Julefrokosten

– En lækker oplevelse hjemme hos dig selv

Så er det nu du skal finde din foretrukne julefrokostmenu. Vi har et stort udvalg, men finder du ikke, hvad du søger, så tøv ikke med at kontakte os – så laver vi en menu, der passer netop til dig og dit juleselskab.

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer eller familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores mad.

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Lene

Virkelig høj kvalitet

Virkelig høj kvalitet. Utroligt velsmagende og gode instrukser i forhold til omvarmning og anretning. Alle gæster var begejstrede.

Julefrokost Catering

Søger du catering til din julefrokost? Med DiningSix på sidelinjen kan du skabe en lækker og uforglemmelig aften for kollegaer, familie og venner. Hos DiningSix er vi specialiserede i mad, og vi sætter en ære i at udvikle og skabe retter, der får både dine og gæsternes smagsløg til at danse af ren og skær begejstring. 

Bestiller du julefrokost ud af huset, kan du både få en traditionel julefrokost menu, men omvendt kan du også få en mere moderne nyfortolkning af den klassiske julemenu. Vores erfarne kokke kræser om hver enkelt detalje og menu, og af den grund er du sikret julefrokost-catering i København i særklasse.

Julefrokost-catering i København og Århus – Få mere tid med dine gæster

DiningSix tilbyder udsøgt catering i København og Århus. Vores imødekommende og dygtige kokke klar til at skabe gastronomiske oplevelser for dig og dine gæster. På den måde undgår du at stå i køkkenet hele dagen og aftenen for at forberede, tilberede og anrette maden, mens dine gæster hygger sig, og snakken går rundt om bordet. 

Hvis du ønsker at bestille, kan du enten vælge at afhente maden i én af vores restauranter, men omvendt kan du også bestille levering lige til døren. Hos DiningSix sørger vi altid for, vores catering er pakket i tætte og store varme- eller kølebokse, således det holder sig frisk og serveringsklart.

Vi ønsker at være din forlængede arm til dit næste arrangement, så du får mere tid til dine gæster. Derfor kræver vores menuer heller ingen tilberedning, men blot en nem og hurtig anretning – hvis overhovedet. Indimellem skal det også blot sættes direkte på bordet.

Julefrokost catering i København til enhver anledning

Vores mission er simpel: Vi ønsker at give dig mere tid til at kræse om dine gæster og være nærværende, mens I nyder en skøn aften med lækker mad. Den søde juletid nærmer sig, og det samme gør de årlige julefrokoster. Derfor tilbyder DiningSix naturligvis også både julefrokost-catering i København og julefrokost ud af huset i Århus til alle selskaber og arrangementer. Du finder en række forskellige unikke menuer og lækre sammensætninger, som vores erfarne kokke har sammensat til lejligheden.

Har du spørgsmål?

Praktisk infomation

Hvordan leveres maden?
Hvordan med rengøring af fade og skåle?
Hvor meget fylder det?

 

 


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus

Er du madglad?

Bliv en del af vores madglade univers og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så vil du fremover høre fra os, når vi har spændende nyheder at fortælle eller ekstra særlige fordele at tilbyde dig.

Dette kan være til vores restauranter KöD, Basso eller Klokken i Aarhus og København, eller til vores webshop, hvor du kan bestille vores mad som catering direkte hjem til dig.

Vi glæder os til at dele mange gode madoplevelser med dig!

Vi sender kun nyhedsbreve ud, når vi virkelig har noget på hjertet, og når vi har noget ekstra godt at tilbyde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.