Julemad ud af huset Aalborg

For os er nærvær vigtigt! Vi ser frem til at lave det lækreste og bedste måltid til din julefrokost. Bestil julefrokost ud af huset i Aalborg hos DiningSix, når det skal være både lækkert og nemt. Den tid er forbi, hvor du skal bruge endeløse timer på indkøb og i køkkenet. Vores dygtige hold af kokke tager sig af alle forberedelser, så I knapt skal løfte en finger. Det er noget, der giver julefred i det lille hjem.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Juleaften menu

245 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Vegansk julefrokost

225 DKK

Minimal tilberedning

Det er ved at være en gammel skrøne at vegansk mad er kedeligt. Det gælder hvert fald for vores veganske julemenu, som desuden er gluten og laktosefri. Glæd dig blandt andet til linsedeller med rødbedesaft og grønkålssalat med blodappelsin. Det eneste arbejde du skal lave, er at tænde ovnen på 180 grader og lune udvalgte retter.

Hverdags Julemenu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Holder du julefrokost en hverdag er der penge at spare! DiningSix lille julemenu til hverdagen byder på traditionel julemad. Vi har næsten lavet alt arbejdet for dig – du skal bare lune de varme retter. Denne lækre hverdagsmenu kan bestilles søndag til torsdag.

Julemaden samler os igen og igen

I har sikkert allerede datoerne på plads, til årets julefrokoster. Nu mangler I bare maden! Mad til julefrokost ud af huset klarer vi. Vores julefrokost menuer er klassiske og vi lover jer, at I ikke bliver skuffede, når I sætter jer til bords. Julefrokost catering i Aalborg kan I trygt bestille hos DiningSix. Vi har et bredt udvalg af julemad ud af huset i Aalborg og vi glæder os til at høre fra jer! 

Det er ikke til at komme udenom, at mad til julefrokost er en stor, hvis ikke den vigtigste, del af begivenheden.  Julefrokost take away er blever mere og mere populært over den sidste årrække. I er ikke de eneste, der hellere vil bruge tiden med gæsterne om bordet, end i køkkenet over gryderne – og det forstår vi godt. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt for jer, når I bestiller julefrokost ud af huset i Aalborg. Julefrokost menuen ud af huset kræver minimal tilberedning, når I modtager den, og der følger en udførlig guide med, der forklarer hvert et lille skridt. Du behøver altså ikke være køkkenchef for at tilberede julemad til dine sultne gæster! Julefrokost catering i Aalborg kan afhentes hos DiningSix eller leveres lige til din hoveddør. Du vælger den løsning, der passer til dig. 

Det er altid en fornøjelse at lave julefrokost catering. Der er altid god stemning i køkkenet når vi forbereder julesteg og ris a la mande. Vi glæder os over at kunne være en del af julestemningen i mange forskellige hjem, rundt omkring i Danmark. Derfor kan du også være sikker på, at din julemenu ud af huset er lavet med en kæmpe portion kærlighed – og det kan smages! 

Når du bestiller julefrokost catering i Aalborg er DiningSix dit oplagte valg. Vi har mange års erfaring med julemad ud af huset og catering til mange slags begivenheder. DiningSix huser en bred vifte af restaurantkoncepter, så vi mange steder, vi kan hente inspiration, når vi sammensætter menuer.

Mad til julefrokost er der altid stærke meninger om. Der finders mange traditioner og måde at lave julemaden på. Vi forsøger selvfølgelig at gøre alle glade og derfor er der selvfølgelig mere end en slags julefrokost menu ud af huset at vælge mellem. Man siger ofte, at “for mange kokke fordærver maden”, men det gælder ikke i vores tilfælde! Vi elsker at samle inspiration for på den måde bliver vi bedre år efter år. 

Vi glæder os til at lave julemad ud af huset til jeres julearrangementer. Vi laver både julemad til julefrokost og julemad til juleaften. Mad til juleaften ud af huset i Aalborg inkluderer selvfølgelig også ris a la mande. Det eneste I skal sørge for, er den gode stemning, et par nissehuer og et fint julebord.

Vi glæder os til at stå for jeres julefrokost catering i Aalborg. DiningSix er dit kvalitetsstempel når du bestiller julemenu i Aalborg. Bestil julemad ud af huset i Aalborg og kryd mad af din “to-do-liste” allerede i dag. 

Glædelig jul og god appetit.