Skip to main content

Julefrokost i Nordsjælland 2022

Bestil maden til jeres julefrokost i Nordsjælland 2022 hos DiningSix. Vores lækre julemenuer er sammensat af vores dygtige og erfarne kokke, og vi har masser af forskellige julegodter at byde på. Her hos DiningSix elsker vi julemad, og vi glæder os til at fejre julen med jer! Spring tiden i køkkenet over, og lad DiningSix stå for maden til jeres julefrokost i Nordsjælland. Vi står for den gode mad, og I står for den kolde snaps og det bedste selskab!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix står for catering til jeres julefrokost i Nordsjælland!

Vi giver dig muligheden for at springe køkkentjansen over, så du kan undgå alt for meget koordinering og planlægning. Lad os stå for catering til jeres julefrokost i Nordsjælland! Vi leverer julefrokost ud af huset lige til døren, hvis I ønsker det. Der er i forvejen mere end nok stress i juletiden med gaveindkøb, gøremål og hvad der ellers er at tage fat i. Vi kan ikke nå det hele, men det er vigtigt at finde tid til dem, man holder af! Uddelegér i stedet opgaverne, og lad DiningSix om julemenuen til jeres julefrokost i Nordsjælland.

Lækre julemenuer til enhver smag

DiningSix har mange års succesfuld cateringerfaring og er derfor det oplagte valg, når I bestiller mad til jeres julefrokost i Nordsjælland. Vi kan med sikkerhed sige, at vi har mere end én julemenu, der falder i alles smag. Vi sørger nemlig for, at alle i selskabet kan være med. Der er både kolde og varme anretninger – de kolde skal varmes op, mens de varme kan serveres direkte. Derudover har vi selvfølgelig også kødfri alternativer, som eksempelvis vores lækre veganske julemenu. Endelig tager vi også hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Hos DiningSix går vi meget op i at finde en løsning, der gør alle mætte og glade! Måske du er en af dem, der hurtigt bliver træt af andesteg og brun sovs? I så fald kan du også nemt bestille en af vores andre smagfulde menuer til jeres julefrokost i Nordsjælland. Det kunne f.eks. være vores italienske buffet, spanske tapas, eller lækre smørrebrød?

Skal vi også stå for maden til juleaften?

Hos DiningSix er det ikke blot maden til jeres julefrokost i Nordsjælland 2022, vi leverer. Vi smøger nemlig også hjertens gerne ærmerne op og klarer maden til jeres juleaften. Juleaftensdag skal der være plads til at hygge, lave konfekt med ungerne, sætte sidste hånd på juletræet eller tage en tur ud at kælke, hvis julen er hvid. Når du lader os stå for maden til jeres juleaften, får du tid til alt det, der er vigtigt juleaften, og du undgår en masse tid med stress i køkkenet. Du kan se vores juleaftensmenu her.

Sådan leveres din julefrokost i Nordsjælland

Det eneste du skal sørge for er, at have et komfur til rådighed, et pyntet julebord og et selskab hvor humøret er højt. Maden til jeres julefrokost i Nordsjælland kræver minimal tilberedning på dagen – hvis overhovedet nogen – og der følger altid en nem guide med, f.eks. hvis I har valgt en kold menu, som I selv skal opvarme. Vores dygtige kokke har stået for alt forarbejdet, så I har muligheden for at nyde dagen og aftenen. Har I bestilt en af de varme menuer til jeres julefrokost i Nordsjælland kommer den i varmekasser, så maden kan tåle at stå, indtil I ønsker, at maden skal serveres. Julemaden er anrettet på forhånd, når I modtaget den, men hvis I ønsker at anrette på egen service, er der selvfølgelig også mulighed for at flytte maden uden besvær.

Bestil catering til jeres julefrokost i Nordsjælland allerede i dag

Vi kan ikke komme uden om, at mad altid fylder meget i forberedelserne. Hos DiningSix ønsker vi at give jer en frihed til ikke at skulle tænke over julemaden, så I i stedet kan nyde hinandens selskab, jeres gæster og den søde julestemning. Vi klarer catering til jeres julefrokost i Nordsjælland med et stort smil og glæder os til at være en del af julehyggen. 

Rigtig glædelig jul og velbekomme!