Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Juleaften-vejledning
Tilberedningsvejledning


OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN

  1. En halv time før, I ønsker at spise julemiddag, sættes både julesteg og kartofler i ovnen 
  2. Sæt nu minuturet på 15 minutter 
  3. Når de 15 minutter er gået, sætter du andebryst ind i ovnen til de andre elementer
  4. Sæt nu minuturet på 10 minutter.
  5. Sovsen varmes i en gryde
  6. Rødkålen lunes i en gryde
  7. Maden er færdig og tages ud af ovnen, når minuturet ringer.
  8. Nu mangler du blot at skære julestegen og andebryst ud, så er jeres julemad klar.

OVERSIGT OVER OPVARMNINGSTIDER VED 180°

  • Julesteg: ca. 25 minutter
  • Kartofler: ca. 25 minutter
  • Andebryst: ca. 10 minutter 
  • Rødkål: ca. 10 minutter
  • Sovsen: ca. 10 minutter