Julemad ud af huset Roskilde

Julefrokosterne banker atter på døren og os her hos DiningSix sørger vi for julefrokost catering i Roskilde til små og store selskaber; til de fine og de uformelle. Så uanset hvad du søger, så står vi med åbne arme og smil, klar til at tage en snak. Juletiden byder på gaveindkøb, juleforberedelser, næstekærlighed og julemad. Hos DiningSix byder vi på en gastronomisk smagsoplevelse! DiningSix har mange års cateringerfaring og står hvert år for julefrokost catering til store og små selskaber rundt i hele landet. I kan derfor roligt overlade køkkentjansen til os, og finde tiden til at nyde julen, samtidig med at I glæder dem, I holder af med et ekstraordinært julemåltid. I kan selvfølgelig tage æren for måltidet!

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Juleaften menu

245 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Vegansk julefrokost

225 DKK

Minimal tilberedning

Det er ved at være en gammel skrøne at vegansk mad er kedeligt. Det gælder hvert fald for vores veganske julemenu, som desuden er gluten og laktosefri. Glæd dig blandt andet til linsedeller med rødbedesaft og grønkålssalat med blodappelsin. Det eneste arbejde du skal lave, er at tænde ovnen på 180 grader og lune udvalgte retter.

Hverdags Julemenu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Holder du julefrokost en hverdag er der penge at spare! DiningSix lille julemenu til hverdagen byder på traditionel julemad. Vi har næsten lavet alt arbejdet for dig – du skal bare lune de varme retter. Denne lækre hverdagsmenu kan bestilles søndag til torsdag.

Er I klar med datoen til jeres julefrokost?

Så skynd dig ind og bestil din julefrokost menu ud af huset i Roskilde allerede nu! Undgå for meget planlægning og koordinering! DiningSix står klar til at leverer din julemad på dagen. Julefrokost ud af huset i Roskilde klarer vi med et stort smil! Maden er vores speciale og passion og den er et af de vigtigste, hvis ikke det vigtigste element til julefrokosten – fjern stress og jag og slip for at skulle tænke på maden, så snart I bestiller online hos DiningSix. Så skal du bare se frem til at samle familien og vennerne til den årlige julefrokost. 

Julefrokost menuen ud af huset i Roskilde er inspireret af alle DiningSix’ restaurantkoncepter, og vi vil i løbet af frokosten byde på flere forskellige gastronomiske smagsoplevelser, der vil sætte gang i smagssanserne over julen. Selvfølge stadig med respekt for det traditionelle julebord. Med vores julemenu bliver der selvfølgelig også taget forbehold for vegetariske og veganske alternativer og/eller hvis der er eventuelle allergener i selskabet. Alle i selskabet skal have muligheden for et julemåltid og vi kan med sikkerhed sige at vores julefrokost catering i Roskilde vil falde i selskabets smag. 

 DiningSix leverer lige til døren i Roskilde! 

Når du bestiller julefrokost ud af huset i Roskilde, følger en udførlig guide med i din bestilling som kan bruges af enhver – om man har erfaring i køkkenet eller ej! Med vores nemme guidelines, tager DiningSix dig i hånden og følger dig helt til mål. Det eneste du skal have på plads er et komfur, julesnaps og godt humør. Vi klarer maden! Maden er anrettet ved levering, men hvis du foretrækker det, kan maden selvfølgelig også anrettes i egne fade og skåle. 

Vi glæder os til at sørge for julemaden ud af huset i Roskilde til din julefrokost, når I igen skal samles om bordet.  Find din julefrokost menu ud af huset i Roskilde allerede i dag.

Glædelig jul og god appetit.