Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Skal du holde fest?

Lad os gøre din dag til noget helt specielt

Venue • Mad • Bar • Aarhus • København
 
 

Vores faste samarbejdspartner Anna Nørgaard fra Pift har mere end 10 års erfaring i event- og bryllups- planlægning og afvikling.
Ønsker I mere end bare at booke lokale og catering? Så kan Anna sikrer jer en professionel indsigt og kreativ sparring der sikrer jer at I udnytter jeres budget bedst muligt, samt får det meste og bedste ud af jeres arrangement.  

Skriv på anna@thepift.com

Få hjælp til dit næste Event – Vi tilbyder den komplette løsning i både København og Aarhus

Med en fleksibel og professionel tilgang til opgaven skræddersyer vi de perfekte rammer for dit næste selskab, herunder opsætning af venue, dygtigt personale samt udsøgt mad og vine fra vores restauranter. Sammen skaber vi den perfekte fest, enten i ét af vores unikke og charmerende selskabslokaler i Aarhus og København eller privat hjemme hos dig selv.

Vores kunder siger

Barnedåb 
80 personer 
Afholdt i Kløverbyen, København 

“Tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Maden og servicen var helt i top og alt spillede perfekt. Alle i selskabet roste maden til skyerne og var imponeret over jeres service og imødekommenhed.”
– Maria og Tommy

Bliv ringet op

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig?
Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

Vores kunder siger

Privat- og Firmarrangement 
40-100 personer 

Vi har benyttet Diningsix af flere omgange, både til privat arrangement med 40 personer og til virksomhedsarrangement med op til 100 personer. I alle tilfælde har vi modtaget en ekstrem god service lige fra bestilling og planlægning til oprydning.
Til en privat 30 års fødselsdag i eget hjem kom de ud med 2 kokke og 2 tjenere og lavede al maden på stedet. Maden og servicen var upåklagelig og da de var taget afsted kunne man ikke se, at de havde været der.
Vi kan kun give Diningsix vores allerbedste anbefalinger og har planer om at benytte dem til alle vores arrangementer der involverer mad fremadrettet.
– Jesper

Selskab på vores restauranter

Vi tilbyder et bredt udvalg af selskabsmenuer på vores forskellige restauranter, som ligger på centrale beliggenheder både i Aarhus og København.

Restaurant KöD

Kød fra Danmark, Uruguay, Australien og USA

Restaurant Basso

Italiensk social dining

Restaurant Klokken

Klassisk dansk mad

Vores kunder siger

Nytårskur 
40-100 personer 

Vi havde den fornøjelse at benytte Dining Six i forbindelse med afviklingen af vores nytårskur. Dining Six var både i planlægningsfasen såvel som i eksekveringen af det pågældende event yderst servicemindet. Mad, vin, cocktails – og ikke mindst betjeningen – var i top. Jeg kan kun anbefale andre at samarbejde med Dining Six.
– Adam

Kontakt os

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud

  • DD slash MM slash YYYY