Tag kampen op med Nick Barnø hos KöD

7. juni 2018

Hos KöD elsker vi sport! Og det er i alle former, genrer og på alle planer. Særligt er der opstået stor interesse for upcoming, danske talenter inden for diverse sportsgrene, store som små. Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste sponsoraftale med MMA-fighteren Nick Barnø.

Af: Stine Skonning Plasmann-Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig, DiningSix

Hos KöD – og DiningSix i det hele taget – har man over de seneste to år oplevet en massiv vækst. Dette skyldes dels partnerkredsens og medarbejdernes hårde arbejde, baggrund, ekspertise og erfaring men i særdeleshed også den støtte, som projektet har fået fra omverdenen helt fra starten af. Det er nu på tide for koncernen at videregive lidt af den gode karma:

Da vi selv var helt nye, blev vi støttet af vores netværk og gæster. Vi var ikke blevet dét vi er i dag uden dem. Nu er det vores tid til at give lidt tilbage og støtte og hjælpe andre nye på vej. Alle i koncernen elsker sport, så det giver mening for os at støtte ekstra op om upcoming talenter inden for forskellige sportsgrene, fortæller Kristian Johann V. Haubro, Marketingchef hos DiningSix.

Senest har KöD oprettet en sponsoraftale med MMA-fighteren Nick Barnø. Nick, der også går under navnet Nick ”True Dane” Barnø står lige nu over for én af hans karrieres vigtigste opgør, når han skal møde landsmanden Christian ”Godzilla” Colombo. Mødet finder sted ved Danish MMA Night i Brøndby Hallen på lørdag den 9. juni – et opgør der forventes at blive den største fysiske kamp set i dansk MMA. Her er visionen at promovere dansk MMA gennem et unikt og spektakulært show

Vi håber selvfølgelig, at kampen kan fungere som et udstillingsvindue for sporten og kan hjælpe Nick til et gennembrud uden for Danmarks grænser også, afslutter Kristian Johann V. Haubro.

Foruden sponsoratet af Nick Barnø sponsorerer KöD også andre talenter inden for andre sportsgrene, herunder bl.a. volleyball og E-sport. Desuden har KöD dets helt eget fodboldhold, nemlig FC KöD:

Vores fodboldhold bliver udgjort af medarbejdere på tværs af både funktioner og restauranter. Vi hygger os enormt meget med det, men tager det meget seriøst på banen – det er et seriøst hyggeprojekt, kan man vel sige, afslutter Johann grinende.

Gør lige som Nick Barnø og tag kampen op hos KöD!


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus