Du kan bestille minimum 4 kuverter. Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 minutter.
Første servering
Marinerede sild m. hjemmelavet karrysalat & syltede rødløg
Æg & rejer m. urtecreme og dild
Hertil rugbrød fra Lagkagehuset m. smør
Anden servering
Rødspættefilet m. hjemmerørt remoulade & citron
Klassiske tarteletter m. høns i asparges
Frikadeller & hjemmelavet rødkål m. varme krydderier
Lun leverpostej m. ristede svampe & sprød bacon
Hertil rugbrød fra Lagkagehuset m. smør
Det søde
Drømmekage m vaniljecreme & crumble
Mulighed for tilkøb til menuen
Hvornår man holder påskefrokost afhænger selvfølgelig af, hvornår påsken falder. Påskedagene strækker sig over flere dage. Den første er Palmesøndag, der ligger søndagen inden påske. Det er også en fin dag at holde påskefrokost. Hvornår holder man ellers påskefrokost – det kan man gøre i de følgende påskedage. Påsken har mange dage, hvor man kan holde påskefrokost. Man kan holde påskefrokost Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag. Vi har at gøre med en dejlig lille miniferie.
Den bedste dag til hvornår holder man påskefrokost synes vi er Påskedag, men det er selvfølgelig helt op til dig! Så hvornår holder man påskefrokost? Det er der ikke noget rigtigt svar på. Læg påskefrokosten hvor det passer dig og dine gæster bedst.
Ja, hvad serverer man til påskefrokost? Der findes nok et hav af forskellige udgaver, når det kommer til det helt store påskebord. Når det kommer til spørgsmålet: hvad spiser man til påskefrokost, er der dog nogle elementer, som vi mener er helt essentielle.
Hvad spiser man til påskefrokost – ifølge DiningSix:
Vi er store tilhængere af flere forskellige serveringer! Til en helt traditionel påskefrokost starter vi med et godt koldt bord. På det kolde påskefrokost bord finder vi mange klassiske påskefrokost retter. Først og fremmest skal der være noget lækkert brød. En god bund har afgørende betydning for resten af hvad man spiser til påskefrokost. Vi foreslår følgende retter til påskefrokost – det kolde bord.
Hvad skal på det kolde bord?
Hvad spiser man til påskefrokost efter det kolde bord? Du gættede rigtigt – Det varme bord! På det varme bord finder du også mange lækre retter til påskefrokost. Du kan finde et hav af ideer til hvad man spiser til påskefrokost og du kan lave maden selv, eller bestille påskefrokost ud af huset.
Hos DiningSix kan du bestille påskefrokost ud af huset. Vi har sammensat en dejlig menu, der rummer alt det, der hører sig til. På det varme påskefrokost bord serverer vi:
Hvad får man til påskefrokost hjemme hos dig? Du bestemmer selvfølgelig helt selv! Hvis du er til en mere utraditionel påskefrokost kan du gå på opdagelse i nogle af vores andre menuer. Det vigtigste er, at du får en god anledning til at hygge dig med dem, du holder af.
Hvorfor holder vi påskefrokost? Påsken er en kristen højtid. Ifølge kristendommen, red Jesus ind i Jerusalem palmesøndag, søndagen inden det, der nu er påsken. På skærtorsdag spiste Jesus et påskemåltid med sine disciple og natten til langfredag blev han taget til fange af romerske soldater. Langfredag hang Jesus på korset. Hvorfor holder vi påskefrokost i dag? Det gør vi for at mindes og fejre at Jesus Påskedag genopstod og farrede til himmels.
Hvorfor holder vi påskefrokost i dag? Ja – i dagens Danmark er højtiden ikke længere bundet så meget op på religion. Nogle har tradition for at gå i kirken, men mange nyder også bare at samles.
Påskefrokosten er en god anledning til at samles med familie og venner. Vi holder påskefrokost for at hygge os med dem, vi holder af. Hvorfor holder du påskefrokost?
Vi har sammensat to alternative versioner af selskabsmenuen, der tilgodeser hhv. pescetarer samt vegetarer/veganere. De to menuer består af lækre alternativer, på den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.
Forret
– Glutenfrit brød med havsalt og rosmarin
– Humus m. citron, hvidløg & tahin samt brød
– Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder.
Hovedret
– Lune linse/kikærtedeller m. rødbede samt små tomater og pesto
– Spidskål m. hasselnødder & citronolie
– Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
Dessert
– Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær
OBS! Menuen er laktose og glutenfri
Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.
Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!
Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen
Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.
Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.
Du kan senest bestille maden 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.
Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.
Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.
Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere op senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82
OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.
Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.
Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.
Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.
Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.
Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk
Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82
Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.
Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.
Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.
Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”
På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.
Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.
Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.
Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
300 DKK
Klar til servering
Fra 195 DKK
Klar til servering
325 DKK
Klar til servering
Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.
Den bedste service. Årets nytårs mad blev redet at dette firma og maden var så lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling
København
Vestergade 17
DK-1456 København K
Aarhus
Fredens Torv 1, 1. sal
DK-8000 Aarhus C
Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 22:00
Søndag: 11:00 - 22:00
Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835
København
Dortheavej 10 - 12 bygning C
DK-2400 København NV
Aarhus
Silkeborgvej 41D
DK-8000 Aarhus C
Praktisk infomation
Catering København & Aarhus
Handelsbetingelser
Kokkeelevplads
Samarbejdspartner
Tilberedningsvejledninger
Presse
Der kan forekomme allergener i vores fødevarer. Få mere info ved henvendelse på Tlf. 69 15 69 82 eller info@diningsix.dk