Uge 7: DiningSix Pop-Up på toppen af Aarhus

Kom med når DiningSix slår dørene op for et særligt spisekoncept, hvor samvær, velsmag og smuk udsigt er nøgleordene. Få en anderledes og social restaurantoplevelse med venner og familie på toppen af Aarhus, når 10. sal på First Hotel Atlantic i uge 7 danner rammerne for dette særlige Pop-Up event.

I uge 7 inviteres du med op på 10. sal på First Hotel Atlantic, hvor du med Aarhus’ bedste udsigt kan nyde en 3-retters middag med venner og familie. Således er DiningSix vært for et særligt Pop-Up event torsdag, fredag og lørdag i vinterferien, hvor alle nysgerrige får mulighed for at opleve de smukke rammer under anderledes og uformelle rammer.

Samvær, velsmag og smuk udsigt er nøgleordene for konceptet, og vi glæder os til at byde folk indenfor og give dem en særlig oplevelse, hvor mad, lokation og service går op i en højere enhed, fortæller Troels Frost, Partner i DiningSix.

DiningSix Pop-Up Menu

Forret
Laksetatar m. urter, citron, rugbrødscrumble & rygeost
Oksecarpaccio m. syltede rødløg, Vesterhavsost, brunet smørmayo & croutoner

Hovedret
Langtidstilberedt okse fra Uruguay m. rosmarin & havsalt på en bund af gulerodspuré. Hertil kartoffelgratin m. hvidløg, rosapeber & urter samt en variation af syltede bær, grillede borettane løg i balsamico & portvinsglace

Dessert
Kraftig chokoladekage m. crumble, hvid chokoladecreme & syltede bær

245,- pr. person

Dørene åbner klokken 18. Her bliver dit selskab budt velkommen og anvist et bord, hvorefter middagen serveres. Drikkevarer købes i baren. Her finder du et udvalg af både vine, flaskeøl, vand/sodavand samt en række drinks og cocktails – alt sammen til gode priser. Børn er meget velkommen til eventet, og vi har sammensat en skøn børnemenu bestående af 2 retter for 125,- pr. snude. Her står den på lækre MeatBalls m. frisk hjemmelavet pasta i en kraftig tomatsauce, mens småfolkene også kan glæde sig til vores kraftige chokoladekage m. crumble, hvid chokoladecreme & syltede bær til dessert.

Torsdag slutter eventet klokken 22, mens vi fredag og lørdag holder baren åben indtil midnat.


Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling


Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredens Torv 1, 2th
DK-8000 Aarhus C

Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 16:00

Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C


Kontrolrapport - København
Kontrolrapport - Aarhus

Spin
& Vind

Hele sommeren kan du vinde store præmier med DiningSix
– det er gratis at deltage

Klik her og spil gratis

Spin
& Vind

Hele sommeren kan du vinde store præmier med DiningSix
– det er gratis at deltage

Klik her og spil gratis