Slap Af og nyd din middag i det fri

Nu kan I nyde jeres middag, vine og drinks i det dejlige, danske sommervejr hos Slap Af. Vores gårdhave har fået en kærlig hånd, og står nu klar til at byde vores glade sommergæster velkommen.

Den danske sommer er ekstra god ved os i år og varmegraderne stiger og stiger. Derfor har vi valgt at sætte alle kræfter ind og indrette gårdhaven hos Slap Af, så gæsterne nu kan nyde middagen i det solrige vejr.

Gårdhaven er åben alle åbningsdage fra klokken 17 og er indrettet med behagelige havebordssæt af træ, grønne planter, lanterner og stemningsfyldte lyskæder.

Gårdhaven danner de perfekte rammer til en middag i det fri! Nyd f.eks. én af vores serveringsmenuer eller vores populære ”2 retter & 2 glas vin” under åben himmel. Alt, du skal gøre, er, at skrive i kommentarfeltet i din booking, at du ønsker at sidde i vores gårdhave. Men skynd dig – der er kun et begrænset antal pladser pr. aften!

Er I et større selskab, der ønsker at afholde et arrangement? I vores gårdhave sørger vi for god mad, lækre vine og venlig betjening som omdrejningspunktet. Send os en forespørgsel her:


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 16:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus

Spin
& Vind

Hele sommeren kan du vinde store præmier med DiningSix
– det er gratis at deltage

Klik her og spil gratis

Spin
& Vind

Hele sommeren kan du vinde store præmier med DiningSix
– det er gratis at deltage

Klik her og spil gratis