Menuen består af

DiningSix Super bowl burger med pulled beef af okseroast fra Uruguay i klassisk amerikansk rub & hjemmelavet traditionel coleslaw

Serveres med ristede petite kartofler & KöD’s populære kolde bearnaisecreme

99,- pr. person


Menuen afhentes kold.

Pulled beef og kartoflerne kommer i foliobakker – begge skal varmes i ovnen 15 min. ved 180 grader varmluft.

Bollen skal varmes 6-8 minutter ved 180 grader varmluft

Prøv også en af vores andre menuer

KöD Menu

Klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Fra 250,- pr. person

Basso Menu

En italiensk smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag.

345,- pr. person

Klokken Menu

Menu fra Restaurant Klokken bestående af traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner.

Fra 225,- pr. person

Tapas

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Fra 150,- pr. person

Selskabsmenu

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Fra 199,- pr. person

Italieneren

Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

Fra 189,- pr. person

Dansk mad

Dansk mad, når det er bedst! Denne menu indeholder en lang række klassiske, danske kolde og varme retter tilberedt efter traditionelle danske opskrifter.

Fra 195,- pr. person

Buffet

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

Fra 159,- pr. person

Reception

Et bredt udvalg af “fingerfood” i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer.

Fra 1000,- i alt

 

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C