Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julefrokost catering Nordsjælland

Bestil julefrokost catering i Nordsjælland hos DiningSix til din årlige julefrokost. Her hos DiningSix elsker vi julemad og vi glæder os til at fejre julen med jer!  Tiden til at vi igen skal begynde at planlægge julefrokoster er nær. Her skal vi selvfølgelig både have god mad, kold snaps og det bedste selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix står for din julefrokost catering i Nordsjælland!

Vi giver dig muligheden for at springe køkkentjansen over og undgå alt for meget koordinering og planlægning. Lad os stå for catering til julefrokost i Nordsjælland! Vi leverer julefrokost ud af huset lige til døren, hvis I ønsker det. Der er i forvejen mere end nok stress i juletiden med gaveindkøb, gøremål og hvad der ellers er at tage fat i. Vi kan ikke nå det hele, men det er vigtigt at finde tid til dem, man holder af! Uddeleger opgaverne og lad DiningSix om julemenuen. 

DiningSix har mange års succesfuld cateringerfaring og er derfor det oplagte valg, når I bestiller mad til julefrokost i Nordsjælland. Vi kan med sikkerhed sige at vi har mere end én julemenu, der falder i alles smag. Vi sørger for, at alle i selskabet kan være med. Derfor skal det da også siges, at vi selvfølgelig har alternativer til menuerne, til dem, der foretrækker vegetariske og veganske menuer. Endelig tager vi også hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Hos DiningSix går vi meget op i at finde en løsning, der gør alle mætte og glade. 

Det eneste du skal sørge for, er at have et komfur til rådighed, et pyntet julebord og et selskab hvor humøret er højt. Maden kræver minimal tilberedning på dagen, og der følger altid  en nem guide med. Vores dygtige kokke har stået for alt forarbejdet, så I har muligheden for at nyde dagen og aftenen. Catering til julefrokost i Nordsjælland vil blive leveret i varmekasser, så maden kan tåle at stå, indtil I ønsker at maden skal serveres. Julemaden er anrettet på forhånd, når I modtaget det. Hvis I ønsker at anrette på eget service, er der selvfølgelig også mulighed for at flytte maden uden besvær.

Bestil jeres catering til julefrokost i Nordsjælland allerede i dag. Vi kan ikke komme uden om, at mad altid fylder meget i forberedelserne – vi ønsker at give jer en frihed til ikke at skulle tænke over maden. Catering til julefrokost klarer vi med et stort smil! 

Vi glæder os til at give jer en smagfuld jul!