Nytaarsguide: Hvor skal du fejre nytaar?

Hos DiningSix elsker vi en god fest, og årets sidste aften er ét af årets absolutte højdepunkter! Derfor omdanner vi samtlige af vores restauranter til storslåede nytårsmiddage og efterfølgende fest, ligesom vi åbner op for en helt særlig nytårsfest i eksklusive omgivelser. Har du stadig ikke fundet de perfekte rammer til din nytårsfest? Så dan dig et overblik, når vi guider dig rundt i vores forskellige nytårsfester i både Aarhus og København.

KöD (Aarhus + København)

KöD inviterer indenfor til et brag af en nytårsfes med bobler, 5 serveringer og fri bar i 6 timer. Dit private bord har du hele aftenen, alt imens personalet sørger for, at der aldrig mangler hverken mad eller drikke ved dit selskab.

Nytårsmiddagen består af 5 serveringer, herunder tre forskellige snacks samt en forret bestående af en skøn carpaccio af dansk oksemørbrad. Dernæst serveres en jomfruhummerbisque med smørpocheret lysfisk til mellemret, mens hovedretten byder på Dansk Prime oksemørbrad med diverse tilbehør. Middagen afsluttes med en lækker hvid chokolademousse med friske hindbær og rålakrids.

Der tilbydes fri bar i øl, vin og vand til alle gæster frem til midnat. Herefter åbner baren op for diverse drinks og cocktails, mens der spilles op til dans. Nytårsfesten fortsætter helt frem til klokken 05.

Basso (Aarhus + København)

Basso byder det nye år velkommen med en overdådig italiensk middag á 15 serveringer i bedste Social Dining-stil. Gæsterne har eget bord hele aftenen og kan skåle med fra den fri bar i øl, vin og vand, der gælder helt frem til midnat. Når klokken slår tolv byder Basso på kransekage og nytårsbobler, hvorefter baren åbner.

Menuen starter ud med 4 forskellige snacks efterfulgt af 3 forretter bestående af mozzarella, andeleverpaté og den italienske salat Il Tricolore. Mellemretterne byder på kaviar, risotto og blomkål med parmesan, mens hovedretterne står på krogmodnet oksefilet, grillet kål med hasselnødder og hjemmelavet rigatoni pasta. Smagsrejsen afsluttes med en nytårstiramisu og hjemmelavet chokolade.

Slap Af (Aarhus)

I Slap Afs hyggelige restaurant og cocktailbar inviteres der indenfor til et brag af en nytårsfest. Her serveres en velkomponeret nytårsmenu med fri bar indtil midnat, hvorefter baren åbner og DJ’en vil sørge for den rette nytårsstemning fra pulten.

Menuen består af 5 serveringer med 3 forskellige snacks som start, serveret med lunt kuvertbrød og sennepsmayo. Forretten lyder på ceviche med passionsfrugt efterfulgt af en hjemmelavet ravioli med mascarpone til mellemret. Til hovedret serveres oksemørbrad med puré af knoldselleri og portvinssauce. Nytårsbordet sluttes af med en dessertduo af mørk og hvid chokolade.

Klokken (Aarhus)

Klokken står klar med dansk mad med et nytårstwist, hvor gæsterne har eget bord hele aftenen og fri bar tilbydes helt frem til midnat.

Nytårsmenuen lyder på 5 serveringer, der starter ud med nytårssnacks og en forret af laksetatar med rygeostcreme. Hernæst serveres rejecocktail med håndpillede og friterede rejer efterfulgt af en klassisk Beef Wellington til hovedret. Nytårsbordet sluttes af med en dessert af Klokkens nytårsfromage med champagnesorbet og syltede citroner.

Efter klokken slår midnat åbner baren og nytåret skydes ind med bobler, kransekage og højt humør.

Nytårsfest i den eksklusive festsal Kosmopol (København)

Kom med, når DiningSix inviterer indenfor til en overdådig nytårsfest i eksklusive omgivelser. Københavns smukkeste festsal, Kosmopol, ligger lige ved Nørreport og vil på årets sidste aften danne rammerne for den perfekte nytårsfest. Aftenen byder bl.a. på snacks, bobler, 4 retters menu samt fri bar i øl,vin og vand i 6 timer. Når festen lukker ned klokken 01, er vi desuden værter for en nytårsdrink hos én af vores to KöD-restauranter i byen.

Menuen består af kendte elementer fra KöD: Lækker oksecarpaccio, jomfruhummerbisque med nytårsfisk, oksemørbrad med diverse garniture samt en hvid og blød chokolademousse til dessert.