NYTÅRS INFORMATION
Vi er i fuld gang med at forberede jeres nytårsmiddag, men inden da har vi lige lidt vigtig information.
Når I har modtaget jeres nytårsbestilling anbefaler vi, at I løber jeres bestilling igennem for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I mod forventning støde på mangler, eller er I blevet i tvivl om noget, så er I meget velkommen til at kontakte os på vores NØD-telefon, som vi har åbent på dagen frem til klokken 20.00.
NØD-telefon – JYLLAND: +45 69156991
NØD-telefon – SJÆLLAND & FYN: +45 69156992
Tryk på en knap og find din information
Afhenting og levering af nytårsmad
Nytårsmenuer kan afhentes den 31. december 2024 på følgende adresser og tidspunkter. Er tiden knap, kan du tilvælge levering til døren.
Aarhus
Blomstervej 5, 8381 Tilst
Afhentning mellem kl. 09.00-15.00
Horsens
Ternevej 83, 8700 Horsens
Afhentning skal ske mellem kl. 10.00 – 12.00
København K
Admiralgade 25, 1066 København K
Afhentning skal ske mellem kl. 11.00 – 14.00
København NV
Dortheavej 12 bygning C, 2400 København NV
Afhentning mellem kl. 10.00–15.00
Glostrup
Randers
Rønnebærvej 35, 8920 Randers NV
Afhentning mellem kl. 11.00-13.00
Silkeborg
Kejlstrupvej 87, 8600 Silkeborg
Afhentning mellem kl. 10.00–12.00
Odense
Petersmindevej 1e, 5000 Odense
Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 14.00
Aalborg
Boulevarden 16, 8000 Aalborg
Afhentning mellem kl. 12.30–14.30
København NV
Dortheavej 12 – bygning C, 2400 København NV
Afhentning mellem kl. 10.00–15.00
København K
Admiralgade 25, 1066 København K
Afhentning mellem kl. 11.00–14.00
Glostrup
Hovedvejen 211, 2600 Glostrup
Afhentning mellem kl. 12.00-15.00
Aalborg
Boulevarden 16, 9000 Aalborg
Afhentning mellem kl. 12.30–14.30
Randers
Rønnebærvej 35, 8920 Randers NV
Afhentning mellem kl. 11.00-13.00
Aarhus
Blomstervej 5, 8381 Tilst
Afhentning mellem kl. 09.00-15.00
Silkeborg
Kejlstrupvej 87, 8600 Silkeborg
Afhentning mellem kl. 10.00–12.00
Horsens
Ternevej 83, 8700 Horsens
Afhentning mellem kl. 10.00–12.00
Odense
Petersmindevej 1e, 5000 Odense
Afhentning mellem kl. 12.00–14.00
Levering
Nytårsmenuer bliver leveret den 31. december 2024 mellem kl. 09.00 – 16.00.
Prisen for levering finder du i bestillingsformularen.
Tilberedningsguide
Vi anbefaler, at menuen læses rigtig godt igennem inden tilberedningen sættes i gang, samt at alle elementer i kassen sættes på køl (ca. 4-5 grader). Dette er for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I, mod forventning, støde på fejl eller mangler, så beder vi jer kontakte os på vores nødnummer, som vi holder åbent frem til klokken 20.00.
Herunder findes en tjekliste, så I nemt og hurtigt kan få et overblik over kassens indhold:
Fra Højre til Venstre
- Hummerbisque
- Suppeurter
- (Salat fra hovedret til pynt)´
- Fyldte pastamedaljoner
- Urteolie
Fra Højre til Venstre
- Oksemørbrad
- Kartoffelgratin
- Portvinsglace
- Grøn salat
- Rødbeder
- Vinaigrette
Fra Højre til Venstre
- Chokolade dessert i 3 lag
- Coulis
- Crumble
Forret
Hæld suppen over i en kasserolle og lad den varme op ved lav varme på et blus. Rør i gryden med jævne mellemrum, så suppen ikke sætter sig i bunden. Smag evt. suppen til efter jeres smag med salt og peber. Imens suppen varmes, sætter du vand over til at koge til pastaen. Vandet saltes godt (skal smage af “havvand”) og pastaen koges “mør” i 5 min.
Anretning: Start med at fordele suppeurterne i de dybe tallerkener, som du gerne vil servere forretten i. De færdigt tilberedte pastamedalioner placeres ovenpå suppeurterne. Hæld den varme suppe op i retten. Til sidst dryppes urteolie ud over suppen og der pyntes med enkelte små salatblade, som du finder i posen med hovedrettens sprøde salat. Retten er nu klar til servering.
Hovedret
Ovnen opvarmes til 200 grader (gerne varmluft). Oksemørbraden, kartoffelgratinerne og rødbederne sættes ind i ovnen i et ildfast fad/alubakke. Oksemørbraden skal have ca. 12 min., eller til kødet opnår en kernetemperatur på 54 grader. Dette kan variere lidt alt efter ovn samt mængde af elementer i ovnen. Tag kødet ud af ovnen og lad det hvile i 10 min. med sølvpapir over. Lad kartoffelgratinerne og rødbederne blive i ovnen, imens kødet hviler, og indtil du er klar til servering. I mellemtiden hældes saucen i en gryde og den lunes ved svag varme. Den sprøde salat hældes over med vinaigrette og blandes nænsomt samt krydres med lidt salt og peber.
Udskæring af mørbraden: Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud, da dette er meget afgørende for mørheden. En god tommelfingerregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler ca. 1,5 cm). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.
Anretning: Placér rødbederne i en stribe på midten af tallerkenen. Placér en kartoffelgratin på den ene side af rødbederne og anret det skiveskåret kød på den anden side. Nu placéres salatblandingen oven på retten. Er der salat tilovers, kan dette serveres i en skål ved siden af. Hæld til sidst lidt sauce ud over retten og rundt på tallerkenen. Velbekomme!
Dessert
Pakken med chokolade desserten tages ud af køl og pakkes ud i individuelle kager. Placér kagen i midten af tallerkenen og fordel coulisen drypvis rundt om. Drys herefter den sprøde crumble ud over kagen.
Velbekomme, hyg jer og rigtig godt nytår!
Udstyr
I skal bruge følgende:
- Gryde til suppe, pasta, creme og sovs
- Ildfast fad
- Ovn
- Komfur
- Diverse skeer
- Knive
- Salt & pepper
· Tallerkener til servering
Vegetar Tilberedningsguide
Vi anbefaler, at menuen læses rigtig godt igennem inden tilberedningen sættes i gang, samt at alle elementer i kassen sættes på køl (ca. 4-5 grader). Dette er for at sikre jer (og os), at alt er som forventet. Skulle I, mod forventning, støde på fejl eller mangler, så beder vi jer kontakte os på vores nødnummer, som vi holder åbent frem til klokken 20.00.
Herunder findes en tjekliste, så I nemt og hurtigt kan få et overblik over kassens indhold:
Fra Højre til Venstre
- Svampesuppe
- Suppeurter
- (Salat fra hovedret til pynt)
- Ravioli
- Urteolie
Fra Højre til Venstre
- Artiskokcreme
- Grøn salat
- Portvinsglace
- Kartoffelgratin
- Rødbeder
- Vinaigrette
- Butterdejsskal
Fra Højre til Venstre
- Chokolade dessert i 3 lag
- Coulis
- Crumble
Vegetar forret
Hæld suppen over i en kasserolle og lad den varme op ved lav varme på et blus. Rør i gryden med jævne mellemrum, så suppen ikke sætter sig i bunden. Smag evt. suppen til efter jeres smag med salt og peber. Imens suppen varmes, sætter du vand over til at koge til pastaen. Vandet saltes godt (skal smage af “havvand”) og pastaen koges “al dente” i 7-8 min.
Anretning: Start med at fordele suppeurterne i de dybe tallerkener, som du gerne vil servere forretten i. De færdigt tilberedte raviolier placeres ovenpå suppeurterne. Hæld den varme suppe op i retten. Til sidst dryppes urteolie ud over suppen og der pyntes med enkelte små salatblade, som du finder i posen med hovedrettens sprøde salat. Retten er nu klar til servering.
Vegetar hovedret
Ovnen opvarmes til 200 grader (gerne varmluft). Kartoffelgratin og rødbeder sættes ind i den opvarmede ovn i et ildfast fad/alubakke samtidig med butterdejsskallen. Kartoffel og rødbeder skal have mellem 15-20 min., mens butterdejsskallen blot skal have 10 min., hvorefter den tages ud og stilles til side til afkøling. I mellemtiden hældes artiskokcremen i en gryde og den lunes ved svag varme, imens elementerne i ovnen bliver færdige. Artiskokcremen smages til med salt og peber. I mellemtiden hældes den vegetariske portvinsglace i en anden gryde og den lunes ved svag varme. Den sprøde salat hældes over med vinaigrette og blandes nænsomt samt krydres med lidt salt og peber.
Anretning: Placér rødbederne i en stribe på midten af tallerkenen. Placér en kartoffelgratin på den ene side af rødbederne og butterdejsskallen i modsatte side. Fyld nu butterdejsskallen op med artiskokcremen. Nu placeres der lidt af salatblandingen ved både kartoffelgratinen og butterdejsskallen. Er der salat tilovers, kan dette serveres i en skål ved siden af. Hæld til sidst lidt sauce ud over retten og rundt på tallerkenen. Velbekomme!
Dessert
Pakken med chokolade desserten tages ud af køl og pakkes ud i individuelle kager. Placér kagen i midten af tallerkenen og fordel coulisen drypvis rundt om. Drys herefter den sprøde crumble ud over kagen.
Velbekomme, hyg jer og rigtig godt nytår!
Udstyr
I skal bruge følgende:
- Gryde til suppe, pasta og sovs
- Ildfast fad
- Ovn
- Komfur
- Diverse skeer
- Knive
- Olie: Oliven/neutral
- Salt & pepper
· Tallerkener til servering
F.A.Q.
Maden kommer portionsopdelt i engangsemballage. Der medfølger en komplet guide over indhold, hvordan det er pakket samt hvilken ret, de forskellige elementer hører til. Der medfølger desuden en udførlig, skriftlig tilberedningsvejledning, men vi har også lavet en instruktionsvideo – følg linket længere nede.
Det er desværre ikke muligt at bytte ud i retter eller elementer i nytårsmenuen. Menuen er fastlåst og kan desværre ikke ændres.
Du skal forvente ca. 30 minutters tilberedningstid (tilberedningstiden er den samme uanset antal – dog skal du forvente et par minutter mere til anretning).
Menuen kan tilberedes og anrettes af alle og kræver ingen videre kokkekundskaber. Du kan vælge at følge vores anrettertips eller du kan lege mesterkok og sætte dit eget præg på retterne.
Der kommer en fuld videoguide med instruktioner, som er klar senest den 20. december på denne side.
Du finder nytårsmenuens allergeneliste på www.diningsix.dk/nytaar
Nytårsmenuen 2024 kan bestilles til mange eller få – dog min. 2 personer (min. 2 x almindelige menuer eller 2 x vegetariske menuer er påkrævet).
Al bestilling foregår online her på siden. Sidste frist for bestilling er d. 29. december 2024 kl. 12.00, uanset om du ønsker menuen leveret eller du selv afhenter den.
Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt inden den 29. december 2024.
Efter din bestilling modtager du en ordrebekræftelse på mail. Det er vigtigt, at du sikker dig, at du har modtaget den mail.
Du har ingen fortrydelsesret på produkter med mindre, du har tilkøbt afbestillingsforsikring. Vores afbestillingsforsikring sikrer, at du kan få dine penge igen frem til den 28/12/2024 kl 21:00 hvis du eller nogen af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.
Uden afbestillingsforsikring
Det følger af forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, nr. 12, at den almindelige 14-dages fortrydelsesret i forbindelse med fjernsalg ikke gælder for tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.
Det betyder, at når du har modtaget din kvittering, kan du ikke træde tilbage fra købet og kræve købesummen refunderet.
Tilkøb af afbestillingsforsikring
Ønsker du at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af vores afbestillingsforsikring. der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogen af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.
Nytårmenuer bliver kun leveret d. 31. december 2024 mellem kl. 09:00 – 16:00
Prisen for levering finder du i bestillingsformularen.
Nytårmenuer kan kun afhentes den 31. december 2024.
Du kan forvente en udleveringstid på 3-5 minutter på alle udleveringsstederne.
Brænder du inde med spørgsmål eller render ind i komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
Man-fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag: 10:00 – 20:00
Søndag: 11:00 – 20:00
Formidabel oplevelse!
DiningSix får den varmeste 6-stjernede anmeldelse herfra! Vi har bestilt deres nytårsmenu for 3. år i streg nu, og bliver glædeligt overraskede hvert år. Maden er nem at tilberede, servicen er i top ved afhentning (hurtig levering og søde medarbejdere) og nogle helt fantastiske smagssammensætninger for alle i højeste kvalitet. Dette er den ultimative go-to nytårsmiddag der gør det nemt at nyde sin aften med mad der smager som er man på en af deres skønne restauranter!
Fremragende nytårs menu og oplevelse
Vi bestilte vores nytårs menu hos DiningSix, lidt sent den 29 dec. jeg fik dog hurtig besked og bekræftelse. opfølgningen fra DiningSix med hele forløbet var super godt, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om noget. afhentningen var ligeledes en super oplevelse, det tog max. 3 min.
Nu var forventningen til maden skruet op når alt dette var forløbet så godt. Må sige at maden var på sammen niveau som resten, virkelig value for money. det er ikke sidste gang vi bruger DiningSix
De bedste anbefalinger
Genial mad, nem afhentning og højt serviceniveau
Vanvittig god takeaway. Vi fik både deres juleaften og nytårsmenu begge spillede 100%:
– Mega nemt at bestille.
– Højt service niveau.
– Mega nem og hurtig afhentning.
– Mega flot indpakning og nemt at gå til.
– Nemt at klargøre.
– Smagte perfekt!
– Gode størrelser.
Kæmpe RESPEKT herfra og bestemt ikke sidste gang vi bestiller fra DiningSix! Deres restauranter er også helt geniale 👏
Super lækker mad og nemt at tilberede
Vi havde bestilt nytårsmenuen og den var helt igennem perfekt. Super lækker mad og nemt at tilberede. Fin brugsanvisning fulgte med maden. Jeg havde fået anbefalet DiningSix af en veninde, der flere gange har fået nytårsmenu fra DiningSix. Det bliver ikke sidste gang, jeg bestiller hos jer
Vi tog chancen
Maden var let at tilberede fordi alt…
WAUW WAUW WAUW
SUPER PROFESSIONEL Alt “klappede” lige fra on-line bestilling, til afhentning (ingen ventetid, overhovedet), til vejledning om tilberedning, til kvalitet og smag. Det var kort og godt FANTASTISK. Vi brugte 6-8 min. på forretten, 20 min på hovedretten og 5 min. på desserten. Og ved at bruge “anretter vejledningen”, var det easy at anrette, så det lignede en middag på en “fin” restaurant. Det bedste vi nogensinde har fået udefra. Er IKKE i tvivl om hvor vores ordre bliver lagt næste år.
Den bedste service
Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var godt…