Bestil catering til jeres bryllup på Fyn

Bestil catering til brylluppet online nu hos DiningSix! Har I brug for mad til bryllup på Fyn? DiningSix står klar til at opfylde jeres madønsker på den store dag. Lad os løfte opgaven og leverer mad til jeres bryllup på Fyn.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

En af hovedingredienserne til et vellykket bryllup er uden tvivl maden

Mad til bryllup skal sidde lige i skabet. Derfor er DiningSix jeres sikre valg, når I bestiller mad til bryllup på Fyn. I har måske længe overvejet hvordan menuen til jeres bryllup skal se ud.

Som altid står vi klar til at overtage tilberedningsprocessen på jeres særlige dag. En spændende og kvalitetssikker bryllupsmenu, skabt i samarbejde med vores professionelle kokke. En gastronomisk madoplevelse tilberedt med ingredienser og råvarer af bedste kvalitet – vores speciale og passion er maden og vi går lang for at gøre vores gæster glade. Vi gør meget ud af at skabe den bryllupsmenu, der formår at leve op til alle jeres gæsters forventninger – store og små. Et bryllup, uanset om man har planlagt siden barndommen eller ikke, er en begivenhed hvor minder for livet bliver skabt. Mad til bryllup er en stor del af festen. Derfor er det altid dejligt at lægge bryllupsmiddagen i hænderne på professionelle. Vi har mange års erfaring med at lave mad til bryllup og I kan være sikre på, at vi lever op til vores løfter. 

Vi leverer mad ud af huset til bryllup på Fyn

Når du bestiller mad til bryllup på Fyn, leverer vi maden helt klar til servering. I skal altså ikke bekymre jer om stegetider eller timing. Det tager vi os af. Der skal ikke mangle noget til jeres bryllup. Det er en dag, der står i kærlighedens tegn – ikke i køkkentjansens tegn. Brug tiden sammen med jeres gæster, nyd hinanden og nyd maden! Den smager næsten altid bedst, når man ikke skal løfte en finger selv. Vores cateringmenuer til bryllup er sammensat med inspiration fra vores restaurantkoncepter. Vi er sikre på, at vores mad til bryllup vil falde i jeres og i jeres gæsters smag. 

DiningSix er en erfaren spiller inden for catering til bryllup og vi har en bred ekspertise, som I med fordel kan udnytte. Vi ved hvordan en lækker bryllupsmenu ser ud, og vi glæder os til at hjælpe jer med mad til bryllup på Fyn.