Nyt koncept: Traditionel, dansk mad på Restaurant Klokken

Nyt koncept: Traditionel, dansk mad på Restaurant Klokken

22. februar 2018

DiningSix, der bl.a. står bag de populære KöD-restauranter, inviterer snart indenfor til et nyt restaurantkoncept. Det nyeste skud på stammen hedder Klokken, og her vil der blive budt på traditionel, dansk mad og drikke i både Aarhus og København.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Det går ikke stille for sig hos DiningSix, der nu er klar til at præsentere deres fjerde restaurantkoncept. Med Restaurant Klokken vil de seks venner bag DiningSix nu åbne op for en mere nostalgisk restaurantoplevelse. Således vil Klokken byde på traditionelle, danske retter, herunder klassikere såsom smørrebrød og stegt flæsk med persillesovs. Den gode madoplevelse skabes af traditioner og ved at være tro mod de danske rødder

Klokkens madprofil vil differentiere sig fra vores øvrige restauranter ved at være helt simpel og forståelig samtidig med, at vi selvfølgelig værner om den høje kvalitet samt den personlige og professionelle service, fortæller Morten Pedersen, Direktør & Partner i DiningSix.

Åbner i både Aarhus og København

Restaurant Klokken åbner i både Aarhus og København og vil begge steder være åben for både frokost- og aftengæster. Der kan ses frem til uformelle og afslappede omgivelser, hvor man som gæst kan hygge sig med venner og familie af alle slags og størrelser. Atmosfæren vil minde om mormors varme stue, hvor der er plads til nærvær, gode stunder og en følelse af, at der er højt til loftet.

Tag med på eventyret og tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende nyheder


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus