Mad til reception

– med fokus på kvalitet tilbyder DiningSix Catering til jeres næste reception

Skal du holde reception, så står vi klar med maden. Du kan selv sammensætte din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer, så de passer netop til din smag og fest.

Vi kommer med maden til jeres reception, og alt bliver anrettet på fade. I vælger selv hvilke serveringer, I ønsker samt hvor mange personer, der skal være til af hver.

– Vi anbefaler min. 4 til 6 serveringer pr. person.
– For større reception kan vi udarbejde specialtilbud – skriv en mail på info@diningsix.dk

Mad til døren, anrettet og klar til servering

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.

Anmeldelse fra trustpilot af Signe

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad. Brødet var stadig lunt ved levering og rigtig fint anrettet i fade på forhånd der bare kunne sættes direkte på bordet. Kødet var dejligt mørt og nogle lækre salater. Bestemt noget vi kan anbefale andre

Anmeldelse fra trustpilot af Mille

Maden var fantastisk

Maden var helt fantastisk, og samtlige gæster synes det var lækkert! Det var serveret indbydende på flotte fade og i smukke skåle, lige til at servere! Det er ikke sidste gang at vi bestiller hos jer.

Anmeldelse fra trustpilot af Rune

Super lækker festmenu i flotte fade…

Super lækker festmenu i flotte fade lige til at stille på bordet. Så er det let at være vært og nyde selskabet. Vildt meget mad til overs.

Har du spørgsmål?

Praktisk infomation

Hvordan leveres maden?
Hvordan med rengøring af fade og skåle?
Hvor meget fylder det?

 

 

Du kan også prøve

Premium buffet

319 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Lækker 3 retters buffet med bla. Mørt rosastegt okse Ølbraisseret kalkun Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille Og meget mere

Pescetar Menu

230 DKK

Minimal tilberedning

Vi tilbyder lækre Pescetar menu, som består af 2 salgs fisk med tilbehør og dessert.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.