Dage
:
Timer
:
Minuter
:
sekunder

RESTAURANT DERHJEMME VALENTINSAFTEN

DiningSix sørger for, at jeres valentinsaften 14. februar bliver smagfuld og problemfri. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters restaurantmenu ud af huset.

Valentinsmenu kan bestilles frem til den
12. februar 23:59 eller indtil der er udsolgt.

Mega lækker mad

Mega lækker mad, nem og Corona sikker afhentning, udførlig tilberedning anvisning,alle blev godt mætte, vores varmeste anbefalinger herfra, ikke sidste gang jeg bestiller hos dining six.
Dorthe på Trustpilot

Det var en rigtig god oplevelse.

Service fra afhentning til maden stod på bordet. Alle var vildt tilfredse med maden, og flere incl. os selv vil helt klart bestille hos DiningSix igen
Helle på Trustpilot

FANTASTISK MAD!

Vi fik en helt fantastisk fødselsdagsmiddag fra DiningSix Catering. Rigtig god mad, hvor det eneste vi skulle tænke på, var at sætte os til bordet til en skøn tre retters middag. De største og bedste anbefalinger her fra! 🙂
Kathrine via Trustpilot

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 15:00
  • Lørdag: 09:00 – 15:00
  • Søndag: Lukket
  • Telefonen er lukket i forbindelse med lockdown, vi stadig på mailen og i velkommen til at sende os en mail om i gerne vil ringes op og vi kontakter jer inden for 24 timer.

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Afhenting og levering af restaurant derhjemme menu?

Restaurant derhjemme menuen kan afhentes og leveres den 14. februar 2021 på følgende adresser og tidspunkter:

DiningSix Catering Kbh

København NV

Thoravej 33, 2400 København NV
Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 16.00

DiningSix Catering Kbh

Levering

Restaurant derhjemme bliver leveret den 14. februar 2021 mellem 12:00 og 16:00
Priser for levering finder under afhentning & levering i bestillingsformularen.

DiningSix Catering Aarhus

Aarhus

Silkeborgvej 41D DK-8000 Aarhus C, Baghuset
Afhentning skal ske mellem kl. 12.00 – 16.00

  • Forret
    Dansk torsk i cremet jordskokkesuppe m. safransyltet selleri og krydret løwstikke olie

    Hovedret
    Helstegt okseroast m. pommes au gratin, balsamico glacerede rødbeder m. hasselnødder, sprød urtesalat på ærteskud og mizuna med pinkgrape vinaigrette m. acaiehonning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel

    Dessert
    Cheesecake m. syrlig hindbær, granatæble coulis og sprød havrecrumble

  • Forret
    Cremet jordskokkesuppe
    Laktose

    Hovedret
    Pommes au gratin
    Laktose

    Dessert
    Cheesecake
    Laktose

    Sprød havre crumble
    Gluten
    Laktose

Vegetar Valentinsmenu

  • Forret
    Cremet jordskokkesuppe m. vegansk butternutsquash ravioli og safransyltet selleri og krydret løwstikke olie

    Hovedret
    Luftig souffle m. parmesan og aparges, kartoffel gratin, balsamico glacerede rødbeder m. hasselnødder, sprød urte salt på ærteskud og mizuna m pinkgrape vinaigrette m. acaiehonning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel

    Dessert
    Cheesecake m. syrlig hindbær, granatæble coulis og sprød havrecrumble

  • Forret
    Cremet jordskokkesuppe
    Laktose

    Hovedret
    Kartoffel gratin
    Laktose

    Dessert
    Cheesecake
    Laktose

    Sprød havre crumble
    Gluten
    Laktose

Tilberedning og anretning

Vi anbefaler, at I løber jeres bestilling igennem så tidligt som muligt for at skabe overblik og sikre, at alt er som forventet.

Forret

Tilberedning forret

  1. Start med at tænde din ovn på 220 grader (gerne varmluft)
  2. Hæld suppen over i en kasserolle og lad den varme op ved lav varme på et blus.
  3. Rør i gryden med jævne mellemrum
  4. Giv fisken en smule olivenolie eller neutral olie på overfladen samt en smule salt.
  5. Sæt fisken i ovnen i ca. 6 min. ved 220 grader
  6. 1 minut før fisken er færdig, sørger du for, at suppen har været oppe at koge. 
  7. Pas på suppen ikke koger over! 
  8. Når torsken er bagt, og suppen er varmet op, skal der anrettes.

Anretning forret

  1. Den færdigtilberedte torsken placeres i en midt i en dyb tallerken. 
  2. Kom det safransyltet selleri oven op torsken
  3. Hæld den varme suppe op i retten
  4. Hæld derefter urteolien på, så det lægger sig i små perler
  5. Retten er nu klar til servering. 

 

Hovedret

Tilberedning hovedret

  1. Ovnen er fortsat opvarmet til 220 grader.
  2. Kartoffelgratinerne sætte i et ildfast fad.
  3. Kartoffelgratinerne, oksekødet og de balsamicoglaserede rødbeder sætte i oven.
  4. Oksekødet skal have ca. 9-11 min., eller til kødet opnår en kernetemperatur på 54 grader. *
  5. *Tilberedningstiden på kødet kan variere lidt alt efter ovn samt mængde af elementer i ovnen.
  6. Efter 9-11 min tag kødet ud af ovnen og lad det hvile i 10 min. med sølvpapir over.
  7. Lad kartoffelgratinerne og rødbederne blive i ovnen, mens kødet hviler, og indtil du er klar til servering.
  8. Hæld nu saucen i en gryde og lun ved svag varme, mens kødet ligger og hviler.
  9. Hæld den sprøde urtesalat over med vinaigrette og bland nænsomt. Kan evt. krydres med lidt salt og peber.
  10. Inden anretning skæres oksekødet i skiver.

Udskæring af kød

Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud, da dette er meget afgørende for mørheden. En god tommelfingerregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 0,5 cm eller tyndere). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.

Anretning hovedret 

  1. Placér en kartoffelgratin og de balsamicoglaserede rødbeder ved siden af hinanden på den ene side af tallerkenen.
  2. Anret det skiveskåret kød på den anden side af tallerkenen (så det ligger i en trekant)
  3. Placér den sprøde urtesalat oven på kartoffelgratinen.
  4. Hæld lidt sauce på retten, og der er nu klar til servering.

 

Forret vegetar

Tilberedning forret vegetar

  1. Start med at sætte en kasserolle over med vand i
  2. Sørg for at vandet er rigeligt saltet (skal smage af havvand)
  3. Når vandet koger kommes raviolierne i vandet
  4. Lad raviolierne koge i 2-3 minutter
  5. Find en kasserolle at hælde suppen op i
  6. Begynd at varme suppen op, imens pastaen koger.
  7. Når pastaen er færdig hælder du vandet fra
  8. Når suppen er varmet op, er det tid til at anrette

Anretning forret vegetar

  1. Start med at lægge safransyltet selleri ned i bunden af den dybe tallerken
  2. Raviolierne placeres ovenpå sellerien
  3. Hæld suppen ud over pastaen og sellerien
  4. Hæld derefter urteolien på, så det lægger sig i små perler
  5. Så er forretten serveret

 

Hovedret vegetar

Tilberednings hovedret vegetar

  1. Ovnen tændes og opvarmes til 220 grader
  2. Sæt kartoffelgratinerne, de solbærglaserede rødbeder og svampesouffléen i den opvarmede ovn i ca. 10-12 min
  3. Saucen hældes i en gryde og skal lunes ved svag varme, mens resten er i ovnen
  4. Hæld den sprøde urtesalat over med vinaigrette og bland nænsomt. Kan evt. krydres med lidt salt og peber.

Anretning hovedret vegetar

  1. Placér svampesouffléen og kartoffelgratinen ved siden af hinanden på en tallerken.
  2. Placér de solbærglaserede rødbeder tilfældigt på den ene side af de andre elementer
  3. Anbring den sprøde urtesalat ovenpå kartoffelgratinen
  4. Til sidst hældes der lidt sauce på retten og gøres færdig med et drys salt og pepper.

 

Dessert (begge menuer)

Anretning:

  1. Tag cheesecake fra køl og placeres midt på den ønskede tallerken.
  2. Den syrlige bærcoulis placeres på toppen af kagen.
  3. Til sidst pyntes hele retten med crumble.

Ofte stillede spørgsmål om Restaurant Derhjemme

Kan jeg skifte en ret ud med en anden ret?

Det er desværre ikke muligt at bytte ud i retterne på vores restaurant derhjemme menu. Menuen er fastlåst og kan desværre ikke ændres.

Jeg lider af en allergi, hvad er der i jeres Restaurant Derhjemme menu?

Du finder restaurant derhjemme menu allergeneliste her

Kan jeg få leveret restaurant derhjemme menuen til min adresse?

Restaurant derhjemme menuen bliver leveret den 14. februar 2021 mellem 11:00 og 16:00
– Priser for levering af Fredagmenuen finder under afhentning & levering i bestillingsformularen.

Kan jeg annullere eller justere min ordre efter jeg har bestilt?

Fri afbestilling 4 dag før
Mindre justeringer i bestillingen kan foretages frem til den 12 februar og ændringer skal ske skriftligt til info@diningsix.dk

Fantastisk service – Lækkert mad

Vi har gentagne gange fået den allerbedste service hos Dinningsix – KØD & Basso i Aarhus. Det er nemt at bestille – nemt at afhente i Åbyhøj i disse corona tider😎 Hvis i ønsker “ mad nok” til en glad aften eller bare ønsker noget lækkert kød, så kan vi klart anbefale Dinningsix. Vi giver 5 stjerner fordi servicen er i top + maden er fantastisk👌 Vi kan Iøvrigt også anbefale KØD & Basso restauranterne i Aarhus, hvilket bestemt også er et besøg værd. Husk også maden til nytåret 2021, det skuffer bestemt heller ikke🥂 Mvh en glad kunde.

Maria via Trustpilot
Bestil nytårsmenu