Unikt selskabslokale med smuk udsigt på Aarhus Ø

– Elegant festlokale i Aarhus

Vores faste samarbejdspartner Anna Nørgaard fra Pift har mere end 10 års erfaring i event- og bryllups- planlægning og afvikling.
Ønsker I mere end bare at booke lokale og catering? Så kan Anna sikrer jer en professionel indsigt og kreativ sparring der sikrer jer at I udnytter jeres budget bedst muligt, samt får det meste og bedste ud af jeres arrangement.  

Skriv på anna@thepift.com

Aarhus internationale sejlsportscenter

Vi har fået den unikke mulighed at kunne tilbyde Aarhus Internationale Sejlsportcenter som venue fredag den 29/11

Så ønsker du ét af Aarhus’ mest unikke placeringer til åretsjulefrokost, så skynd dig at kontakte os for fremvisning.

Information

Plads: Op til 150 pax.
Adresse: Ester Aggebos Gade 80, 8000 Aarhus
Faciliteter:
– Én mindre og én stor terrasse med hhv. udsigt udover havet og Aarhus Ø
– Garderobe
– 6 toiletter
– Åbent køkken med mulighed for opsætning af bar
– Højtalere integreret i lokale

Vores kunder siger

Barnedåb 
80 personer 
Afholdt i Kløverbyen, København 

“Tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Maden og servicen var helt i top og alt spillede perfekt. Alle i selskabet roste maden til skyerne og var imponeret over jeres service og imødekommenhed.”
– Maria og Tommy

Bliv ringet op

Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde dig?
Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

Priser


Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det lokale.

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Særlige bemærkninger

– Selskabslokalet er formet som en hestesko med 2 store og aflange lokaler i siderne, som er forbundet med et mellemstykke. Mellemstykket er f.eks. ideelt til placering af en buffet.
 
– Selskabslokalet kan deles op i 2 lige store lokaler, hvilket åbner op for en række muligheder, bl.a.:
 
1) Det er oplagt at dele lokalet op i en “middagsafdeling” og en “festafdeling”. Nyd middagen med udsigt over havet og fortsæt festen med dansegulv og barområde i det tilstødende lokale
 
2) Er I et mindre selskab (ca. 50 pax), så har I muligheden for at leje blot det ene af de to tilstødende lokaler. Her bør man være obs på, at det andet lokale fortsat kan lejes ud til anden side. Her er det oplagt at bruge mellemstykket som en fællesbuffet for begge selskaber – sikke en julefest det kan blive!

Vores kunder siger

Nytårskur 
40-100 personer 

Vi havde den fornøjelse at benytte Dining Six i forbindelse med afviklingen af vores nytårskur. Dining Six var både i planlægningsfasen såvel som i eksekveringen af det pågældende event yderst servicemindet. Mad, vin, cocktails – og ikke mindst betjeningen – var i top. Jeg kan kun anbefale andre at samarbejde med Dining Six.
– Adam

Kontakt os

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Bestil nytårsmenu