Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julemenu Hillerød

Så skal den årlige julefrokost arrangeres og igen træder DiningSix til – hvorfor ikke lade os stå for maden! Det vigtigste i juletiden er selvfølgelig nærvær med venner og familie. Læg julestressen til side og lad DiningSix stå for dette års julemenu i Hillerød. Bestil julefrokost ud af huset i Hillerød hos DiningSix. Gør det nemt og lækkert for dig selv her i  julen. Giv dig selv tid til at nyde julen og slip for køkkentjansen.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Vi sørger for Julemenuen

Giv dig selv muligheden for ikke at skulle bruge endeløse timer på indkøb og madlavning til den årlige julefrokost. DiningSix står nemlig klar til at tage sig af alle forberedelse, så du kan læne dig tilbage og i stedet blive revet med af den gode julestemning. Bestil julemad ud af huset i Hillerød og sørg for julefred i hjemmet. Det vil være vores fornøjelse, her hos DiningSix, at stå for julemaden, og være en del af julestemningen i de mange  hjem, rundt omkring i landet. 

Vores professionelle kokke står klar til at skabe en julemenu, der passer til dit selskab. Alle skal have lov til at nyde julemaden, og vi tager selvfølgelig hensyn til veganere eller vegetarer i selskabet. Derudover tager vi så vidt som muligt også hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Maden til julefrokosten er en af, hvis ikke det største element, til en julefrokost. Det er ved julebordet, vi samler os og er til stede med hinanden. 

Hvis I allerede nu er blevet enige om en dato for dette års julefrokost, så skynd dig ind og forudbestil maden i dag. Vi klarer maden ud af huset i Hillerød til jeres julefrokost. Med vores klassiske julefrokost catering, vil der være minimal tilberedning, når I modtager den. Med levering får I en udførlig guide, der er nem for enhver at følge – du behøver ikke være køkkenchefen til julefrokosten. I vil få leveret en kæmpe portion kærlighed, der med sikkerhed kan smages af hele selskabet.

Med vores mange års erfaring med catering ud af huset står vi klar til mange slags begivenheder, og til at overtage jeres køkkentjans. Med vores brede vifte af restaurantkoncepter, kan I være sikre på at få en menu til alles smag. Vi går meget op i at gøre alle glade og vi glæder os meget til at være en del af jeres julefejring! Hvis I bare kan sørge for den gode stemning og det fine julebord, så tager vi os af resten

Glædelig jul! Vi ser frem til at høre fra jer og sørge for dette års julefrokost!