Skip to main content
Nytårsaften København og Aarhus

Årets sommermenu

YES! Endelig er sommeren på vej. Og selvom en dansk sommer kan svinge begge veje, så er de gode sommerdage nogle af de allerbedste i verden.

De gode sommerdage kalder på en god sommerfest med tilhørende sommermenu. En sommerfest, skal nydes med venner og familien i haven eller på terrassen. Vi har lavet en sommermenu til jer – vi har faktisk lavet mere end en slags af den slags sommermenu. For en ting er den sommermenu, du kan få med hjem. En anden ting er den sommermenu – eller de sommermenuer – du kan få ude i byen på en af vores restauranter. Hvad end du har lyst til, kan du læse meget mere om årets sommermenu  på denne side.

Vi håber, at vores sommermenu kan friste dig, og få dig til at glæde dig endnu mere til sommer end du gjorde før.

Jylland & Sjælland

Sommermenu Derhjemme

Hvis du har brug for en sommermenu derhjemme er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er faktisk eksperter, når du skal bruge en sommermenu derhjemme. Hvad end det er til hele den pukkelryggede eller bare til de nærmeste kan du bruge vores sommermenu. Vores sommermenu ud af huset er bygget op om sommerens lækre råvarer og så smager den lige så godt, som den ser ud.

Sommermenuen består af to lækre serveringer. På den måde et menuen tilpasset en dejlig sommeraften. Du kan nemlig nyde den første servering på terrassen i eftermiddagens sidste solstråler. Herefter kan du nyde hovedretten i sommermenuen inde. Vi krydser selvfølgelig fingre for, at vejret bliver godt nok til, at du kan spise hele din sommermenu indenfor!

Aarhus & København

Sommermenu på Basso

Har du ikke lyst til at nyde en fantastisk sommermenu ude af huset så kan du besøge en af vores skønne restauranter. Lad os starte på Basso, vores italiensk restaurant i København og Aarhus. Her kan du få en frisk sommermenu, der smager af en lille bid af italien. Vores sommermenu på Basso er kreativ og bygget op om konceptet social-dining.

Bassos sommermenu er som den smukke italienske promenade hvor hav møder klippe og lange rækker af farverige huse står side om side – det er samspillet mellem former, farver  og forskellige elementer, der gør oplevelsen unik. Sådan er det også med Bassos sommermenu. Besøg Bassos side og oplev mere!

Aarhus & København

Sommermenu på KöD

En god bøf er altid i sæson! Det står vi helt fast på hos KöD i København, Aarhus og Oslo. Når vi inviterer til sommermenu på KöD har vi drysset sommer ud over vores sides. Du kan altså glæde dig til en sommermenu med en god bøf, noget godt i glasset og nogle lette, friske sides.  Sommeren kan du også smage på dessertkortet.

En klassisk sommermenu, der ligger godt i maven! Se mere på KöDs egen hjemmeside.

Aarhus & København

Sommermenu på Keyser Social

Er du mere til en lidt mere alternativ og udfordrende sommermenu, skal du besøge Keyser Social i København eller Aarhus. Her får du en sommermenu med 10 eller 13 serveringer, der er bygget op om sommerens råvarer. Konceptet er social-dining, så I deler sommermenuen ved bordet. Keysers sommermenu er inspireret af alle de farverige køkkener i Fjernøsten – du får altså en sommermenu med masser af smagsindtryk fra Østen krydret med nordiske, gode råvarer.

Glæd dig til at prøve en spændende asiatisk sommermenu.

Jylland – Aarhus

Smørrebrød til din havefest

Skal du bruge en sommermenu til din havefest? Så er du særligt heldig hvis du bor i det jydske omkring Aarhus. Hos Restaurant Klokken kan du nemlig bestille en sommermenu, der glæder både store og små. Det er en sommermenu, du helt sikkert kender og elsker. Smørrebrød! Højtbelagt, fantastisk smørrebrød til din havefest. En dejlig, dansk sommermenu ud af huset.

Tjek Klokkens udvalg af smørrebrød og bestil en dejlig sommermenu