Charmerende selskablokale på havnen i Aarhus

– Unikt, centralt belliggende festlokale.

Vores faste samarbejdspartner Anna Nørgaard fra Pift har mere end 10 års erfaring i event- og bryllups- planlægning og afvikling.
Ønsker I mere end bare at booke lokale og catering? Så kan Anna sikrer jer en professionel indsigt og kreativ sparring der sikrer jer at I udnytter jeres budget bedst muligt, samt får det meste og bedste ud af jeres arrangement.  

Skriv på anna@thepift.com

Unikt lokale i Aarhus

Round Table-lokalet er et festlokale med en central beliggenhed på Balticagade på havnen i Aarhus ikke langt fra centrum. Lokalet er ideelt til forskellige typer af fester, hvad enten der skal holdes firmafest, fødselsdag eller barnedåb. Kapaciteten er op til 70 spisende gæster, og I kan sammen med DiningSix få skræddersyet den helt rigtige pakke med mad og drikke. Derudover så er der et mindre ”gaming room” med forskellige aktiviteter i form af sømblok, bordfodbold og dart. 

Der er ligeledes god garderobeplads til jakker og tasker. Barområdet i lokalet er totalt nyrenoveret med stor bardisk samt et lækkert loungeområde med nye barborde og stole.

Der er installeret Sonosanlæg og Wi-Fi, så playlisten man kan designe sin egen playliste, eller trygt læne sig tilbage og lade os styre musikken. Til den store fest er der naturligvis også mulighed for at hyre en DJ ind til at styre musikken på dansegulvet. Der er uanede mængder af muligheder for at holde et godt arrangement i lokalet, så tøv endelig ikke med at sende en forespørgsel og få et godt tilbud med en god pakkeløsning, og der er selvfølgelig mulighed for fremvisning af lokalet.

Information

Plads: Op til 70 spisende gæster
Adresse: Balticagade 19, Aarhus C
Parkeringsmuligheder: Ok, mod betaling
Offentlig tranport: Flere muligheder 

Vores kunder siger

Barnedåb 
80 personer 
Afholdt i Kløverbyen, København 

“Tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Maden og servicen var helt i top og alt spillede perfekt. Alle i selskabet roste maden til skyerne og var imponeret over jeres service og imødekommenhed.”
– Maria og Tommy

Bliv ringet op

Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde dig?
Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

Priser


Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke lokale

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Selskab på vores restauranter

Vi tilbyder et bredt udvalg af selskabsmenuer på vores forskellige restauranter, som ligger på centrale beliggenheder både i Aarhus og København.

Restaurant KöD

Kød fra Danmark, Uruguay, Australien og USA

Restaurant Basso

Italiensk social dining

Restaurant klokken

Vores kunder siger

Nytårskur 
40-100 personer 

Vi havde den fornøjelse at benytte Dining Six i forbindelse med afviklingen af vores nytårskur. Dining Six var både i planlægningsfasen såvel som i eksekveringen af det pågældende event yderst servicemindet. Mad, vin, cocktails – og ikke mindst betjeningen – var i top. Jeg kan kun anbefale andre at samarbejde med Dining Six.
– Adam

Kontakt os

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
Bestil nytårsmenu