OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN
Start med at tænde din ovn på 180° varmluft
En halv time før I ønsker at spise hovedret, sættes kalkunen og kartoflerne ind i den forvarmede ovn
Sæt minuturet til 7 minutter
Når uret ringer, sættes oksen og brødet ind i ovnen til de andre elementer
Sæt nu minuturet til 18 minutter
Kalkun og kartofler skal altså have 25 minutter i ovnen, mens okse og brød skal have 18 minutter i ovnen.
Dobbelttjek gerne ved at benytte dig af et stegetermometer: Oksen skal have en kernetemperatur på 56°. Kalkunen er spiseklar ved samme kernetemperatur.
OBS! Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud. Hvordan kødet skæres ud, er afgørende for mørheden. En god hovedregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 0,5 cm eller tyndere). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling
København
Vestergade 17
DK-1456 København K
Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C
Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 11:30 - 15:30
Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835
København
Thoravej 33
2400 København NV
Aarhus
Silkeborgvej 41D
DK-8000 Aarhus C
Praktisk infomation
Catering København & Aarhus
Handelsbetingelser
Kokkeelevplads
Tilberedningsvejledninger
Presse
Omtale
Der kan forekomme allergener i vores fødevarer. Få mere info ved henvendelse på Tlf. 69 15 69 82 eller info@diningsix.dk