Klassisk Julemenu – Luksus

Julefrokost mad – Alt mad kommer klar til servering

Hos DiningSix er julen lig med god mad, og netop derfor har vores kokke gjort ekstra meget ud af at sammensætte denne Klassisk Julemenu – Luksus. Menuen indeholder alt, hvad vi mener et komplet julebord bør indeholde – perfekt til den overdådige julefrokost! Vælg Klassisk Julemenu – Luksus hvis I ønsker at Julefrokost mad hvor I blot skal læne jer tilbage og nyde alle de klassiske juleretter, som hjertet begærer.

Klassik Julemenu – Luksus kommer anrettet og klar til servering ved modtagelsen, så du kan nyde tiden med dine gæster.

Gratis mandelgave medfølger!

VÆRDI 250 kr.-

Køb nu og få et gavebevis med på 250 kr.- til en valgfri DiningSix restaurant. 

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Alt du bør vide om Klassisk julemenu – Luksus

Julefrokost mad som kommer klar til servering

Vi har valgt at tilbyde den fulde cateringløsning og samtidig opretholde en meget høj kvalitet på maden. Dermed sparer I tid i køkkenet; Tid som I kan nyde i hinandens selskab i stedet for praktiske opgaver. Det eneste, I skal tage stilling til er, hvornår I ønsker at afholde årets fest, og om I ønsker maden leveret eller selv ønsker at hente maden i Århus eller København.

 • Klassisk julemenu – Luksus kommer anrettet på fade eller i skåle alt efter størrelsens bestilling.  Se videoen for visuelt udtryk.

 • De varme retter i Klassisk julemenu – Luksus kommer i termokasser, åbnes som en “låge”, og maden trækkes ud vandret.

 • Klassisk julemenu – Luksus kan holde sig varm og lækker i termokasserne i ca. 2 timer efter modtagelsen. Undlad dog at åbne termokasserne før den umiddelbare servering skal finde sted.

 • De kolde retter i vores Klassisk julemenu – Luksus kommer i kasser for sig selv. På den måde forbliver både varme og kolde elementer i rette temperatur indtil servering. 

 • Klassisk julemenu – Luksus leveres i henhold til det bestilte “spisetidspunkt”. Det vil sige, at I kan modtage maden op imod en time før servering og helt frem til 10 minutter inden.

 • Priser for levering findes under afhentning & levering i bestillingsformularen.

 • Når du tilkøber levering af Klassisk julemenu – Luksus er efterfølgende afhentning af termokasser og brugt service også inkluderet.

 • Gavebevis på værdi af 250 kr. medfølger som mandelgave til en valgfri DiningSix-restaurant.

 • Du kan frit afbestille din ordre frem til 4 dage før festen Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
 • Man-fredag: 09:00 – 15:00
 • Lørdag: 09:00 – 15:00
 • Søndag: Lukket

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Julefrokost på vores restauranter

Bestil nytårsmenu