Nytårsaften København og Aarhus

Nytårsaften 2022

Hos DiningSix elsker vi at være en del af din nytårsaften! Vi ved nemlig, at alle gode festaftner begynder med et godt måltid. Vi har sammensat en række fantastiske nytårsmuligheder, og vi er sikre på, at mindst én af dem passer til dig. Lige meget hvilken mulighed du vælger, sørger vi for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år! Besøg en af vores restauranter eller bestil vores nytårsmenu med hjem. Valget er dit!

Sjælland – Jylland

Mad til nytårsaften ud af huset

Har du en stående nytårsaftale med dine bedste venner eller nærmeste familie? Og skal I holde nytår hjemme? Så kan I bestille vores nytårsmenu ud af huset.

Du kender sikkert følelsen af forgæves at balancere tiden, du bruger på at lave mad i køkkenet, og tiden du bruger på at være nærværende med dine gæster. Du hører det halve af tre, spændende historier, mens vandet i gryderne koger over igen… Hop let og elegant over indkøb og forberedelser og gå direkte til de sidste steps.

Igen i år kan du glæde dig til at nyde vores nytårsmenu, der også findes i en vegetarisk udgave, derhjemme. Begge menuer består af 3 retter, der er både klassiske og kreative. Du kan vælge at få nytårsmenuen leveret eller selv afhente d. 31. december i København, Aarhus, Randers, Silkeborg, Horsens. 

København

Nytårsaften på Feed Bistro

I finder ikke en smukkere nytårslokation i København. Med byens bedste udsigt kan I hos Feed Bistro nyde den overdådige
9-retters nytårsmenu. Feed Bistro ligger et stenkast fra Rådhuspladsen. 

Efter middagen kan I fortsætte festen i
Feed Bistros egen cocktailbar. 

København & Aarhus

Nytårsaften på KöD

Hos KöD kan du glæde dig til at spise 5-retters menu i de hyggelige restaurantlokaler. Stemningen er høj og betjeningen er vedkommende. Med billetprisen følger også 6 timers fri bar i øl, vand og vin. 

Du kan holde nytår hos KöD to steder i København og et sted i Aarhus. Besøg KöDs hjemmeside og se både menu, program og lokationer.

Vi glæder os til at skåle nytåret ind med dig!

København & Aarhus

Nytårsaften på Keyser Social

Keyser Social har kreeret en innovativ og smuk nytårsmenu, der forkæler både øjne og smagsløg.

Træd ind i Keyser Socials fantastiske, asiatiske univers og oplev on nytårsaften du aldrig glemmer. Keyser Social bliver den mest fantastiske ramme om årets største festaften.

Drømmer du om et nytår, der er som aldrig før? 
Besøg Keyser Social og lad dig overraske

Aarhus

Nytårsaften på Klokken

Skal nytårsmenuen være klassisk med et friskt pust? Så skal du sikre dig en nytårsplads hos Klokken.

I Klokkens intime lokaler får nytårsstemningen den helt rette facon. Glæd dig til 5-retters menu, med alt hvad der hører sig til. Vi glæder os til at dele årets sidste aften med dig og dem, du holder af!

Med i prisen følger selvfølgelig fri bar i øl, vin, vand og bobler. Det hører sig til hos Klokken Aarhus. 

København & Aarhus

Nytårsaften på Basso

Hos Basso elsker vi en god nytårsfest! Og derfor går vi også rigtig mege op i at skabe den allerbedste ramme om årets måske flotteste aften.

Sæt dig til bords og tag med på en skøn smagsrejse gennem intet mindre end 15 retter, der er en nytårs festmiddag værdig.

Vi glæder os til at forkæle dig og til at skåle nytåret ind sammen