Tilberedningsvejledninger

Vi har glædet os til at lave maden til jeres arrangement!

Menuen, du har bestilt, leveres kold og kræver minimal tilberedning. Som hjælp har vi lavet en udførlig vejledning og step-by-step guide. Sådan sikrer vi, at du og dine gæster får den bedste oplevelse med maden.

Vi anbefaler, at du skimmer guiden igennem, inden den egentlige tilberedning, så du er bedst muligt forberedt. Hvis der opstår tvivl eller spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte vores Support på  +45 6915 6982. Supporten er åben mandag-lørdag 9.00-17.00.

Ringer I uden for Supportens åbningstider, kan I ved akutte tilfælde tage kontakt til voers NØD-telefon på +45 69156992

Download den guide, der passer til din bestilling her:

DiningSix De Luxe Menu

Guide til tilberedning af De Luxe Menu

Pescetar alternativ

Guide til tilberedning af Pescetar menu

DiningSix Julemenu

Guide til tilberedning af Julemenu

Premium buffet

Guide til tilberedning af Premium buffet

Vegetar og veganer alternativ

Guide til tilberedning af vegetar og veganer alternativ

Juleaften menu

Guide til tilberedning af Juleaften menu

Fødselsdagsmenu

Guide til tilberedning af Fødselsdagsmenu