Vi er i fuld gang med at forberede jeres middag, men inden da har vi lige lidt vigtig information.
Når I har afhentet jeres bestilling på jeres udleveringssted anbefaler vi, at I løber jeres bestilling igennem for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I mod forventning støde på mangler, eller er I blevet i tvivl om noget, så er I meget velkommen til at kontakte os på vores NØD-telefon.
Restaurant derhjemme menuen kan afhentes og leveres den på følgende adresser og tidspunkter:
Thoravej 33, 2400 København NV
Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 17.00
Silkeborgvej 41D DK-8000 Aarhus C, Baghuset
Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 17.00
Vi anbefaler, at I løber jeres bestilling igennem så tidligt som muligt for at skabe overblik og sikre, at alt er som forventet. Du modtager en kasse med disse elementerne.
Tilberedning forret
Anretning forret
Tilberedning hovedret
Udskæring af kød
Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud, da dette er meget afgørende for mørheden. En god tommelfingerregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 0,5 cm eller tyndere). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.
Anretning hovedret
Tilberedning forret vegetar
Anretning forret vegetar
Tilberednings hovedret vegetar
Anretning hovedret vegetar
Tilberedning Dessert (begge menuer)
Den franske chokoladekage har rigtig godt af at komme op på min. stuetemperatur. Dette kan gøres ved at lade kagen stå på køkkenbordet, når pakkes ud.
Eller ved at give kagen 5 minutter ved 160 grader i ovnen. Dette er klart at anbefale!
Dette er klart at anbefale dog fjernes pærene fra kagen inden de kommes i ovnen.
Anretning:
Forret
Dansk torsk i cremet jordskokkesuppe m. safransyltet selleri og krydret løwstikke olie
Hovedret
Helstegt okseroast m. pommes au gratin, balsamico glacerede rødbeder m. hasselnødder, sprød urtesalat på ærteskud og mizuna med pinkgrape vinaigrette m. acaiehonning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel
Dessert
Mørk chokoladekage m. vanilje syltede pærer, sprød havrecrumble og hindbær granatæble culis
Forret
Cremet jordskokkesuppe
Laktose
Hovedret
Pommes au gratin
Laktose
Dessert
Mørk chokoladekage
Laktose
Sprød havre crumble
Gluten
Laktose
Forret
Cremet jordskokkesuppe m. vegansk butternutsquash ravioli og safransyltet selleri og krydret løwstikke olie
Hovedret
Luftig souffle m. parmesan og aparges, kartoffel gratin, balsamico glacerede rødbeder m. hasselnødder, sprød urte salt på ærteskud og mizuna m pinkgrape vinaigrette m. acaiehonning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel
Dessert
Mørk Chokoladekage m. vanilje syltede pærer, syrlig hindbær granatæble culis og sprød havrecrumble
Forret
Cremet jordskokkesuppe
Laktose
Hovedret
Kartoffel gratin
Laktose
Dessert
Mørk chokoladekage
Laktose
Sprød havre crumble
Gluten
Laktose
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling
København
Vestergade 17
DK-1456 København K
Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C
Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 11:30 - 15:30
Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835
København
Thoravej 33
2400 København NV
Aarhus
Silkeborgvej 41D
DK-8000 Aarhus C
Praktisk infomation
Catering København & Aarhus
Handelsbetingelser
Kokkeelevplads
Tilberedningsvejledninger
Presse
Omtale
Der kan forekomme allergener i vores fødevarer. Få mere info ved henvendelse på Tlf. 69 15 69 82 eller info@diningsix.dk