Skip to main content

Få julefrokost ud af huset i Randers

Julen står for døren, og for mange rimer det på traditioner, hygge og dejlig julemad. Hvis det er din tur til at stå for årets julefrokost i Randers, og hvis det føles som lidt af en mundfuld at stable på benene, så har vi den perfekte løsning til dig! For når du vælger os til at stå for din julefrokost ud af huset i Randers, kan du nemt og enkelt få julemaden klar til dig og dine gæster. Vi sørger altid for, at der er lidt til enhver smag – både for børn, plantespisere og dem med allergi. På den måde får du også mere tid til alt det vigtige – at dele de særlige øjeblikke, der opstår hen over middagsbordet med dine gæster. Herunder kan du se alle vores skønne julefrokostmenuer i Randers 2022. Vi glæder os til at servere dem for dig!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Når du bestiller julefrokost ud af huset i Randers 2022, får du en buffet af fordele

Hos DiningSix vil vi vove at kalde os eksperter i julefrokost ud af huset i Randers. Vi har nemlig flere års erfaring i faget, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi har gjort det til vores fornemmeste opgave at sætte smage sammen, så de går op i en højere enhed. Vores menuer er udviklet af vores dygtige kokke, og for os er det vigtigste, at du kan smage den kærlighed, der er lagt i hver bid. Udover en høj kvalitet, så er der flere fordele ved at få julefrokost som take away i Randers. For det første slipper du for at strikke en menu sammen, der tilgodeser alles behov – den tager vi glædeligt på vores kappe. Det betyder også samtidig et farvel til lange indkøbslister, køen i supermarkedet og slæbet af de tunge indkøbsposer på hjemvejen. Og når du så får din julefrokostmenu i Randers, så får du en guide med til tilberedning – hvis der altså er noget, der skal varmes. Sidst, men absolut ikke mindst, er der minimal opvask, når gæsterne er gået. Maden kommer nemlig i service, der er klar til at sætte på bordet.

Alt i alt har vi gjort det så nemt for dig som muligt at bestille julefrokostmenu i Randers, så du kun behøver at tænke på at dække bordet og tænde julelysene.

Find din favorit blandt vores julefrokostmenuer

Når du får jeres julefrokost leveret som take away i Randers, består den typisk af en forret, hovedret og dessert. Vi har sørget for, at der er lidt til at mætte alle munde: både store som små – kødelskere som veganere, der foretrækker en vegansk julefrokost – og dem som helst gerne vil undgå laktose eller gluten. Typisk hører der et friskbagt brød med til forretten, så I kan komme solidt fra start og fylde alle de dejlige juleherligheder på, som jeres julehjerter begærer. Og inden vi løfter sløret for mere, så skal du næsten selv gå på opdagelse i vores forskellige julemenuer her på siden. 

Men hvad bliver maden serveret i? Din julemenu ud af huset leveres altid i skåle og på fade, der er klar til at sætte på bordet. Hvis du hellere vil bruge dit eget service, kan du sagtens flytte maden over. Det vil vi lade være helt op til dig.

Du får en guide med til tilberedning, når du bestiller julefrokost som take away i Randers

Når du har fundet din favorit og er klar til at bestille maden til årets julefrokost i Randers, kan der være enkelte elementer, der skal varmes. Hvis der er det, får du altid en guide med til julemenuen, så du trin for trin kan se, hvad du skal gøre. Og bare rolig: Det kræver typisk kun, at du luner maden i ovnen i de bakker, den kommer i. På den måde kan alle være med – også hvis du ikke er en haj i køkkenet. Men ellers er det bare at se frem til duften af den skønneste julemad, der breder sig i dit hjem, uden at du nærmest har rørt en finger. Stress og jag er der nemlig rigeligt nok af i juletiden, hvis du spørger os. 

Så hvis det godt må være ekstra nemt at holde din julefrokost i Randers 2022, er der heldigvis også råd for det. Her vil vi anbefale, at du vælger vores klassiske julemenu, der er varm og klar til servering. Den har alt det, en julemenu i Randers skal indeholde, og der er kræset for selv den mindste detalje.

Få maden til din julefrokost leveret til dit dørtrin – eller hent den selv

Når du vil bestille julefrokost ud af huset i Randers, har du to muligheder for at få fingre i herlighederne. Vi kommer gladeligt ud med julemenuen på din adresse, så du kan bruge tiden på at gøre de sidste ting klar hjemme på matriklen. Men hvis du har god tid på selve dagen, så kan du også hente julemaden fra vores køkken i Aarhus C. Du kan finde mere praktisk information her.

Vi glæder os til at stå for din julefrokost ud af huset i Randers 2022. 

Med ønske om en rigtig glædelig jul og en lystig julefrokost-appetit!