God tid giver god rabat – Bestil 15 dage i forvejen og få 15 % rabat – kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Mad til reception

– med fokus på kvalitet tilbyder DiningSix Catering til jeres næste reception

Skal du holde reception, så står vi klar med maden. Du kan selv sammensætte din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer, så de passer netop til din smag og fest.

Vi kommer med maden til jeres reception, og alt bliver anrettet på fade. I vælger selv hvilke serveringer, I ønsker samt hvor mange personer, der skal være til af hver.

– Vi anbefaler min. 4 til 6 serveringer pr. person.
– For større reception kan vi udarbejde specialtilbud – skriv en mail på info@diningsix.dk

Mad til døren, anrettet og klar til servering

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.

Anmeldelse fra trustpilot af Signe

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad. Brødet var stadig lunt ved levering og rigtig fint anrettet i fade på forhånd der bare kunne sættes direkte på bordet. Kødet var dejligt mørt og nogle lækre salater. Bestemt noget vi kan anbefale andre

Anmeldelse fra trustpilot af Mille

Maden var fantastisk

Maden var helt fantastisk, og samtlige gæster synes det var lækkert! Det var serveret indbydende på flotte fade og i smukke skåle, lige til at servere! Det er ikke sidste gang at vi bestiller hos jer.

Anmeldelse fra trustpilot af Rune

Super lækker festmenu i flotte fade…

Super lækker festmenu i flotte fade lige til at stille på bordet. Så er det let at være vært og nyde selskabet. Vildt meget mad til overs.

Har du spørgsmål?

Praktisk infomation

Hvordan leveres maden?
Hvordan med rengøring af fade og skåle?
Hvor meget fylder det?

 

 

Du kan også prøve

Dansk mad alá Klokken

199 DKK

Klar til servering

Et klassisk dansk frokostbord med alt hvad der hører til. Med klokken’s menu er du sikret både kvalitet og smag. Hyggen, må I selv skabe.

Fødselsdagsmenu

205 DKK DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 Personer

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.