Julefrokost ud af huset 2022

Julefrokost ud af huset – leveret lige til døren

Så det nu i skal vælge jeres foretrukne julefrokost menu. Vi har sammensat 3 gode julemenuer, men finder du ikke, hvad du søger, så tøv ikke med at kontakte os – så laver vi jeres julefrokost menu, der passer netop til jeres julefrokost.

Vi har sammensat nogle unikke julemenuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores julemad kan kommer hjem til jer i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nemt at anrette og servere for venner, kollegaer eller familie. Ergo kan i vælge at der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymrings fri og dejlig oplevelse med vores julefrokost menuer.

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Julefrokost Catering 2022

Søger du catering til din julefrokost? Med DiningSix på sidelinjen kan du skabe en lækker og uforglemmelig aften for kollegaer, familie og venner. Hos DiningSix er vi specialiserede i mad, og vi sætter en ære i at udvikle og skabe retter, der får både dine og gæsternes smagsløg til at danse af ren og skær begejstring.

Bestiller du julefrokost ud af huset, kan du både få en traditionel julefrokost menu, men omvendt kan du også få en mere moderne nyfortolkning af den klassiske julemenu. Vores erfarne kokke kræser om hver enkelt detalje og menu, og af den grund er du sikret julefrokost-catering i København i særklasse.

Risalamande med kisbærsovs

Julefrokost ud af huset i København og Århus – Få mere tid med dine gæster

DiningSix tilbyder udsøgt catering i København og Århus. Vores imødekommende og dygtige kokke klar til at skabe gastronomiske oplevelser for dig og dine gæster. På den måde undgår du at stå i køkkenet hele dagen og aftenen for at forberede, tilberede og anrette maden, mens dine gæster hygger sig, og snakken går rundt om bordet.

Hvis du ønsker at bestille, kan du enten vælge at afhente maden i én af vores restauranter, men omvendt kan du også bestille levering lige til døren. Hos DiningSix sørger vi altid for, vores catering er pakket i tætte og store varme- eller kølebokse, således det holder sig frisk og serveringsklart.

Vi ønsker at være din forlængede arm til dit næste arrangement, så du får mere tid til dine gæster. Derfor kræver vores menuer heller ingen tilberedning, men blot en nem og hurtig anretning – hvis overhovedet. Indimellem skal det også blot sættes direkte på bordet.

Julefrokost catering i København til enhver anledning

Vores mission er simpel: Vi ønsker at give dig mere tid til at kræse om dine gæster og være nærværende, mens I nyder en skøn aften med lækker mad. Den søde juletid nærmer sig, og det samme gør de årlige julefrokoster.

Derfor tilbyder DiningSix naturligvis også både julefrokost-catering i København og julefrokost ud af huset i Århus til alle selskaber og arrangementer. Du finder en række forskellige unikke menuer og lækre sammensætninger, som vores erfarne kokke har sammensat til lejligheden.

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 22.30
  • Lørdag: 10:00 – 22.30
  • Søndag: 11:00 – 22:30

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.