Skip to main content
Nytårsaften København og Aarhus

Påskefrokost 2023

Påsken byder gerne på en lille miniferie, der giver tid til at samles med venner og familie. Hos DiningSix laver vi hvert år en skøn påskefrokostmenu ud af huset, så vi kan gøre Påsken lidt nemmere for dig. På siden her kan du læse meget mere om vores mange påskemuligheder.

Jylland & Sjælland

Påskefrokost ud af huset

Samles du også med familie og venner om en dejlig påskefrokost menu i Påsken?

Catering til påskefrokost er over den seneste årrække blevet mere og mere populært – og det forstår vi godt. Du kender sikker følelsen af at forsøge at være med i samtalen ved bordet, mens du holder styr på mad i ovnen og rører i en gryde… Det er træls! Vi elsker at sende en helt klar påskefrokostmenu ud af huset og hjem til dig. Menuen kræver minimal tilberedning, så du kan være en del af alle gode samtaler ved påskebordet.

Vi bruger meget tid på at sammensætte den helt rigtige påskefrokost ud af huset. Vi forsøger altid at ramme hele familiens favoritter. 

På knappen herunder kan de ser årets påskefrokost menu ud af huset. Vi håber, at du også synes, den er lige til at spise! 

Aarhus

Smørrebrød til din Påskefrokost


Er du så heldig at være aarhusianer, kan du få en rigtig god bid af klokken med hjem til påskefrokosten. Påskefrokost ud af huset fra Klokken består af vaskeægte højtbelagt smørrebrød. Der er både god pris, gode valgmuligheder og rigtig god smag, når du bestille din påskefrokost menu hos Klokken Aarhus.

Du er også altid velkommen til at holde din påskefrokost hos Klokken! Klokken har et hyggeligt selskabslokale, hvor I kan sidde privat. Er I et mindre selskab kan I tage plads i en af de hyggelige båse. Her kan I nyde en dejlig, dansk frokost– eller aften menu – og måske en lille skarp til?

Aarhus & København

Påskefrokost på Restauranter

Husk, at Påsken også byder på skønne smagsoplevelser ude i byen.

Har du lyst til en mere alternativ påskefrokost, kan du besøge en af vores restauranter. DiningSix har mange forskellige koncepter, der egner sig godt til en hyggelig og alternativ påskefrokost.

Årets påskefrokost ud af huset! Påskefrokost catering til dig, der vil gøre påsken lidt nemmere – og lidt mere lækker.

Catering til påskefrokost – Ja eller nej?
Påsken byder på en dejlig lille miniferie, har vi har god anledning til at samles med familie og venner. Brug tiden med dem du holder af, og bestil en påskefrokost menu ud af huset.

Spis dig glad og mæt i påsken med DiningSix! Påsken er en vigtig højtid. Ikke mindst fordi det oftest betyder, at foråret er kommet, men mest af alt fordi den giver anledning til en masse gode stunder med familie og venner. Mangler du inspiration til påskefrokosten 2023 i Aarhus eller København? Så kig med her! Hos DiningSix har vi mange års erfaring med påskefrokost catering, og det bliver kun mere og mere populært at bestille mad ud af huset til påskefrokost. Vi forstår det godt! Med catering til påskefrokost slipper du for at bøvle i køkkenet, når du bare gerne vil holde fri.

Vi står for maden, du står for påskepynt og glade gæster. 

Påskefrokost menu ud af huset

Hos DiningSix har vi sammensat en række særlige påskemenuer, der forkæler smagsløgene hos både store og små. DiningSix påskefrokost menu ud af huset er sammensat af kyndige kokke, der ved hvordan en påskebuffet ud af huset skal se ud – og vigtigst af alt – hvordan den skal smage. DiningSix tilbyder mad ud af huset med en række cateringmenuer, perfekte til den årlige påskefrokost med familien, vennerne eller kollegaerne i både Aarhus og København. Vores særlige påskefrokostmenuer ud af huset er til dig, der gerne vil tilbringe mest mulig tid med dine nærmeste i stedet for i køkkenet. Lad DiningSix stå for tilberedningen og anretningen af din påskefrokost menu ud af huset. Se vores forskellige menuer til påskefrokost som catering og bestil nemt online. Vi glæder os til at servere mad for dig og dem du holder af!

Når vi hos DiningSix laver påskefrokost catering, dykker vi selvfølgelig først og fremmest ned i traditionerne. Vi er ret sikre på, at de fleste har et forhold til og en mening om, hvad der skal være i en påskebuffet. Derfor prøver vi, så godt som muligt, at lave en påskefrokost menu ud af huset, der gør alle glade. Hvilke elementer i en påskebuffet ud af huset gør så alle glade? Det er det store spørgsmål. Her kan du læse mere om vores valg!

Påsken står atter for døren. Lad os gøre påskefrokosten 2023 nem og lækker for dig og dem, du holder af. Vi har sammensat en dejlig, forårsfrisk påskemenu, med alt hvad hjertet begærer.

Det kolde påskebordet består af marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, æg og rejer med urtecreme og dild. Efter det kolde bord, kan I glæde jer til lune fiskefileter med hjemmerørt remulade, klassiske tarteletter, lun leverpostej – og selvfølgelig, frikadeller med hjemmelavet rødkål. Slut påske-måltidet af med luftig drømmekage med vaniljecreme og crumble.

God påske og god appetit.

Vores påskefrokost catering

Vi har sammensat en klassisk og lækker påskefrokost menu. Den består af tre runder med en masse forskellig mad til påskefrokost. Du kan servere vores påskefrokost menu ud af huset på en buffet, eller sætte maden på bordet og lade gæsterne sende det rundt. Valget er dit!

Første servering
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat & syltede rødløg
Æg & rejer med urtecreme og dild
Hertil rugbrød fra Lagkagehuset med smør

Anden servering
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade & citron
Klassiske tarteletter m. høns i asparges
Frikadeller & hjemmelavet rødkål m. varme krydderier
Lun leverpostej med ristede svampe & sprød bacon
Hertil rugbrød fra Lagkagehuset m. smør

Det søde
Drømmekage med vaniljecreme & crumble

Påskefrokost menu hos Restaurant Klokken

Vi har sammensat en klassisk og lækker påskefrokost menu. Den består af tre runder med en masse forskellig mad til påskefrokost. Du kan servere vores påskefrokost menu ud af huset på en buffet, eller sætte maden på bordet og lade gæsterne sende det rundt. Valget er dit!

Har du lyst til en påskefrokost menu, hvor du hverken skal tænke på maden, serveringen eller oprydningen? Så kan I besøge Restaurant Klokken i Aarhus. Her kan du få dejlige, danske frokost- og aftenmenuer, der passer perfekt i påsken. En påskefrokost menu med alt hvad der hører til. Klokkens søde tjenere sørger godt for jer!

Hvis I har lyst kan i dykke ned i Klokkens alsidige snapsekort og prøve en spændende, lille skarp til påskefrokost menuen. I kan også bestille en bid af Klokken med hjem – Klokken har nemlig smørrebrød ud af huset. Smørrebrød passer perfekt som påskefrokost catering. Skal din påskefrokost menu ud af huset bestå af smørrebrød, har Klokken et flot udvalg til både store og små. Du kan bestille mad til påskefrokost lige HER.

En alternativ påskefrokost menu?

Påsken byder ofte på en dejlig række fridage, hvor du har tid til at koble af og hygge med venner og familie. Måske giver påskedagene anledning til at komme ud og spise? Hvis du ikke er til den klassisk påskefrokost menu ud af huset eller påskefrokost menu hos Klokken, kan du overveje at besøge en af vores andre restauranter i Påske.

DiningSix huser flere forskellige koncepter, der passer perfekt til en alternativ påskefrokost menu. Hos Basso og Keyser Social kan du og dine gæster prøve social-dining. Basso byder på en italiensk påskefrokost menu, der består af 10 eller 13 serveringer, som I deler ved bordet. Hos Keyser Social er den alternativ påskefrokost menu asiatisk-inspireret. På Basso og Keyser Social er det også muligt at holde større selskaber i dagtimerne – det gælder desuden også hos Restaurant KöD.