Den Asiatiske Menu

Menuen kommer klar til servering

Er I vilde med asiatisk mad, og skal forberedelserne i køkkenet være hurtigt overstået til jeres næste arrangement?

Vi har sammensat en asiatisk menu, der med sikkerhed vil imponere jeres gæster! Menuen indeholder både snacks, varme og kolde hovedretter. I menu finder I blandt andet asiatisk laksetatar, langtidstilberedt oksekød og braiseret svinekæber med grønt tilbehør. Prikken over i’et i det asiatiske festmåltid er mørk chokoladekage m. mango, ristede kokosflager & myntesukker. Asiatisk mad, som du kender det, med et nordisk twist. 

Den Asiatiske Menu leveres eller afhentes anrettet og klar til servering. De varme retter ankommer i varmekasser.
Så I kan nyde tiden med jeres gæster.

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårs mad blev redet at dette firma og maden var så lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Barnedåb

Vi havde brugt dem til vores datters barnedåb. Alle gæster var vilde med maden, og det er ikke sidste gang vi bruger dem. Vi fik et stort udvalg af deres tapas.

Anmeldelse fra trustpilot af Martin

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 15:00
  • Lørdag: 09:00 – 15:00
  • Søndag: Lukket

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Du kan også prøve

Fødselsdagsmenu

før 205,- nu 129 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

DiningSix De Luxe Menu

339 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Menuen, der passer til ethvert selskab. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Premium buffet

319 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Lækker 3 retters buffet med bla. Mørt rosastegt okse Ølbraisseret kalkun Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille Og meget mere
Bestil nytårsmenu