Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.
Vores selskabsmenu er en fryd for både øjne og smagsløg og er perfekt til selskabet, der ønsker “lidt af det hele”. Hovedretten serveres som buffet og er derfor perfekt til dig, der ønsker at sidde uforstyrret ved dit selskab. Portionsanrettet forret og dessert kan tilkøbes.
OBS: Enkelte retter kan skifte indhold alt efter sæson og årstid.
Forret
-Rørt koldrøget laks m. citron, radiser, rygeost & ærteskud
Hovedret
– Helstegt okseroast
– Citronmarineret kylling med sæsonens urt & havsalt
– Salat med årstidens grønt, sprøde elementer & smagfuld vinaigrette
– Tomat & bønnesalat med feta & stegt chorizo
– Rosmarinstegte petite kartofler
– Kraftig nedkogt portvinsglace
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Vi har sammensat to alternative versioner af selskabsmenuen, der tilgodeser hhv. pescetarer samt vegetarer/veganere. De to menuer består af lækre alternativer, på den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.
Forret
– Glutenfrit brød med havsalt og rosmarin
– Humus m. citron, hvidløg & tahin samt brød
– Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder.
Hovedret
– Lune linse/kikærtedeller m. rødbede samt små tomater og pesto
– Spidskål m. hasselnødder & citronolie
– Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
Dessert
– Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær
OBS! Menuen er laktose og glutenfri
Forret
– Friskbagt brød med havsalt og rosmarin
– Tatar af røget laks m. dild og citron
– Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder
Hovedret
– Torsk bagt med pesto samt små tomater
– Kartoffel med rosmarin & flagesalt
– Hjemmelavet citron aioli
Dessert
– Syltet frugt med kokoscreme og frysetørrede hindbær
Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.
Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!
Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen
Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.
Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.
Du kan senest bestille maden 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.
Tillæg til praktisk info omkring 72 timer. Bemærk, at bestillingsfristen er ændret i november og december grundet ekstraordinær travlhed: Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.
Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.
Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.
Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82
OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.
Menuen, som er klar til servering kommer anrettet på fade / i skåle alt efter bestilling. Tag blot filmen af og sæt maden på bordet. Termokasserne med varm mad er indrettet således, at de åbnes ved hjælp af en “låge” i siden. Maden trækkes ud vandret. Brød og kød skal skæres før servering.
Hvis menuen indeholder både kolde og varme retter vil disse være opdelt i kolde kasser og vores varme termokasser.
Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.
Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.
Vi kan levere din mad mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Afhentning af mad forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Hvis I har afhentning af service / Hvis I selv returnerer servicen den første hverdag efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. sættes derefter direkte tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.
Hvis I først har mulighed for at returnere servicen i løbet af de førstkommende hverdage (senest 5 dage) efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. kan derefter sættes tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.
Tilbagelevering af service skal ske på følgende adresser:
København
Dortheavej 10 – 12 Bygning C
Aarhus
Silkeborgvej 41 D, 8000 Århus C, Baghuset
Begge lokationer har åbent alle dage på nær søndag 09.00-15.00. Tilbagelevering af termokasser og service skal således finde sted i ovennævnte tidsrum. Uden for tidsrummet kan aftales på mail du får i din bekæftelse mail eller med køkkenet ved afhentning mad.
Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk
Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82
Afhentning af servicen ved køb af levering sker dagen efter afholdte event mellem kl. 10.00-17.00.
I vil på dagen for afhentningen få en sms med et 2 timers interval, hvor vores chauffør vil ankomme. Skulle det ske, at afhentningsdagen ikke passer jer, bedes I kontakte vores kundeservice for at aftale en ny dato.
Vi vil opkræve et gebyr hvis vi køre forgæves og det ikke lykkes os at få vores service og varmekasser tilbage.
Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.
Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.
Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”
På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.
Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.
Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.
Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
225 DKK
Minimal tilberedning
320 DKK
Minimal tilberedning
195 DKK
Minimal tilberedning
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling
København
Vestergade 17
DK-1456 København K
Aarhus
Fredens Torv 1, 1. sal
DK-8000 Aarhus C
Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 22:00
Søndag: 11:00 - 22:00
Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835
København
Dortheavej 10 - 12 bygning C
DK-2400 København NV
Aarhus
Silkeborgvej 41D
DK-8000 Aarhus C
Praktisk infomation
Catering København & Aarhus
Handelsbetingelser
Kokkeelevplads
Samarbejdspartner
Tilberedningsvejledninger
Presse
Der kan forekomme allergener i vores fødevarer. Få mere info ved henvendelse på Tlf. 69 15 69 82 eller info@diningsix.dk