DiningSix De Luxe Menu

3-retters menu som kræver minimal tilberedning

Vores DiningSix De Luxe Menu består af en masse lækre smage fordelt over 3 serveringer. Aftenen starter ud med smagfuld fisk og fortsætter med både mør okse og saftig kalkun til hovedret. Festmåltidet afsluttes med kraftig chokolade; det perfekte punktum på en god aften. 

OBS! Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca 20 min.

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Barnedåb

Vi havde brugt dem til vores datters barnedåb. Alle gæster var vilde med maden, og det er ikke sidste gang vi bruger dem. Vi fik et stort udvalg af deres tapas.

Anmeldelse fra trustpilot af Martin

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 15:00
  • Lørdag: 09:00 – 15:00
  • Søndag: Lukket
  • Telefonen er lukket i forbindelse med lockdown, vi stadig på mailen og i velkommen til at sende os en mail om i gerne vil ringes op og vi kontakter jer inden for 24 timer.

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Fødselsdagsmenu

før 205,- nu 129 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

DiningSix De Luxe Menu

før 338,- nu 169 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Menuen, der passer til ethvert selskab. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.
Bestil nytårsmenu