Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julemad ud af huset roskilde

Julefrokosterne banker atter på døren og os her hos DiningSix sørger vi for julefrokost catering i Roskilde til små og store selskaber; til de fine og de uformelle. Så uanset hvad du søger, så står vi med åbne arme og smil, klar til at tage en snak. Juletiden byder på gaveindkøb, juleforberedelser, næstekærlighed og julemad. Hos DiningSix byder vi på en gastronomisk smagsoplevelse! DiningSix har mange års cateringerfaring og står hvert år for julefrokost catering til store og små selskaber rundt i hele landet. I kan derfor roligt overlade køkkentjansen til os, og finde tiden til at nyde julen, samtidig med at I glæder dem, I holder af med et ekstraordinært julemåltid. I kan selvfølgelig tage æren for måltidet!

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Er I klar med datoen til jeres julefrokost?

Så skynd dig ind og bestil din julefrokost menu ud af huset i Roskilde allerede nu! Undgå for meget planlægning og koordinering! DiningSix står klar til at leverer din julemad på dagen. Julefrokost ud af huset i Roskilde klarer vi med et stort smil! Maden er vores speciale og passion og den er et af de vigtigste, hvis ikke det vigtigste element til julefrokosten – fjern stress og jag og slip for at skulle tænke på maden, så snart I bestiller online hos DiningSix. Så skal du bare se frem til at samle familien og vennerne til den årlige julefrokost. 

Julefrokost menuen ud af huset i Roskilde er inspireret af alle DiningSix’ restaurantkoncepter, og vi vil i løbet af frokosten byde på flere forskellige gastronomiske smagsoplevelser, der vil sætte gang i smagssanserne over julen. Selvfølge stadig med respekt for det traditionelle julebord. Med vores julemenu bliver der selvfølgelig også taget forbehold for vegetariske og veganske alternativer og/eller hvis der er eventuelle allergener i selskabet. Alle i selskabet skal have muligheden for et julemåltid og vi kan med sikkerhed sige at vores julefrokost catering i Roskilde vil falde i selskabets smag. 

 DiningSix leverer lige til døren i Roskilde! 

Når du bestiller julefrokost ud af huset i Roskilde, følger en udførlig guide med i din bestilling som kan bruges af enhver – om man har erfaring i køkkenet eller ej! Med vores nemme guidelines, tager DiningSix dig i hånden og følger dig helt til mål. Det eneste du skal have på plads er et komfur, julesnaps og godt humør. Vi klarer maden! Maden er anrettet ved levering, men hvis du foretrækker det, kan maden selvfølgelig også anrettes i egne fade og skåle. 

Vi glæder os til at sørge for julemaden ud af huset i Roskilde til din julefrokost, når I igen skal samles om bordet.  Find din julefrokost menu ud af huset i Roskilde allerede i dag.

Glædelig jul og god appetit.