OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN
HUSK ALTID at se og mærk på maden. Tiderne kan varierer afhæningt af oven og antal af kuverter.
Kartofler 25 minutter
Okse 18 minutter
Brød 18 minutter
Dobbelttjek gerne ved at benytte dig af et stegetermometer: Oksen skal have en kernetemperatur på 56°. Kalkunen er spiseklar ved samme kernetemperatur.
OBS! Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud. Hvordan kødet skæres er afgørende for mørheden. En god hovedregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 0,5 cm eller tyndere). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.
Hvordan kødet skæres ud, er afgørende for mørheden. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skære kødet ud. Der findes ikke to stykker kød, der er helt ens.
Derfor er det vigtigt at understrege, at vores guide er vejledende. Det er vigtigt, at du kigger på fibrene i kødet. En god hovedregel er, at man altid skærer mod og IKKE langs med kødfibrene. Du kan se og læse om vores fire vejledende steps på billedet herunder.
1. Start med at dele stegen på midten, som vist på billedet.
2. Du har nu to dele. Stegen har en “hale” og et “hovedstykke”.
Kig på fibrene i kødet inden du skærer. Sørg for at du skærer fibrene over og ikke skærer langs med fibrene.
3. Start med at tage hovedstykket og drej det 90 grader på skærebrættet. Skær nu stegen på tværs af stegens korteste side, som vist på billede 3. Vi anbefaler at skære skiverne ca. 0,5 cm.
4. Tag nu halen og skær skiverne fra den bredeste til den smalleste ende, som vist på billede 4. Hold øje med kødfibrene undervejs. Hvis halen “drejer”, skal du højst sandsynligt følge dens bue under udskæringen.
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling
København
Vestergade 17
DK-1456 København K
Aarhus
Fredens Torv 1, 1. sal
DK-8000 Aarhus C
Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 21:00
Søndag: 11:00 - 21:00
Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835
København
Dortheavej 10 - 12 bygning C
DK-2400 København NV
Aarhus
Silkeborgvej 41D
DK-8000 Aarhus C
Praktisk infomation
Catering København & Aarhus
Handelsbetingelser
Kokkeelevplads
Samarbejdspartner
Tilberedningsvejledninger
Presse
Der kan forekomme allergener i vores fødevarer. Få mere info ved henvendelse på Tlf. 69 15 69 82 eller info@diningsix.dk