Uge 42: Særlig efterårsmenu på KöD

9. oktober 2017

Efteråret er for alvor kommet til landet, og derfor har KöD besluttet at forkæle deres gæster ekstra meget ved at tilbyde dem en lækker restaurant- og madoplevelse til en skarpere pris end normalt.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Mandag til torsdag i uge 42 præsenterer KöD en særlig efterårsmenu, hvor man som gæst kan nyde en to-retters menu for bare 250 DKK (vælg frit forret + hovedret eller hovedret + dessert) eller en tre-retters menu for bare 300 DKK. Fuldend din restaurantoplevelse og udforsk vores alsidige vinliste i restauranten eller lad dig forkæle med vores vinmenu, der er særligt tilpasset denne middag.

h

Menu

♦ ♦ ♦

Forret

Carpaccio af tyndskåret dansk oksemørbrad

med sprøde croutoner, rucola, syltede rødløg & Vesterhavsost

Hovedret

300 g. Ribeye fra Uruguay

med Steak Fries á la KöD & hjemmerørt lun bearnaise

Dessert

Cheesecake med bærcoulis & hvid chokoladecrumble

♦ ♦ ♦

Den særlige menu gælder alle KöD-restauranter i både Aarhus og København, hvor det selvfølgelig også fortsat er muligt at bestille Á la carte. Vi glæder os til at byde Jer velkommen!