På restaurant Basso tror vi på social dining, og at den fuldendte madoplevelse er givet ved dét at være sammen om noget. Begiv dig ud i en helaftensforestilling med vores Social Dining Menu eller udvælg dine egne favoritter fra vores à la carte menu; ideel til den hurtige middag.

Menukortet hos Basso består af italienske retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet. Restauranten er særlig populær for dens Social Dining Menu á 10 eller 13 serveringer, men det er også muligt at bestille à la carte fra det alsidige menukort. Dette gør restauranten ideel til både den store og den lille sult:

Vores Social Dining Menu henvender sig særligt til de par eller selskaber, der ønsker en helaftensforestilling, mens vores à la carte menu er ideel til den hurtige middag før turen går videre i teatret, på travle hverdagsaftener eller lignende, forklarer Niclas Juhl, Produktchef for Basso.

À la carte menuen på Basso består af et bredt udvalg af snacks, en lang række både kolde og varme anretninger samt tre lækre desserter. Her anbefaler vi ca. 3 retter pr. person, som du enten kan nyde for dig selv eller dele med dem, du holder af.

 

Kokkens à la carte favoritter

Mozzarella m. variation af tomat & basilikum

Cremet risotto m. svampe, parmesan & mascarpone

Il Tricolore Salat m. bresaola, hjertesalat & cæsardressing

Glaseret spoleben m. syltede rabarber & peberrod