Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julefrokost ud af huset Randers

Vi sørger for maden, hvis du sørger for julefesten! 

Julen sig nærmer… igen, igen, og det er tid til at få julemaden på plads. Vi står for din julefrokost ud af huset i Randers. Vi er eksperter i julefrokost ud af huset, så du kan trygt regne med os! Lad os tage os af indkøb og forberedelser når du skal bruge julemad ud af huset i Randers.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Det behøver ikke tage lang tid at forberede julefrokost

DiningSix er dit kvalitetsstempel når du bestiller julemad ud af huset i Randers. Der mangler ikke noget, og vi er overbeviste om, at I bliver mætte. Vores julefrokost menuer ud af huset har lidt til enhver smag. Vi sørger for mad til julefrokost ud af huset, når det skal være nemt og lækkert. 

Julemaden er selvfølgelig en stor del, af enhver julefrokost. Vi samles om bordet, og hygger os med dem, vi holder af. Din julemenu ud af huset i Randers er sammensat af vores dygtige kokke, og vi er sikre på, at du kan smage den kærlighed, de har til maden. Der er altid en dejlig stemning i vores køkkener, når vi forbereder julemenuer. Det er skønt at kunne være en så stor del af julefrokosterne i de danske hjem. 

Vi leverer din julemad ud af huset i Randers, hvis det passer jer. Alternativt kan I også hente julemaden i hos os. Vi finder en løsning, der passer jer. Din julemenu ud af huset leveres i service, der er klar til at sætte på bordet. Hvis I hellere vil bruge egne skåle og fade, kan I sagtens flytte maden over. På den måde bliver det også nemmere at tage æren for maden. Det bliver vi ikke kede af.

Når I bestille julefrokost ud af huset i Randers følger der en nem step-by-step guide med, der tager dig i hånden og guider dig rundt i køkkenet. Du skal ikke være bange for, at der går noget galt, for maden kræver minimal tilberedning. Glæd dig til, at duften af julemad breder sig i køkkenet, men slip for indkøb, stress og jag – den slags er der nok af i juletiden. 

Vi glæder os til at stå for din julefrokost ud af huset i Randers og til at være en del af dit inviterede selskab. Du skal bare sørge for den gode julestemning, nissehuer og måske en pakkeleg?

Vi ønsker dig en glædelig jul og en rigtig god appetit.