Påskefrokost
Tilberedningsvejledning


OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN

  1. Start med at tænde din ovn på 185° varmluft

  2. En halv time før I ønsker at spise, sættes Fiskefileterne ind i den forvarmede ovn

  3. Sæt minuturet til 5 minutter

  4. Når uret ringer, sættes frikadellerne ind i ovnen til fiskefileten

  5. Sæt minuturet igen til 5 minutter

  6. Varm tarteletfyld i en gryde under omrøring

  7. Når urter ringer, sætter du leverpostej ind i ovnen

  8. Sæt uret på 7 minutter

  9. Når urter ringer, sætter du tarteletterne ind i ovnen.

  10. Sæt uret på 3 minutter 185°

  11. Når uret ringer er maden færdig, og den tages ud af ovnen

Oversigt over ovntider, HUSK at se og mærk på maden. Tiderne kan varierer afhængig af oven og antal af kuverter.

  1. Fiskefilet ca. 2o minutter

  2. Frikadeller ca. 15 minutter

  3. Tarteletfyld varmes i gryde, til det er varmt.

  4. Leverpostej varmes ca. 10 minutter

  5. Tarteletter varmes ca. 3 minutter