Skip to main content
Nytårsaften København og Aarhus

Konfirmationsmenu

Hvis du er på jagt efter en konfirmationsmenu, er du landet det helt rigtige sted! 

Velkommen til DiningSix Catering, hvor vi har mange års erfaring med konfirmationer og konfirmationsmenuer. Har du brug for konfirmationsmenu ideer kan du kigge rundt på siden her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi glæder os til at være en del af den store dag og at lave din konfirmationsmenu 2023!

Jylland & Sjælland

Konfirmationsmenu Derhjemme

Til konfirmationen hører selvfølgelig en konfirmationsmenu. Vi forestiller os at du er hoppet på nettet og har skrevet “ konfirmationsmenu 2023 “ eller “ mad til konfirmation 2023 “ – og det forstår vi godt!

Mad til konfirmation i Aarhus og mad til konfirmation i København

Når du skal bruge konfirmationsmenuer til mange mennesker, er det alt for tidskrævende at gå i køkkenet selv. Især når du kan få lækre konfirmationsmenuer ud af huset. Det gør altså dagen en del lettere.

Her kan du se vores bud på en konfirmationsmenu 2023, som du kan bestille ud af huset. Du har mulighed for at hente dine konfirmationsmenuer i Aarhus eller 
København. Vi leverer også din konfirmationsmenu 2023 helt hen til festens lokation!

Aarhus & København

Konfirmationsmenu på Basso

På Basso kan I sætte jer til bords og få en lækker, italienskinspireret konfirmationsmenu. Inde på Bassos side kan du se flere forskellige menuer, der forhåbentlig kan give dig konfirmationsmenu ideer. Du kan få den italienske konfirmationsmenu i Aarhus og København, hvor de to Basso restauranter befinder sig. 

Skal din konfirmationsmenu 2023 byde på en italiensk smagsrejse?
Klik på knappen her og læs mere 

Aarhus & København

Konfirmationsmenu på KöD

Er årets konfirmand glad for et godt stykke kød? Så skal I da spise mad til konfirmation hos Restaurant KöD. 

Hos KöD har vi stor erfaring med konfirmationsmenuer og vi hjælpe gerne med konfirmationsmenu ideer. På KöDs side, kan I vælge årets konfirmationsmenu 2023 – der er flere forskellige at vælge mellem, men fælles for dem er, at de har lækkert, mørt kød i centrum.

Hos KöD kan du spise konfirmationsmenu i Aarhus og København 

Aarhus & København

Konfirmation på Keyser Social

Kunne I godt tænke jer en lidt anderledes konfirmationsmenu?

Tag et kig hos Keyser Social! Keysers konfirmationsmenu 2023 er inspireret af Fjernøstens mange farver og spændende smage. Mad til konfirmation behøver ikke være “som det plejer”. Det må gerne være inspirerende konformationsmenuer – en anderleds konfirmationsmenu – og det får I hos Keyser Social. 

I kan spise mad til konfirmation i Aarhus eller København. Keyser Social har en restaurant i begge byer. 

Jylland – Aarhus

Smørrebrød til din konfirmation

Mmhhhh… Smørrebrød! Konfirmationsmenuer med smørrebrød slår aldrig fejl. Der er altid noget for enhver smag. Hvis I kunne tænke jer smørrebrød på konfirmationsmenuen 2023, så er Restaurant Klokken din “go-to”. Du kan få din konfirmationsmenu på Klokken eller bestille din konfirmationsmenu ud af huset.

Klokken tilbyder konfirmationsmenu i Aarhus

Konfirmationsmenu 2023

Er du på jagt efter den helt rigtige konfirmationsmenu til den store dag, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har mange forskellige menuer, der passer til både store og mindre selskaber. Det der kan være svært ved en konfirmationsmenu er at finde en menu, der gør alle glade. Det er selvfølgelig vigtigt, at konfirmanden selv er glad for den valgte konfirmationsmenu, men vi vil jo gerne have, at alle gæster går glade og mætte fra bordet!

Derfor har vi sammensat en konfirmationsmenu, der serveres som buffet. I vores konfirmationsmenu 2023 er der noget for enhver smag – store og små. Vi har som sagt stor erfaring med catering til konfirmation – DiningSix er dit kvalitetsstempel, når du bestiller din konfirmationsmenu 2023 ud af huset. Vi har flere menuer til konfirmation, som du kan prøve på forhånd. Menuerne kan bestilles til meget få kuverter, hvis I ønsker at prøve vores catering til konfirmation først.

Vores konfirmationsmenu ud af huset er ligeledes inspireret af vores restaurantkoncepter, som du måske allerede kender? Vi har vores KöD-menu, der fungerer rigtig godt som konfirmationsmenu. Menuen har selv sagt kødet i fokus, men vi har selvfølgelig også sørget for en alternativ konfirmationsmenu til de gæster, der ikke spiser kød. Udover vores KöD-menu kan du også få en italienskinspireret konfirmationsmenu a la Basso. Menuen består af ti lækre serveringer, I kan del på tværs af bordet. Det giver en hyggelig stemning ved bordet – en skøn måde at servere konfirmationsmenu 2023 på. Er I mere til en asiatisk inspireret konfirmationsmenu ud af huset, kan I prøve vores Keyser menu. I får 10 spændende serveringer og en mere alternativ konfirmationsmenu. Vi er sikre på, at I finder den helt rigtige konfirmationsmenu 2023 på siden her.