Energibomber søges til ny, asiatisk restaurantoplevelse i Aarhus

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Efter at have serveret kreativ asiatisk fusionsmad i København i over et år er det nu tid til at præsentere vores asiatiske restaurantkoncept, Keyser Social, for den århusianske madscene. Dette sker i løbet af sensommeren, men allerede nu er vi på udkig efter flere dygtige mennesker til vores allerede stærke team.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den rette til vores nye team! Ved at være med fra start, får du en helt unik mulighed for at sætte dit personlige præg på konceptet og restauranten. Se de ledige stillinger nedenfor:


Tjenere

Brænder du for at give dine gæster en god oplevelse?
Som tjener er det din fornemmeste opgave at sørge for – sammen med dine kollegaer – at vores gæster har en skøn restaurantoplevelse og ikke mangler noget i løbet af deres besøg. Vi vægter vores gæsters oplevelse højt, samtidig med at vi stræber efter et godt, sundt og lærerigt arbejdsmiljø.

Som tjener vil du opleve fleksible arbejdstider, typisk mellem kl. 15-02. Vi er så heldige at være en del af en branche i rivende udvikling, og hvor der er udvikling er der forandring. Derfor er det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og kan navigere i dynamik og forandring med et stabilt og positivt humør.

Vi forventer, at du har nogen eller en del erfaring fra samt kendskab til restaurationsbranchen, men allervigtigst er det dog, at du er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer.

Runnere

Er du frisk og har et højt arbejdstempo?
Funktionen som runner/opvasker er absolut livsvigtig for en vellykket og gnidningsfri service! Det er nemlig dig, der gør det muligt for både køkkenteamet og tjenerteamet at lave den mad og levere den service og kvalitet, som vi vægter så højt.

Som runner/opvasker lover vi dig en hverdag med fart over feltet. Dine vigtigste opgaver er opvask af service, gryder og maskiner og samtidig sørge for, at både opvaske- og serviceområde fremstår ryddeligt og rent.

Stillingen vil være på deltid. Tidligere erfaring er en fordel, men ikke et krav. Det absolut vigtigste er din indstilling og dit gåpåmod.

Kokke

Er du den Kreativ og kvalitetsbevidst?
Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Som kok hos os vil du havne i et køkken med fokus på kvalitet samt sæsonaktuelle råvarer. Du bliver en del af et fantastisk køkkenteam, som hver dag komplementerer hinanden med fantastisk mad, ekstraordinær service og dårlige jokes. Du får muligheden for at sætte dit eget præg på menuen, så du skal være i kontakt med din kreative side – både geniale og skæve idéer modtages med high-fives.

Vi forventer, at du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Madlavning skal være mere end en interesse – det skal være din passion, og det skal man som gæst kunne smage og føle.

Køkkenmedhjælpere

Elsker du at lave mad?
Som køkkenmedhjælper er det din fornemmeste opgave at hjælpe og assistere, hvor der er behov for det, så I sammen kan give vores gæster en madoplevelse udover det sædvanlige. 

Vi vægter højt humør og gåpåmod og vil hellere have, at du VIL – så sørger vi for, at du KAN. Som køkkenhjælper vil du hjælpe vores kokke med at levere en skøn menu til vores gæster. Du trives med at have travlt, har et godt overblik og altid et smil på læberne.

Vi forventer, at du er en holdspiller med et højt arbejdstempo og desuden møder alle slags udfordringer med en positiv indstilling. Derudover så ser vi gerne, at du har en naturlig interesse for mad og drikke. Har du erfaring fra enten hotel, restauration eller catering er det et plus.

Hvem er du? (fælles for alle stillinger)

  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude, og som tænker selvstændigt
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder (fælles for alle stillinger)

  • Muligheden for at være med til at starte og forme et helt nyt restaurantkoncept
  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikation
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med info om dig selv til job@diningsix.dk med vedhæftet CV og billede. Notér venligst “Keyser Social Aarhus” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2021

OBS! Vi afholder løbende jobsamtaler og ansætter, når de rette profiler er fundet.