Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Den Asiatiske Menu

Menuen kommer klar til servering

Er I vilde med asiatisk mad, og skal forberedelserne i køkkenet være hurtigt overstået til jeres næste arrangement?

Vi har sammensat en asiatisk menu, der med sikkerhed vil imponere jeres gæster! Menuen indeholder både snacks, varme og kolde hovedretter. I menu finder I blandt andet asiatisk laksetatar, langtidstilberedt oksekød og braiseret svinekæber med grønt tilbehør. Prikken over i’et i det asiatiske festmåltid er mørk chokoladekage m. mango, ristede kokosflager & myntesukker. Asiatisk mad, som du kender det, med et nordisk twist. 

Den Asiatiske Menu leveres eller afhentes anrettet og klar til servering. De varme retter ankommer i varmekasser.
Så I kan nyde tiden med jeres gæster.

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårs mad blev redet at dette firma og maden var så lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Barnedåb

Vi havde brugt dem til vores datters barnedåb. Alle gæster var vilde med maden, og det er ikke sidste gang vi bruger dem. Vi fik et stort udvalg af deres tapas.

Anmeldelse fra trustpilot af Martin

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 17:00
  • Lørdag: 10:00 – 17:00
  • Søndag: 11:30 – 15:30

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Du kan også prøve

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Klassisk Julemenu – Luksus

289 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Klassisk Julemenu

249 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.
Bestil nytårsmenu