DinnerDays Info

Vi er i fuld gang med at forberede jeres middag, men inden da har vi lige lidt vigtig information.

Når I har afhentet jeres bestilling på jeres udleveringssted anbefaler vi, at I løber jeres bestilling igennem for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I mod forventning støde på mangler, eller er I blevet i tvivl om noget, så er I meget velkommen til at kontakte os på vores NØD-telefon.

NØD-telefon – Århus: +45 69156991

NØD-telefon – København: +45 69156992

Afhenting og levering af DinnerDays menu?

Restaurant derhjemme menuen kan afhentes og leveres den på følgende adresser og tidspunkter:

DiningSix Catering Kbh

København NV

Thoravej 33, 2400 København NV
Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 17.00

DiningSix Catering Aarhus

Aarhus

Silkeborgvej 41D DK-8000 Aarhus C, Baghuset
Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 17.00

Tilberedning og anretning

Vi anbefaler, at I løber jeres bestilling igennem så tidligt som muligt for at skabe overblik og sikre, at alt er som forventet. Du modtager en kasse med disse elementerne. 

Forret

Tilberedning forret

  1. Start med at tænde din ovn på 220 grader (gerne varmluft)
  2. Hæld suppen over i en kasserolle og lad den varme op ved lav varme på et blus.
  3. Rør i gryden med jævne mellemrum
  4. Giv fisken en smule olivenolie eller neutral olie på overfladen samt en smule salt.
  5. Kom fisken ind i oven på 220 grader i ca. 6 minutter.
  6. 1 minut før fisken er færdig, sørger du for, at suppen har været oppe at koge. 
  7. Pas på suppen ikke koger over! 
  8. Når torsken er bagt, og suppen er varmet op, skal der anrettes.

Anretning forret

  1. Den færdigtilberedte torsken placeres i en midt i en dyb tallerken. 
  2. Kom det safransyltet selleri oven op torsken
  3. Hæld den varme suppe op i retten
  4. Hæld derefter urteolien på, så det lægger sig i små perler
  5. Retten er nu klar til servering. 

 

Hovedret

Tilberedning hovedret

  1. Ovnen er fortsat opvarmet til 220 grader.
  2. Kartoffelgratinerne sætte i et ildfast fad.
  3. Kartoffelgratinerne, oksekødet og de balsamicoglaserede rødbeder sætte i oven.
  4. Oksekødet skal have ca. 9-11 min., eller til kødet opnår en kernetemperatur på 54 grader. *
  5. *Tilberedningstiden på kødet kan variere lidt alt efter ovn samt mængde af elementer i ovnen.
  6. Efter 9-11 min tag kødet ud af ovnen og lad det hvile i 10 min. med sølvpapir over.
  7. Lad kartoffelgratinerne og rødbederne blive i ovnen, mens kødet hviler, og indtil du er klar til servering.
  8. Hæld nu saucen i en gryde og lun ved svag varme, mens kødet ligger og hviler.
  9. Hæld den sprøde urtesalat over med vinaigrette og bland nænsomt. Kan evt. krydres med lidt salt og peber.
  10. Inden anretning skæres oksekødet i skiver.

Udskæring af kød

Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud, da dette er meget afgørende for mørheden. En god tommelfingerregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 0,5 cm eller tyndere). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.

Anretning hovedret 

  1. Placér en kartoffelgratin og de balsamicoglaserede rødbeder ved siden af hinanden på den ene side af tallerkenen.
  2. Anret det skiveskåret kød på den anden side af tallerkenen (så det ligger i en trekant)
  3. Placér den sprøde urtesalat oven på kartoffelgratinen.
  4. Hæld lidt sauce på retten, og der er nu klar til servering.

Forret vegetar

Tilberedning forret vegetar

  1. Start med at sætte en kasserolle over med vand i
  2. Sørg for at vandet er rigeligt saltet (skal smage af havvand)
  3. Når vandet koger kommes raviolierne i vandet
  4. Lad raviolierne koge i 2-3 minutter
  5. Find en kasserolle at hælde suppen op i
  6. Begynd at varme suppen op, imens pastaen koger.
  7. Når pastaen er færdig hælder du vandet fra
  8. Når suppen er varmet op, er det tid til at anrette

Anretning forret vegetar

  1. Start med at lægge safransyltet selleri ned i bunden af den dybe tallerken
  2. Raviolierne placeres ovenpå selleri
  3. Hæld suppen ud over pastaen og selleri
  4. Hæld derefter urteolien på, så det lægger sig i små perler
  5. Så er forretten serveret

 

 

Hovedret vegetar

Tilberednings hovedret vegetar

  1. Ovnen tændes og opvarmes til 220 grader
  2. Sæt kartoffelgratinerne, de solbærglaserede rødbeder og svampesouffléen i den opvarmede ovn i ca. 10-12 min
  3. Saucen hældes i en gryde og skal lunes ved svag varme, mens resten er i ovnen
  4. Hæld den sprøde urtesalat over med vinaigrette og bland nænsomt. Kan evt. krydres med lidt salt og peber.

Anretning hovedret vegetar

  1. Placér svampesouffléen og kartoffelgratinen ved siden af hinanden på en tallerken.
  2. Placér de solbærglaserede rødbeder tilfældigt på den ene side af de andre elementer
  3. Anbring den sprøde urtesalat ovenpå kartoffelgratinen
  4. Til sidst hældes der lidt sauce på retten og gøres færdig med et drys salt og pepper.

Dessert

Tilberedning Dessert (begge menuer)

Den franske chokoladekage har rigtig godt af at komme op på min. stuetemperatur. Dette kan gøres ved at lade kagen stå på køkkenbordet, når pakkes ud.

Eller ved at give kagen 5 minutter ved 160 grader i ovnen. Dette er klart at anbefale!

Dette er klart at anbefale dog fjernes pærene fra kagen inden de kommes i ovnen.

Anretning:

  1. Kagen placeres midt på den ønskede tallerken.
  2. De syltede pærer placers oven på kagen.
  3. Den syrlige bærcoulis placeres på toppen af kagen.
  4. Til sidst pyntes hele retten med crumble.
  • Forret
    Dansk torsk i cremet jordskokkesuppe m. safransyltet selleri og krydret løwstikke olie

    Hovedret
    Helstegt okseroast m. pommes au gratin, balsamico glacerede rødbeder m. hasselnødder, sprød urtesalat på ærteskud og mizuna med pinkgrape vinaigrette m. acaiehonning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel

    Dessert
    Mørk chokoladekage m. vanilje syltede pærer, sprød havrecrumble og hindbær granatæble culis

  • Forret
    Cremet jordskokkesuppe
    Laktose

    Hovedret
    Pommes au gratin
    Laktose

    Dessert
    Mørk chokoladekage
    Laktose

    Sprød havre crumble
    Gluten
    Laktose

Vegetarmenu

  • Forret
    Cremet jordskokkesuppe m. vegansk butternutsquash ravioli og safransyltet selleri og krydret løwstikke olie

    Hovedret
    Luftig souffle m. parmesan og aparges, kartoffel gratin, balsamico glacerede rødbeder m. hasselnødder, sprød urte salt på ærteskud og mizuna m pinkgrape vinaigrette m. acaiehonning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel

    Dessert
    Mørk Chokoladekage m. vanilje syltede pærer, syrlig hindbær granatæble culis og sprød havrecrumble

  • Forret
    Cremet jordskokkesuppe
    Laktose

    Hovedret
    Kartoffel gratin
    Laktose

    Dessert
    Mørk chokoladekage
    Laktose

    Sprød havre crumble
    Gluten
    Laktose

Bestil nytårsmenu