og buffet. Buffeten giver en afslappet stemning, hvor dine gæster får mulighed for at snakke med mange forskellige. Samtidig giver en portionsanrettet forret og evt. dessert en følelse af at være på restaurant.