Skip to main content

NYTÅRS INFORMATION

Vi er i fuld gang med at forberede jeres nytårsmiddag, men inden da har vi lige lidt vigtig information.

Når I har modtaget jeres nytårsbestilling anbefaler vi, at I løber jeres bestilling igennem for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I mod forventning støde på mangler, eller er I blevet i tvivl om noget, så er I meget velkommen til at kontakte os på vores NØD-telefon, som vi har åbent på dagen frem til klokken 20.00.

NØD-telefon – JYLLAND: +45 69156991

NØD-telefon – SJÆLLAND & FYN: +45 69156992

Afhenting og levering af nytårsmad

Nytårsmenuer kan afhentes den 31. december 2023 på følgende adresser og tidspunkter. Er tiden knap, kan du tilvælge levering til døren.

DiningSix Catering

København NV

Dortheavej 12, 2400 København NV
Afhentning mellem kl. 10.00–15.00

KöD København

København K

Admiralgade 25, 1066 København K 
Afhentning mellem kl. 11.00–15.00

HTH

Glostrup

Hovedvejen 211, 2600 Glostrup
Afhentning mellem kl. 12.00-15.00

TeeShoppen

Aalborg

Boulevarden 18, 9000 Aalborg
Afhentning mellem kl. 12.30–14.30

Helsted Fremad IF

Randers

Rønnebærvej 35, 8920 Randers NV
Afhentning mellem kl. 11.00-13.00

Inco Aarhus

Aarhus

Blomstervej 5, 8381 Tilst
Afhentning mellem kl. 09.00-15.00

Sydbyhallerne

Silkeborg

Jernbanevej 64-66, 8600 
Afhentning mellem kl. 10.00–12.00

FC Horsens

Horsens

Ternevej 83, 8700 Horsens
Afhentning mellem kl. 10.00–12.00

Match Padel

Odense

Petersmindevej 1e, 5000 Odense
Afhentning mellem kl. 12.00–14.00

Levering

Nytårsmenuer bliver leveret den 31. december 2023 mellem kl. 09.00 – 16.00.
Prisen for levering finder du i bestillingsformularen.

Tilberedningsguide

Vi anbefaler, at menuen læses rigtig godt igennem inden tilberedningen sættes i gang, samt at alle elementer i kassen sættes på køl (ca. 4-5 grader). Dette er for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I, mod forventning, støde på fejl eller mangler, så beder vi jer kontakte os på vores nødnummer, som vi holder åbent frem til klokken 20.00.

Herunder findes en tjekliste, så I nemt og hurtigt kan få et overblik over kassens indhold: 

  1. Nytårstorsk 

  2. Jomfruhummerbisque 

  3. Suppeurter 

  4. Urteolie 

  1. Oksemørbrad 

  2. Kartoffelgratin 

  3. Skorzonerrødder

  4. Grøn salat 

  5. Vinaigrette 

  6. Portvinssauce

  1. Cheesecake

  2. Crumble 

  3. Coulis

Forret

Start med at tænde ovnen på 200 grader (gerne varmluft). Hæld suppen over i en kasserolle og lad den varme op ved lav varme på et blus. Rør i gryden med jævne mellemrum, så suppen ikke sætter sig i bunden. Smag evt. suppen til efter jeres smag med salt og peber. Imens suppen varmes, finder du fisken frem. HUSK! Fjern sugepapiret under fisken. Giv gerne fisken en smule olivenolie eller neutral olie på overfladen samt en smule salt. Sæt fisken i ovnen i ca. 7 min. ved 200 grader. Ét minut før fisken er færdig, sørger du for, at suppen har været oppe at koge. Pas på den ikke koger over!

Anretning: Start med at fordele suppeurterne i de dybe tallerkener, som du gerne vil servere forretten i. Den færdigtilberedte fisk placeres ovenpå suppeurterne. Hæld den varme suppe op i retten. Til sidst dryppes urteolie ud over suppen og der pyntes med grøn mizuna, som du finder i posen med hovedrettens sprøde salat. Retten er nu klar til servering.

Hovedret

Ovnen er fortsat opvarmet til 200 grader. Kartoffelgratinerne sættes ind i ovnen i et ildfast fad sammen med oksemørbraden. Oksemørbraden skal have ca. 12 min., eller til kødet opnår en kernetemperatur på 54 grader. Dette kan variere lidt alt efter ovn samt mængde af elementer i ovnen. Tag kødet ud af ovnen og lad det hvile i 10 min. med sølvpapir over. Lad kartoffelgratinerne blive i ovnen, imens kødet hviler, og indtil du er klar til servering. I mellemtiden hældes saucen i en gryde og den lunes ved svag varme. Steg skorzonerrødderne af på en pande med lidt olie. Pas på, at nødderne ikke brænder på! Smag til med salt og peber. Den sprøde salat hældes over med vinaigrette og blandes nænsomt samt krydres med lidt salt og peber.

Udskæring af mørbraden: Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud, da dette er meget afgørende for mørheden. En god tommelfingerregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler ca. 1,5 cm.). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen. 

Anretning: Placér en kartoffelgratin i siden af tallerkenen og placer de stegte skorzonerrødder i en række ved siden af kartoflen. Anret det skiveskåret kød ovenpå de stegte skorzonerrødder. Hæld lidt sauce på kødet og rundt på tallerkenen. Nu placéres salatblandingen oven på retten. Er der salat tilovers, kan dette serveres i en skål ved siden af. Velbekomme!

Dessert

Pakken med cheesecake tages ud af køl og pakkes ud i individuelle kager. Find den ønskede tallerken frem (gerne hvid) og hæld halvdelen af coulisen ud midt på tallerkenen. Tag en spiseske og “bank” skeen ned i coulisen, så den spreder sig på tallerkenen i et tilfældigt mønster. Det kan godt svine lidt, så pas på nytårstøjet! Placér kagen ovenpå coulisen i midten af tallerknen og drys herefter den sprøde crumble ud over kagen.

Udstyr

I skal bruge følgende:

  1. Gryde til suppe og sovs
  2. Ildfast fad
  3. Ovn
  4. Olie: Oliven/Neutral
  5. Salt & pepper
  6. Tallerkener til servering
  7. Komfur
  8. Diverse skeer
  9. Knive

Vegetar Tilberedningsguide

Vi anbefaler, at menuen læses rigtig godt igennem inden tilberedningen sættes i gang, samt at alle elementer i kassen sættes på køl (ca. 4-5 grader). Dette er for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I, mod forventning, støde på fejl eller mangler, så beder vi jer kontakte os på vores nødnummer, som vi holder åbent frem til klokken 20.00.

Herunder findes en tjekliste, så I nemt og hurtigt kan få et overblik over kassens indhold: 

  1. Ravioli

  2.  Suppeurter

  3. Cacio e pepe-sauce

  4. Urteolie 

  1. Butterdejsskal

  2. Kartoffelgratin 

  3. Skorzonerrødder

  4. Grøn salat 

  5. Vinaigrette 

  6. Trøffelsauce

  7. Aspargescreme

  1. Cheesecake

  2. Crumble 

  3. Coulis

Vegetar forret

Start med at hælde cacio e pepe-saucen over i en kasserolle og lad den opvarme ved lav varme på et blus. Rør i gryden med jævne mellemrum, så saucen ikke sætter sig i bunden. Smag evt. suppen til efter jeres smag med salt og peber. Imens saucen varmes, sættes der en gryde med saltet vand til at koge. Kom raviolierne i det kogende vand og lad dem koge i 7-8 min. til de er al dente. 

 

Anretning: Start med at fordele de fintsnittede suppeurter i de dybe tallerkener, som du gerne vil servere forretten i. Placér dine ravioli ovenpå suppeurterne. Hæld den varme cacio e pepe-sauce op i retten. Til sidst dryppes urteolie ud over saucen og der pyntes med grøn mizuna, som du finder i posen med hovedrettens sprøde salat. Retten er nu klar til servering.

Vegetar hovedret

Opvarm din ovn til 200 grader. Sæt kartoffelgratinen ind i den opvarmede ovn i et ildfast fad samtidig med butterdejsskallen. Kartoflen skal have mellem 15-20 min., mens butterdejsskallen blot skal have 10 min., hvorefter den tages ud og stilles til side til afkøling. I mellemtiden hældes aspargescremen i en gryde og den lunes ved svag varme, imens elementerne i ovnen bliver færdige. Tilsmag aspargescremen med salt og peber.

 
I en anden gryde hældes trøffelsaucen op, og den lunes ved svag varme. Steg skorzonerrødderne af på en pande med lidt olie. Pas på, at nødderne ikke brænder på! Smag til med salt og peber. Når skorzonerødderne er færdigstegte, tages de af varmen og skæres op i mindre mundrette bidder og kommes ned i aspargescremen. Den sprøde salat hældes over med vinaigrette og blandes nænsomt samt krydres med lidt salt og peber.


Anretning: Placér kartoffelgratinen og butterdejsskallen ved siden af hinanden ind mod midten af tallerkenen. Fyld butterdejsskallen op med aspargescremen og hæld lidt trøffelsauce på retten omkring kartoffelgratinen. Nu placeres salatblandingen, så de tre elementer danner en trekant, og retten gøres færdig med lidt salt og peber. Velbekomme!

Dessert

Pakken med cheesecake tages ud af køl og pakkes ud i individuelle kager. Find den ønskede tallerken frem (gerne hvid) og hæld halvdelen af coulisen ud midt på tallerkenen. Tag en spiseske og “bank” skeen ned i coulisen, så den spreder sig på tallerkenen i et tilfældigt mønster. Det kan godt svine lidt, så pas på nytårstøjet! Placér kagen ovenpå coulisen i midten af tallerknen og drys herefter den sprøde crumble ud over kagen.

Udstyr

I skal bruge følgende:

  1. Gryde til suppe og sovs
  2. Ildfast fad
  3. Ovn
  4. Olie: Oliven/Neutral
  5. Salt & pepper
  6. Tallerkener til servering
  7. Komfur
  8. Diverse skeer
  9. Knive

F.A.Q.

Nytårsmenu 2023

Maden kommer portionsopdelt i engangsemballage. Der medfølger en komplet guide over indhold, hvordan det er pakket samt hvilken ret, de forskellige elementer hører til. Der medfølger desuden en udførlig, skriftlig tilberedningsvejledning, men vi har også lavet en instruktionsvideo – følg linket længere nede.

Det er desværre ikke muligt at bytte ud i retter eller elementer i nytårsmenuen. Menuen er fastlåst og kan desværre ikke ændres. 

    Tilberedning & anretning

    Du skal forvente ca. 30 minutters tilberedningstid (tilberedningstiden er den samme uanset antal – dog skal du forvente et par minutter mere til anretning).

    Menuen kan tilberedes og anrettes af alle og kræver ingen videre kokkekundskaber. Du kan vælge at følge vores anrettertips eller du kan lege mesterkok og sætte dit eget præg på retterne. 

    Der kommer en fuld videoguide med instruktioner, som er klar senest den 20. december på dette link: https://www.diningsix.dk/nytaarsinfo

     

    Allergener

    Du finder nytårsmenuens allergeneliste her

    Bestilling & betaling

    Nytårsmenuen 2023 kan bestilles til mange eller få – dog min. 2 personer (min. 2 x almindelige menuer eller 2 x vegetariske menuer er påkrævet).

    Al bestilling foregår online her på siden. Sidste dato for bestilling er d. 28. december 2023 kl. 12.00.

    Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt inden den 28 december 2023.

    Efter din bestilling modtager du en ordrebekræftelse på mail. Det er vigtigt, at du sikker dig, at du har modtaget den mail.  

    Fortrydelsesret & afbestilling

    Du har ingen fortrydelsesret på produkter med mindre, du har tilkøbt afbestillingsforsikring. Vores afbestillingsforsikring sikrer, at du kan få dine penge igen frem til den 28/12/2023 kl 21:00 hvis du eller nogen af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

    Uden afbestillingsforsikring 
    Det følger af forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, nr. 12, at den almindelige 14-dages fortrydelsesret i forbindelse med fjernsalg ikke gælder for tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

    Det betyder, at når du har modtaget din kvittering, kan du ikke træde tilbage fra købet og kræve købesummen refunderet.

    Tilkøb af afbestillingsforsikring 
    Ønsker du at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af vores afbestillingsforsikring. der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogen af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

    Levering

    Nytårmenuer bliver kun leveret d. 31. december 2023 mellem kl. 09:00 – 16:00
    Prisen for levering finder du i bestillingsformularen. 

    Tjek prisen på levering 

    Afhentning

    Nytårmenuer kan kun afhentes den 31. december 2023.  
    Du kan forvente en udleveringstid på 3-7 minutter på alle udleveringsstederne. 

    Kundeservice

    Brænder du inde med spørgsmål eller render ind i komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.

    Tlf. 69156982

    Man-fredag: 09:00 – 20:00
    Lørdag: 10:00 – 20:00
    Søndag: 11:00 – 20:00

    Formidabel oplevelse!

    DiningSix får den varmeste 6-stjernede anmeldelse herfra! Vi har bestilt deres nytårsmenu for 3. år i streg nu, og bliver glædeligt overraskede hvert år. Maden er nem at tilberede, servicen er i top ved afhentning (hurtig levering og søde medarbejdere) og nogle helt fantastiske smagssammensætninger for alle i højeste kvalitet. Dette er den ultimative go-to nytårsmiddag der gør det nemt at nyde sin aften med mad der smager som er man på en af deres skønne restauranter!

    Ann Sofie via Trustpilot

    Fremragende nytårs menu og oplevelse

    Vi bestilte vores nytårs menu hos DiningSix, lidt sent den 29 dec. jeg fik dog hurtig besked og bekræftelse. opfølgningen fra DiningSix med hele forløbet var super godt, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om noget. afhentningen var ligeledes en super oplevelse, det tog max. 3 min.
    Nu var forventningen til maden skruet op når alt dette var forløbet så godt. Må sige at maden var på sammen niveau som resten, virkelig value for money. det er ikke sidste gang vi bruger DiningSix

    ib kimose på Trustpilot

    De bedste anbefalinger

    Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!
    keller på Trustpilot

    Genial mad, nem afhentning og højt serviceniveau

    Vanvittig god takeaway. Vi fik både deres juleaften og nytårsmenu begge spillede 100%:
    – Mega nemt at bestille.
    – Højt service niveau.
    – Mega nem og hurtig afhentning.
    – Mega flot indpakning og nemt at gå til.
    – Nemt at klargøre.
    – Smagte perfekt!
    – Gode størrelser.
    Kæmpe RESPEKT herfra og bestemt ikke sidste gang vi bestiller fra DiningSix! Deres restauranter er også helt geniale 👏

    Jeppe fra Trustpilot

    Super lækker mad og nemt at tilberede

    Vi havde bestilt nytårsmenuen og den var helt igennem perfekt. Super lækker mad og nemt at tilberede. Fin brugsanvisning fulgte med maden. Jeg havde fået anbefalet DiningSix af en veninde, der flere gange har fået nytårsmenu fra DiningSix. Det bliver ikke sidste gang, jeg bestiller hos jer

    Marianne på Trustpilot

    Vi tog chancen

    Vi tog chancen.. Havde aldrig hørt om dem før, og aldrig smagt noget fra dem før. Men da de havde sammensat en menu til i aften, der lød lækker, og vi kunne hente den i Århus. Tog vi chancen. Og vi fortrød absolut IKKE. Absolut fremragende mad, og endda med en gratis portion min far kunne få med. Hvis der kommer samme mulighed næste år, er det bestemt med i overvejelserne.
    Maria via Trustpilot

    Maden var let at tilberede fordi alt…

    Maden var let at tilberede fordi alt var forberedt til os og der var tænkt over at man ikke skulle til at have gang i gryder, potter og pander. Dejligt med videoinstruktion. Vi kunne hente maden som anvist og uden ventetid/kø. Maden var rigtig god til prisen. Vi fik det møreste mørbrad til dato og en overlækker dessert. Vi håber at kunne benytte et lignende fra diningsix.dk næste år!
    Pernille via Trustpilot

    WAUW WAUW WAUW

    SUPER PROFESSIONEL Alt “klappede” lige fra on-line bestilling, til afhentning (ingen ventetid, overhovedet), til vejledning om tilberedning, til kvalitet og smag. Det var kort og godt FANTASTISK. Vi brugte 6-8 min. på forretten, 20 min på hovedretten og 5 min. på desserten. Og ved at bruge “anretter vejledningen”, var det easy at anrette, så det lignede en middag på en “fin” restaurant. Det bedste vi nogensinde har fået udefra. Er IKKE i tvivl om hvor vores ordre bliver lagt næste år.

    Britt på Trustpilot

    Den bedste service

    Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var godt…

    Sanne via Trustpilot