Skip to main content

Julefrokost i Hillerød

Så skal den årlige julefrokost arrangeres og igen træder DiningSix til – hvorfor ikke lade os stå for maden? Det vigtigste i juletiden er selvfølgelig nærvær med venner og familie. Så læg julestressen til side, og lad DiningSix stå for dette års menu til jeres julefrokost i Hillerød 2022. Giv dig selv tid til at nyde julen, og slip for køkkentjansen. Bestil julefrokost ud af huset i Hillerød hos DiningSix, og gør det nemt og lækkert for dig selv her i julen. Se vores mange julemenuer her!

Vi sørger for menuen til jeres julefrokost i Hillerød, så du kan bruge tiden med gæsterne

Giv dig selv muligheden for ikke at skulle bruge endeløse timer på indkøb og madlavning til jeres julefrokost i Hillerød 2022. DiningSix står nemlig klar til at tage sig af alle forberedelserne, så du kan læne dig tilbage og i stedet blive revet med af den gode julestemning og fokusere på dine gæster. Bestil julemad ud af huset i Hillerød, og sørg for at julefreden kan sænke sig i hjemmet. Det vil være vores fornøjelse at stå for maden til jeres julefrokost i Hillerød og på den måde være en del af julestemningen i de mange hjem, rundt omkring i landet.

En julebuffet i Hillerød der taler lige til (jule)hjertet

Vores professionelle kokke står klar til at skabe en julemenu, der passer til dit selskab. Alle skal have lov til at nyde julemaden, og derfor har vi kreeret nogle vidunderlige menuer, så alle gæster kan være med. Der er lutter gode sager at vælge imellem til jeres julebuffet i Hillerød, og vi tilbyder både kolde og varme anretninger – som enten skal varmes op eller kan serveres direkte. Derudover tager vi selvfølgelig hensyn til vegetarer og veganere og tilbyder også kødfri julemenuer til jeres julefrokost i Hillerød. Er der nogle der har allergi, må I endelig sige til, så sørger vi for så vidt muligt at undgå eventuelle allergener. Fælles for alle vores julemenuer er, at de kræver minimal tilberedning – hvis overhovedet nogen. Dermed kan du med ro i maven og sindet læne dig tilbage og nyde julestemningen og fokusere på dine gæster.

Gør det let for jer selv og bestil jeres julefrokost ud af huset i Hillerød

Hvis I allerede nu er blevet enige om en dato for dette års julefrokost, så skynd dig ind og forudbestil maden i dag. Vi klarer jeres julefrokost ud af huset i Hillerød, så I ikke behøver tænke på julemaden. Med vores klassiske julefrokost catering, vil der være minimal tilberedning, når I modtager den, og sammen med maden får I en udførlig guide, der er nem for enhver at følge – du behøver altså ikke være køkkenchef for at stå for anretningen og den eventuelle tilberedning. Lad os stå for maden til jeres julefrokost i Hillerød, så lover vi, at I vil få leveret en kæmpe portion kærlighed, der med sikkerhed kan smages af hele selskabet.

Kvalitet og gode råvarer, der kan smages

Med vores mange års erfaring med catering ud af huset står vi klar til alle slags begivenheder, og til at overtage jeres køkkentjans. Med vores brede vifte af restaurantkoncepter, kan I være sikre på at få en julemenu, der falder i alle gæsternes smag. Vores dygtige og erfarne kokke gør en dyd af at sammensætte lækre julemenuer af højeste kvalitet og med de bedste råvarer og ingredienser. Hvert år kreerer de fantastiske menuer til julebordet, og det er absolut ikke en undtagelse dette år. Julemaden til jeres julefrokost i Hillerød 2022 er lavet med kærlighed for de lokale råvarer og gode smagssammensætninger.

Skal vi også stå for maden til jeres juleaften?

Hos DiningSix har byder vi ikke blot på mad til jeres julefrokost i Hillerød – vi tilbyder også at stå for maden til jeres juleaften. Slip for stress og jag og bekymringer om, hvorvidt sovsen er skilt, eller om kartoflerne har fået for meget. Lad i stedet vores kokke sammensætte den dejligste juleaftensmenu til jeres familie, så I kan fokusere på julehyggen og samværet. Vores juleaftensmenu kræver minimal tilberedning, og så byder den selvfølgelig på den lækreste ris á la mande!

Mad til juleaften eller julebuffet i Hillerød? Bestil allerede i dag!

Vi går meget op i at gøre alle glade, og vi glæder os meget til at være en del af jeres julefejring! Hvis I bare kan sørge for den gode stemning og det fine julebord, så tager vi os af resten. Bestil maden til jeres julefrokost i Hillerød eller jeres juleaften allerede i dag og få tjekket julemaden af listen.

Glædelig jul! Vi ser frem til at høre fra jer og sørge for dette års julefrokost!