Den flabede dreng i klassen

– Elegant festlokale i hjertet af Aarhus

Velkommen til Loulou

Mad og cocktails går hånd i hånd, og derfor giver vi dig muligheden for at kombinere netop disse to ting hos LouLou. Det er derfor oplagt at invitere dit selskab på LouLou næste gang, der er en festlig anledning.

LouLou danner hver weekend rammerne for den eksklusive fest, men vores lokaler egner sig godt til nærmest alle formål og kan bookes til private arrangementer såsom fødselsdage, firmaarrangementer, polterabender og teambuilding. Vi kombinerer mad, cocktails og eventuelle aktiviteter og giver dig det perfekte udgangspunkt for en festlig aften for dig og dit selskab.

Lokalerne kan rumme op til 350 gæster afhængig af arrangementets karakter, og med både scene, caféborde, bar samt alm. stole og borde, så er det kun fantasien, der sætter grænserne for festen.

Lyst til at høre mere? Kontakt os via nedenstående formular, så vi sammen kan skræddersy dit næste arrangement.

Information

Plads: Lokale 1: op til 350 gæster 
Adresse: Aaboulevarden 25 – 8000 AarhusParkeringsmuligheder: Ok, mod betaling
Offentlig tranport: gode muligheder

Vores kunder siger

Barnedåb 
80 personer 
Afholdt i Kløverbyen, København 

“Tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Maden og servicen var helt i top og alt spillede perfekt. Alle i selskabet roste maden til skyerne og var imponeret over jeres service og imødekommenhed.”
– Maria og Tommy

Bliv ringet op

Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde dig?
Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

Priser


Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det vilde loulou

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Selskab på vores restauranter

Vi tilbyder et bredt udvalg af selskabsmenuer på vores forskellige restauranter, som ligger på centrale beliggenheder både i Aarhus og København.

Restaurant KöD

Kød fra Danmark, Uruguay, Australien og USA

Restaurant Basso

Italiensk social dining

Restaurant klokken

Vores kunder siger

Nytårskur 
40-100 personer 

Vi havde den fornøjelse at benytte Dining Six i forbindelse med afviklingen af vores nytårskur. Dining Six var både i planlægningsfasen såvel som i eksekveringen af det pågældende event yderst servicemindet. Mad, vin, cocktails – og ikke mindst betjeningen – var i top. Jeg kan kun anbefale andre at samarbejde med Dining Six.
– Adam

Kontakt os

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud

  • DD slash MM slash YYYY