Julemenu Frederiksberg

Så er der ikke længe til, at vi går julen og alle julefrokosterne i møde! Er du ikke helt begejstret ved tanken om juleindkøb og madlavningstilberedelserne? Så lad DiningSix stå for julefrokost catering på Frederiksberg. Vi sørger for maden, I sørger for gæster og god stemning.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Juleaften menu

245 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Vegansk julefrokost

225 DKK

Minimal tilberedning

Det er ved at være en gammel skrøne at vegansk mad er kedeligt. Det gælder hvert fald for vores veganske julemenu, som desuden er gluten og laktosefri. Glæd dig blandt andet til linsedeller med rødbedesaft og grønkålssalat med blodappelsin. Det eneste arbejde du skal lave, er at tænde ovnen på 180 grader og lune udvalgte retter.

Hverdags Julemenu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Holder du julefrokost en hverdag er der penge at spare! DiningSix lille julemenu til hverdagen byder på traditionel julemad. Vi har næsten lavet alt arbejdet for dig – du skal bare lune de varme retter. Denne lækre hverdagsmenu kan bestilles søndag til torsdag.

Tiden du plejer at bruge på madlavning, kan du nu bruge på dine gæster!

Hvis du har styr på opdækningen til den årlige julefrokost, så har DiningSix styr på julemaden. Står du og tænker på indkøb og madlavningstilberedelserne til julemaden og allerede fået sved på panden ved tanken? DiningSix har mange års cateringerfaring og vi står klar med den færdig løsning når du skal bruge julemenu på Frederiksberg. Når I skal bestille julefrokost catering på Frederiksberg, er vi her for jer! Vi har et bredt udvalg af julefrokost menuer at vælge imellem.  Vi arbejder altid hårdt for at skabe julemenuer, der passer til alle, i de forskellige selskaber. Der er mindst én, der falder i jeres smag. Vi står klar til at stå for jeres catering til julefrokost på Frederiksberg. 

Ønsker I at få maden krydset af på to do listen med det samme, så skynd dig at bestille hos  DiningSix. Julemad ud af huset skal være nemt og lækkert! Hvis du står for at være til stede med selskabet, så står vi for madlavningen og levering lige til døren på dagen. Hos DiningSix går vi ikke på kompromis, når vi vælger råvarer og I kan glæde jer til et klassisk og meget smagfuldt julemåltid. 

DiningSix huser en bred vifte af restaurantkoncepter og med inspiration fra de forskellige succesfulde koncepter, kan I være sikker på at få en klassisk og smagfuld julemenu. Maden er vores passion og speciale! 

Det er vores fornøjelse at kunne tage en stor opgave på vores skuldre i de travle juletider. Vi gør meget ud af at gøre det så nemt som muligt for jer, så I kan nyde hvert moment og bruge tiden på andre gøremål her i juletiden.

Vi leverer maden lige til døren, hvis I ønsker det. Alternativt, kan I hente maden hos DiningSix. Der følger altid en en nem guide med maden, der forklarer alle skridt i køkkenet. Vores catering til julefrokost på Frederiksberg kræver minimal tilberedning og vores guide kan følges af enhver – om man er garvet i køkkenet eller ikke. Det er dejligt nemt og utroligt velsmagende. Maden kommer i service, som kan bruges ved servering, men hvis I heller vil bruge eget service, er det selvfølgelig også en mulighed. Maden kan nemt at flyttes over. 

Vi glæder os til at være en del af jeres julefejring og levere catering til julefrokost på Frederiksberg – glædelig jul og rigtig god appetit!