Mad til reception

– med fokus på kvalitet tilbyder DiningSix Catering til jeres næste reception

Skal du holde reception, så står vi klar med maden. Du kan selv sammensætte din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer, så de passer netop til din smag og fest.

Vi kommer med maden til jeres reception, og alt bliver anrettet på fade. I vælger selv hvilke serveringer, I ønsker samt hvor mange personer, der skal være til af hver.

– Vi anbefaler min. 4 til 6 serveringer pr. person.
– For større reception kan vi udarbejde specialtilbud – skriv en mail på info@diningsix.dk

Mad til døren, anrettet og klar til servering

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.

Anmeldelse fra trustpilot af Signe

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad. Brødet var stadig lunt ved levering og rigtig fint anrettet i fade på forhånd der bare kunne sættes direkte på bordet. Kødet var dejligt mørt og nogle lækre salater. Bestemt noget vi kan anbefale andre

Anmeldelse fra trustpilot af Mille

Maden var fantastisk

Maden var helt fantastisk, og samtlige gæster synes det var lækkert! Det var serveret indbydende på flotte fade og i smukke skåle, lige til at servere! Det er ikke sidste gang at vi bestiller hos jer.

Anmeldelse fra trustpilot af Rune

Super lækker festmenu i flotte fade…

Super lækker festmenu i flotte fade lige til at stille på bordet. Så er det let at være vært og nyde selskabet. Vildt meget mad til overs.

Har du spørgsmål?

Praktisk infomation

Hvordan leveres maden?
Hvordan med rengøring af fade og skåle?
Hvor meget fylder det?

 

 

Du kan også prøve

Mortens Aften

189 DKK

Minimal tilberedning

Mortens Aften er lige om hjørnet og vi forstår godt, hvis du ikke har tid til at fange en and, plukke og tilberede den. Vi fanger ikke anden selv… men vi har tid til at klare alle forberedelserne for dig! Bestil den lækre Mortens Aftens Menu her

Asiatisk mad alá Keyser

399 DKK

Klar til servering

DiningSix Asiatisk menu er inspireret af elementer fra restauranten Keyser Social i København. Kategorien Asian fine dining er stærkt voksende i hele Danmark, og derfor har vi sammensat denne kreative asiatisk-inspireret cateringmenu, som alle kan få glæde af.

Anmeldelse fra trustpilot Johnny

Vores kunder siger

Fantastisk lækker mad og service lige i…
Fantastisk lækker mad og service lige i skabet Vi var 9 gutter maden var en stor oplevelse vi fik 3 retter virkeligt lækre hver især gode smagsoplevelser Vi havde også en vegetar som også var yderst tilfreds stort udvalg og lækkert. Webshoppen var vildt nem og overskuelig Helt sikkert ikke sidste gang vi gør det.

Det bedste mad ud af huset jeg har prøvet

Johnny – Anmeldelse fra trustpilot