I løbet af foråret har der været kamp blandt Aarhus’ mange lækre restauranter. Ved uddelingen af SMAGPRISEN har Smag Aarhus, i samarbejde med byens madentusiaster, nomineret og kåret de bedste smagsoplevelser i 2018 i den østjyske hovedstad. Vi kan med stolthed annoncere, at KöD Aarhus er blandt vinderne!

Hvert år uddeler Smag Aarhus SMAGPRISEN til én af de mange lækre restauranter i Aarhus. I år har Smag Aarhus i samarbejde med Horesta og JP Aarhus for første gang opdelt afstemningen i 7 kategorier. 4.800 læsere har stemt, og vi er glade for nu at kunne kalde KöD Aarhus for Aarhus’ bedste restaurant for flere. Derfor, er I et større selskab kan I med fordel booke hos KöD. Vi kan rumme både store og små selskaber, og I kan få lokaler helt for jer selv.

 

Køkkenchef Jens Bang Sørensen og Bestyrer Kalle Møller Jensen fik overrakt prisen i fredags, og glæden ville ingen ende tage.

Jeg er virkelig stolt af, at alle har gjort et så godt stykke arbejde, og at det er kommet os til gode med en flot pris, fortæller Jens.

Vi er selvfølgelig super glade og stolte over, at århusianerne har valgt os til fordel for nogle af de andre fantastiske restauranter, der ligger i byen. Vi er glade for, at vores vigtigste anmeldere, nemlig vores gæster, stadig er vilde med os, fortsætter Kalle.

6 andre restauranter i Aarhus har samtidig vundet en SMAGPRIS og her melder Mefisto sig som byens bedste brunch, The Burger Shack med den bedste burger, Langenæs Bageri vinder kategorien for byens bedste kage, mens Gorm’s tager prisen for den bedste pizza. Karma Sushi løber med titlen som Aarhus’ bedste sushi og Restaurant Mellemrum vinder prisen for den bedste restaurant for to.

Her fra DiningSix vil vi gerne takke alle, der har stemt på os, og ligeledes vil vi gerne ønske vinderne i de øvrige kategorier et stort tillykke med prisen.